2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Oo olmaz öyle ne yapayım haberinin olmasını bize yorum yapmadıktan sonra biz onun muhabbetini enerjisini seviyorduk zaten çoğu zaman onun yazılarını okuyayım moral olsun diye giriyordum neşesi çok iyi geliyordu çünkü Ausencia

Ay ben bunları tamamen unuttum ya bide bunlar vardı demi ben daha kendi eksiklerimi tamamlayamadım bebişinkiler hemen hemen tamamda

Bence de kadın biraz ilgi sevgi bekliyor . Onlar in beklentisi bizim gibi saf değil . Keşke çok daha uyumlu yaratilsaydik .

benimkide sezeryan olucak kismetse cnm bende iki tane üst 3 tanede alt alıcam aslında benimde ilk bebiste kalma var duruyor onumu alsam yedek ama rengi mavi şimdide kızım olucak siritirmiki

Kızlar bu hafta kabızlık yaşamama rağmen hemoroid oldum ya napcam bilemedim başına gelen varmı
Cnm benim de ilk doğumda oldu doktora söyledim doğumdan sonra gecer dedi ama geçmedi şimdi ikincide arttıkça arttı bende ne yapıcam hiç bilmiyorum cerahi işlemle alıyorlarmış ama pek memnun kalanda olmuyormuş son çare artık

AYnı ben :) sudan sebeplere kırılıyorum darılıyorum kızıyorum ve oturup ağlıyorum.Eşim şuan bana ne dese herşeyi batıyor. Çok mutsuzum.İş yerinde bile herkes batıyor bana.

Ben tatlı hiç yemiyorum öncedende çok yyemezdim şimdi diyetten sonra bbazen başım döner gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…