2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
talım inan onun sonu yine gelir bize dokunur biz üzülürüz.Ama denemek lazım artık buna inanıyorum,haklısın

Aman kızlar valla takmayalım şu eşleri Cidden ömür törpüleri sadece fazla işe yaramıyorlar :)
Neyse sizinde canınızı sıktım burda çok moralim bozuktu birileriyle paylaşmam gerekiyordu,çok iyi geldi ama size anlatmak,en azından yalnız olmadığımı anladım.Bu arada kızlar hiç hastaneye yapılacak çikolata ya da gelenlere verilecek süs düşündünüz mü.Ben keçeden kitap ayıracı istiyorum üzerinde adı olan ve de üstünde uğur böceği,aslan,penguenle süsleyip ucuna da püskül ve beğendiğim bir dörtlüğü yazdırmak istiyorum.Var mı fikriniz.

talım inan onun sonu yine gelir bize dokunur biz üzülürüz.Ama denemek lazım artık buna inanıyorum,haklısın
Ya çalışsam da ya sen ne iş yapıyorsun oluyor benim gibi yoruluyormusun diyor öldüresim geliyor be adam sen vücut olarak yoruluyorsun bende beyin olarak yoruluyorum ama yok oturuyoruz ya biz iş yapmıyoruz şimdi den benim tazminat Doğum parası YÖK işsizlik hesaplar yapılıyor hop dedim unut onları YÖK öyle birşey dedim sustu ve inadına yaz tatiline gidicem kızımı alıp şimdiden kuduruyo siz tatil yapacaksınız ben çalışcam diye

Ne sıkcan canım olur mu öyle şey anlat tabi insan rahatlamak istiyor ben öyle hastane çıkışı hediye falan yaptırmayacağım

Canım bende söylüyorum gel diye ama çok kırılmış kk birilerine uzunca bir sürede gelmeyi düşünmüyormuş ama yazılanları okuyor bizi takipte herkesten haberi var yani ...benim eski bi arkadaşım telden gorusuyoruz cnm

Kizlar dunden beri vajinadan batma hissi oluyor sanki warmi boyle hisseden??
Evet canım bende de oldu geçenlerde. 2-3 gün sürdü sonra geçti, yok bir iki gündür. Doktoruma sordum, belki enfeksiyondan sebep olabilir, başka şikayetin olursa gel bi bakalım dedi. Geçince de gitmedim.

kitap ayracı fikri çok güzelmiş çalabilir miyim :) ben minik kavanozlar aldım. jel mum vs aldım kokulu mum yapıcam kavanozlara ismini ve doğacağı günü (sezeryan olacağı için) etiket yapacağım. hacişeriften çikolata yaptırırım bir de, şerbet ve kuru pasta da yapıcam hastanede 2 gün kalıcaz ve gelen giden çok olur belki ilaveten kek de yapabilirim..

Anacım ikinci çocukta daha pertimiz çıktı millet 4- 5 çocuğu nasil doğuruyor hiç bilmiyorum hele eskilere hiç aklım ermiyor 10 tane doguruyorlarmis benim ikinci çocukta ağrımayan yerim yok valla rabbim bu günlerimi aratmasın yinede

İyiymiş valla bende oğluşumu kapıp gitsemmi bir yerlere ha :) Benimkide babalık iznini kullanamıyor ya ona dertleniyor.İyikide kullanamıyor ha suratınımı çekçem dimi evde :)

Ben senin mum fikrine bayıldım ha.Aşk olsun yap arkadaşım.Buz dolabı süsleri pek kullanışlı olmuyor sanki ama bunu bende kullanırım alan kişide kitabının arasına koyar diye düşündüm. Tabi gün öyle belli olunca daha iyi ayarlar kendini insan.Ama şahsen girişemezdim valla kuru pasta yapma işine.Bacım helal olsun.Bende az önce hacışerifin çikolarına bakıyordum. İnsanın kafası karışıyor valla. Kurabiyeler de var net ayak şeklinde biberon şeklinde gördünmü onlarda çok güzelmiş ya.

Yani bencede koymasinda bi sorun yok. Hem o tek isim olarak koyacak biz ikinci isim olarak. Ama kalkipda sayemizde isim buldunuz demesi sinirimi ziplatti uyuyamadim resmen. Kirginlik olmasin diye bisey de demedim ama icim icimi yedi resmen.
İsim ne koyucaksin çok merak ettim ben şimdi

Ben büyüyen yatak aldım kızlar.Çokta güzel.Çilek mobilyadan almıştım.Ayrıca sepet beşiklerden aldım anne yanı.belli bir süre onu kullanıp sonra odasında yatırmayı düşünüyorum.

Maşallah kuzucuğa az kaldı doya doya bakar koklarsin insallah annesi

Güzelmiş cnm güle güle kullan Bende arıyorum ama bulamadim bir türlü içime sinen bişey normal pijama takımı alsak ne olurki illa lohusa takımımı olmalı ya bilemedim
çok sağol. Herkes böyle almak zorunda değil tabiki. Herkes zevkine göre. Sezaryen olucam ben. Bir tane pijama takımım var ilk doğumumdan spor taRz basit bişey. İlk gün onu giymeyi düşünüyorum. İkinci günde bunu. Fotoğrafçı tuttum o yüzden biraz iyi bişey olsun dedim. Sen nasıl rahat edeceksen öyle al ama 2 takım almanı tavsiye ederim yedekli. Kan falan bulaşabiliyo. Yürümen gerekiyo kötü gözüküyor.

Okurken çok güldüm ya aynı benim kocam koseye sikisiyorum o yayildikca yayilliyor nerdeyse sen git koltukta yat diycek

Hadi ya benimki mecid marka deil ama aynısıdır beyaz rengini denedim bende cok arada kaldım yarım saat düşündüm o mu bu mu diye. Beyazda içim cok gözüktü o yüZden vazgeçtim. Yoksa beyazı daha güzel duruyo kesinlikle.eşine takılma canım ilkinde benimkide böyleydi. Hamile olduğumu söylediğimde iyi dedi döndü arkasını gitti ben şok. Oda ozamanlar son zamana bırakıyodu alma işlerini. Şimdi erken olacak gibi hissediyomuş doğum o yüzden tamamlayalım bitsin diyo. Kadınları anlamak zor derler bide ama bence erkekleri anlamak çok Zooooor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…