- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.721
talım inan onun sonu yine gelir bize dokunur biz üzülürüz.Ama denemek lazım artık buna inanıyorum,haklısınBende şimdi bu yüzden çalışmıcam baksın bakalım nasıl bakıcak eli açık bir el var herkese var bana YÖK şimdi görcem işte bi taraflarını :) herşeyden elimi ayağımı çektim yaşıcaz ve görcez
Neyse sizinde canınızı sıktım burda çok moralim bozuktu birileriyle paylaşmam gerekiyordu,çok iyi geldi ama size anlatmak,en azından yalnız olmadığımı anladım.Bu arada kızlar hiç hastaneye yapılacak çikolata ya da gelenlere verilecek süs düşündünüz mü.Ben keçeden kitap ayıracı istiyorum üzerinde adı olan ve de üstünde uğur böceği,aslan,penguenle süsleyip ucuna da püskül ve beğendiğim bir dörtlüğü yazdırmak istiyorum.Var mı fikriniz.Aman kızlar valla takmayalım şu eşleri Cidden ömür törpüleri sadece fazla işe yaramıyorlar :)
Ya çalışsam da ya sen ne iş yapıyorsun oluyor benim gibi yoruluyormusun diyor öldüresim geliyor be adam sen vücut olarak yoruluyorsun bende beyin olarak yoruluyorum ama yok oturuyoruz ya biz iş yapmıyoruz şimdi den benim tazminat Doğum parası YÖK işsizlik hesaplar yapılıyor hop dedim unut onları YÖK öyle birşey dedim sustu ve inadına yaz tatiline gidicem kızımı alıp şimdiden kuduruyo siz tatil yapacaksınız ben çalışcam diyetalım inan onun sonu yine gelir bize dokunur biz üzülürüz.Ama denemek lazım artık buna inanıyorum,haklısın
Güzelmiş cnm güle güle kullan Bende arıyorum ama bulamadim bir türlü içime sinen bişey normal pijama takımı alsak ne olurki illa lohusa takımımı olmalı ya bilemedimKızlar bugün gecelik takımı aldım. Nasıl sizce
Ne sıkcan canım olur mu öyle şey anlat tabi insan rahatlamak istiyor ben öyle hastane çıkışı hediye falan yaptırmayacağımNeyse sizinde canınızı sıktım burda çok moralim bozuktu birileriyle paylaşmam gerekiyordu,çok iyi geldi ama size anlatmak,en azından yalnız olmadığımı anladım.Bu arada kızlar hiç hastaneye yapılacak çikolata ya da gelenlere verilecek süs düşündünüz mü.Ben keçeden kitap ayıracı istiyorum üzerinde adı olan ve de üstünde uğur böceği,aslan,penguenle süsleyip ucuna da püskül ve beğendiğim bir dörtlüğü yazdırmak istiyorum.Var mı fikriniz.
Canım bende söylüyorum gel diye ama çok kırılmış kk birilerine uzunca bir sürede gelmeyi düşünmüyormuş ama yazılanları okuyor bizi takipte herkesten haberi var yani ...benim eski bi arkadaşım telden gorusuyoruz cnmBuralara neden yazmıyormuş peki? Sen nasıl görüştün?
İyi olmalarına sevindim ama unuttu bizi buralarda yazarım dedi artık hiç yazmıyor
Çok şık canım güle güle kullan.
Allah niyet ettiğin şekilde giymeyi nasip etsin
Evet canım bende de oldu geçenlerde. 2-3 gün sürdü sonra geçti, yok bir iki gündür. Doktoruma sordum, belki enfeksiyondan sebep olabilir, başka şikayetin olursa gel bi bakalım dedi. Geçince de gitmedim.Kizlar dunden beri vajinadan batma hissi oluyor sanki warmi boyle hisseden??
Ben iki ayrı doktora gidiyorum biri kendi doktorum biride devlette o yüzdende 2 haftada bir gitmiş oluyorum cnmKızlar kaç haftada bir kontrole gidiyorsunuz
Neyse sizinde canınızı sıktım burda çok moralim bozuktu birileriyle paylaşmam gerekiyordu,çok iyi geldi ama size anlatmak,en azından yalnız olmadığımı anladım.Bu arada kızlar hiç hastaneye yapılacak çikolata ya da gelenlere verilecek süs düşündünüz mü.Ben keçeden kitap ayıracı istiyorum üzerinde adı olan ve de üstünde uğur böceği,aslan,penguenle süsleyip ucuna da püskül ve beğendiğim bir dörtlüğü yazdırmak istiyorum.Var mı fikriniz.
Anacım ikinci çocukta daha pertimiz çıktı millet 4- 5 çocuğu nasil doğuruyor hiç bilmiyorum hele eskilere hiç aklım ermiyor 10 tane doguruyorlarmis benim ikinci çocukta ağrımayan yerim yok valla rabbim bu günlerimi aratmasın yinedeKendi drum erkek ve yüzeysel muayene ediyor . Başka kadın doktora muayene olacağım. Hem ağrıları da rahatça sorarım. Bir de alt bölgede yumuşama var gibi . Of ya kadın olmak ne zor! İlk hamileliğim çok rahat geçmişti. Şimdi ilk kez hamileymişim gibi bir sürü sorun çıkıyor.
İyiymiş valla bende oğluşumu kapıp gitsemmi bir yerlere ha :) Benimkide babalık iznini kullanamıyor ya ona dertleniyor.İyikide kullanamıyor ha suratınımı çekçem dimi evde :)Ya çalışsam da ya sen ne iş yapıyorsun oluyor benim gibi yoruluyormusun diyor öldüresim geliyor be adam sen vücut olarak yoruluyorsun bende beyin olarak yoruluyorum ama yok oturuyoruz ya biz iş yapmıyoruz şimdi den benim tazminat Doğum parası YÖK işsizlik hesaplar yapılıyor hop dedim unut onları YÖK öyle birşey dedim sustu ve inadına yaz tatiline gidicem kızımı alıp şimdiden kuduruyo siz tatil yapacaksınız ben çalışcam diye
Ben senin mum fikrine bayıldım ha.Aşk olsun yap arkadaşım.Buz dolabı süsleri pek kullanışlı olmuyor sanki ama bunu bende kullanırım alan kişide kitabının arasına koyar diye düşündüm. Tabi gün öyle belli olunca daha iyi ayarlar kendini insan.Ama şahsen girişemezdim valla kuru pasta yapma işine.Bacım helal olsun.Bende az önce hacışerifin çikolarına bakıyordum. İnsanın kafası karışıyor valla. Kurabiyeler de var net ayak şeklinde biberon şeklinde gördünmü onlarda çok güzelmiş ya.kitap ayracı fikri çok güzelmiş çalabilir miyim :) ben minik kavanozlar aldım. jel mum vs aldım kokulu mum yapıcam kavanozlara ismini ve doğacağı günü (sezeryan olacağı için) etiket yapacağım. hacişeriften çikolata yaptırırım bir de, şerbet ve kuru pasta da yapıcam hastanede 2 gün kalıcaz ve gelen giden çok olur belki ilaveten kek de yapabilirim..
İsim ne koyucaksin çok merak ettim ben şimdiYani bencede koymasinda bi sorun yok. Hem o tek isim olarak koyacak biz ikinci isim olarak. Ama kalkipda sayemizde isim buldunuz demesi sinirimi ziplatti uyuyamadim resmen. Kirginlik olmasin diye bisey de demedim ama icim icimi yedi resmen.
Canim bende büyüyen beşik düşünüyorum . 2 haftadir gezip bakıyorum fiyat sorusturuyoruz bazilarinin elinde yok gelmesini bekliyoruz . Bide ile gidip bakicaz . Büyüyen beşik bana da daha kullanışlı geldi cekmeceleri var alt temizleme yeri var . 4 yasindan sonra o cekmeceleri kaldırıp 15 yasina kadar kullanabiliyormus. Bazilarinin alti bazali oluyor oraya yatak konulup ikinci cocukta ta kullanolabilenler var . Fiyati konusunda annenler alacak o yüzden kararsizim sadece onlara yüklenmek istemiyorum normal beşik mi alsam diye düşünmüyor degilim. Ama büyüyen besigin avantajlarından da vazgeçmiyorum . Cekmeceleri var kullanışlı olur bizi iki kere masraftan kurtarir .
Maşallah kuzucuğa az kaldı doya doya bakar koklarsin insallah annesiEki Görüntüle 2129245 kızlar dünkü resmimiz ama kordon yüzüne düşmüştü gölge yaptı şu burna bakin ya yaşlı dede gibi çıkmış koca burun
Doktor gölge düşüyor değişik degsiik görünüyor dedi nasıl güldük
çok sağol. Herkes böyle almak zorunda değil tabiki. Herkes zevkine göre. Sezaryen olucam ben. Bir tane pijama takımım var ilk doğumumdan spor taRz basit bişey. İlk gün onu giymeyi düşünüyorum. İkinci günde bunu. Fotoğrafçı tuttum o yüzden biraz iyi bişey olsun dedim. Sen nasıl rahat edeceksen öyle al ama 2 takım almanı tavsiye ederim yedekli. Kan falan bulaşabiliyo. Yürümen gerekiyo kötü gözüküyor.Güzelmiş cnm güle güle kullan Bende arıyorum ama bulamadim bir türlü içime sinen bişey normal pijama takımı alsak ne olurki illa lohusa takımımı olmalı ya bilemedim
Okurken çok güldüm ya aynı benim kocam koseye sikisiyorum o yayildikca yayilliyor nerdeyse sen git koltukta yat diycekBende de aynı sıkıntı var bacak ağrısı ,kaburga ağrısı,sola yatıncada kalbimi sıkıştırıyor.O yüzden dönüp duruyorum gece boyu,adama da her seferinde gıcıklık olsun diye vurup dönüyorum yatağın ortasına kadar yayılmak ne ya,utanmasa beni atcak yataktan
Hadi yatatlım inanmıyorum ya benim beğendiğim takım(ekruydu benimkide),mecid markaydı galiba fiyatı da çok uygundu nette de.Eşimle bu yüzden bozuştuk zaten adam hiç bir şey almamı istemiyor.Arada da salak salak "ben daha emin bile olamıyorum inşallah doğduğu günü görürüz" demiyor mu içimi buz gibi soğutuyor boğazım düğümleniyor bir insan nasıl bu kadar duygusuz olabilir ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?