- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.741
İdrar canım biri biyo kimya 14 olan diğeri de normal idrar farkı ne anlamadımBen idrar sonucu sandım canım ya.kan değeri mi bu?
Oo olmaz öyle ne yapayım haberinin olmasını bize yorum yapmadıktan sonraCanım bende söylüyorum gel diye ama çok kırılmış kk birilerine uzunca bir sürede gelmeyi düşünmüyormuş ama yazılanları okuyor bizi takipte herkesten haberi var yani ...benim eski bi arkadaşım telden gorusuyoruz cnm
Ay ben bunları tamamen unuttum ya bide bunlar vardı demi ben daha kendi eksiklerimi tamamlayamadım bebişinkiler hemen hemen tamamdakitap ayracı fikri çok güzelmiş çalabilir miyim :) ben minik kavanozlar aldım. jel mum vs aldım kokulu mum yapıcam kavanozlara ismini ve doğacağı günü (sezeryan olacağı için) etiket yapacağım. hacişeriften çikolata yaptırırım bir de, şerbet ve kuru pasta da yapıcam hastanede 2 gün kalıcaz ve gelen giden çok olur belki ilaveten kek de yapabilirim..
Bence de kadın biraz ilgi sevgi bekliyor . Onlar in beklentisi bizim gibi saf değil . Keşke çok daha uyumlu yaratilsaydik .Hadi yabenimki mecid marka deil ama aynısıdır beyaz rengini denedim bende cok arada kaldım yarım saat düşündüm o mu bu mu diye. Beyazda içim cok gözüktü o yüZden vazgeçtim. Yoksa beyazı daha güzel duruyo kesinlikle.eşine takılma canım ilkinde benimkide böyleydi. Hamile olduğumu söylediğimde iyi dedi döndü arkasını gitti ben şok. Oda ozamanlar son zamana bırakıyodu alma işlerini. Şimdi erken olacak gibi hissediyomuş doğum o yüzden tamamlayalım bitsin diyo. Kadınları anlamak zor derler bide ama bence erkekleri anlamak çok Zooooor
bunlara da ufaktan başlamak lazım canım :) kapı süsü da yaptırıcam bu aradaAy ben bunları tamamen unuttum ya bide bunlar vardı demi ben daha kendi eksiklerimi tamamlayamadım bebişinkiler hemen hemen tamamda
benimkide sezeryan olucak kismetse cnm bende iki tane üst 3 tanede alt alıcam aslında benimde ilk bebiste kalma var duruyor onumu alsam yedek ama rengi mavi şimdide kızım olucak siritirmikiçok sağol. Herkes böyle almak zorunda değil tabiki. Herkes zevkine göre. Sezaryen olucam ben. Bir tane pijama takımım var ilk doğumumdan spor taRz basit bişey. İlk gün onu giymeyi düşünüyorum. İkinci günde bunu. Fotoğrafçı tuttum o yüzden biraz iyi bişey olsun dedim. Sen nasıl rahat edeceksen öyle al ama 2 takım almanı tavsiye ederim yedekli. Kan falan bulaşabiliyo. Yürümen gerekiyo kötü gözüküyor.
Evet canım bende de oldu geçenlerde. 2-3 gün sürdü sonra geçti, yok bir iki gündür. Doktoruma sordum, belki enfeksiyondan sebep olabilir, başka şikayetin olursa gel bi bakalım dedi. Geçince de gitmedim.
Cnm benim de ilk doğumda oldu doktora söyledim doğumdan sonra gecer dedi ama geçmedi şimdi ikincide arttıkça arttı bende ne yapıcam hiç bilmiyorum cerahi işlemle alıyorlarmış ama pek memnun kalanda olmuyormuş son çare artıkKızlar bu hafta kabızlık yaşamama rağmen hemoroid oldum ya napcam bilemedim başına gelen varmı
Oh mis yaptir tabi gozunde hicbirsey kslmasin tatlim ...Bende yavaştan baksam iyi olur unuttum çünkü bunlarıbunlara da ufaktan başlamak lazım canım :) kapı süsü da yaptırıcam bu arada
bak az önce eve geldi öğle yemeği saatine.Ama benim eve 5 kilo süt getir dememle geldi konuşmuyoruz ya.tartıştık çok mutsuz hissediyorum kendimi salak salak ağlıyorum.Sanki biz değiliz bu çocuğu bu kadar isteyen bekleyen.Niye surat yapıyorsun diyor ya,Lafa bak,ben anlamıyorum gecelikten ne deyim sana diyor.Fikir veremezmi bende erkek kıyafeti araba olsun hep fikrimi söylüyorum evlilik böyle birşey değilmi ya.Gözüme çok bencil görünüyor hep işinden yorgun dönüyor çarşıya hiç çıkamıyoruz müsait olduğu gün çıktığımızda bile.Çok yoruldum daha şu işim bu işim var. Bıktım ya şikayetlenmesinden.Ben yarın öbürgün inşallah hem çalışacam hem evde ev işleri hem çocuk ama bu kadar mutsuz olacağımı sanmıyorum.ya kızlar bende mi sorun var.Kendimi çok mutsuz hissediyorum şuan
Zaten tatlım başından beri tam buğday yiyorum.Ama arada simit ve açmalarım vardı onları çok kıstım yokm gibi yani.Bu seferde şekerim düşüyor galiba bayılcak gibi hissediyorum ballı süt içince yada çikolata yiyince düzeliyor.genelde böyle bişey pek olmazmış,aranızda benim gibi olan varmı.(ben tatlı tüketmem normalde,çay bile içmediğim için bazen haftayı hiç şeker almadan bitirdiğim olur)
Ay kuzucuk dayanamamış gelivermiş,Allah yar ve yardımcın olsun arkadaşım,dualarımız sizinle
Canım sorma dünden beri benimde eşimle aram pek iyi değil.Ya böyle adama gıcık oluyorum.Alınacak bi şey oldum adam ne bir yorum yapıyor ne de alalım diyor.
Geç oldu biraz ama giremedim nete dişçi falan derken.Nice mutlu yıllara tatlım bir dahaki yıl bebişle kutlayacaksın inşallah yeni yılını,takma kafana diyecem ama insan takıyor.Niye böyle bu herifler ben bu sıralar çok sinir oluyorum kendisine.
Kız valla bende aynı şeyi düşünüyorum bir kaç haftadır,ama ben evlenirim hatta yumurtalarımımı dondursam ama döllemeden diye düşünmüyor değilim yani.Benimde moralim çok bozuk sabah annemi arayıp ağladım hatta
Amin inşalalh hepimiz sağ salim kavuşalımMaşallah kuzucuğa az kaldı doya doya bakar koklarsin insallah annesi
Evet 2 tane emzirme sütyeni alıcam atleet almayı düşünmüyorumKızlar emzirme sutyeni ve atleti alicakmisiniz iniz ben biraz kararsızım alıp almamak konusunda
Simdi burda yazmayim canim. Ifsa olmayim sonraİsim ne koyucaksin çok merak ettim ben şimdi
Sütyeni cok asiri kullanisli. Ben su anda bile kullaniyorum. Cok rahat valla. Aleti almadim, almayi planlamiyorum simdilik.Kızlar emzirme sutyeni ve atleti alicakmisiniz iniz ben biraz kararsızım alıp almamak konusunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?