2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlar idrarda protein 14.67 çıkmış bu durumda ne yapılması gerkiyor doktorla görüşmedim henüz

Tansiyon baktır canım hemen ve de dr unu ara bence.tansiyon sorunun varmıydı?

Canım idrarda yazmışsın ben de öyle anladım.ama şuan son mesajında hangi sonucun hangi testte çıktığını anlayamadım bi türlü.neyse bu saate kadar drunla görüşmüşsündür zaten.geçmiş olsun

Ben gebeliğin başında 3tane aldım göğüslerim büyüyünce çok iyi oldu hep onları kullanıyorum emzirirkende zaten gerekli bence çok rahat oluyor
Bende alayım o zaman bir tane bez gibi ya beni rahatsız eder gibi geliyor ben içi boş sutyenleri kullanamıyorum sert olucak iyice kavriycak yoksa rahatsız oluyorum yinede bi tane alayım dursun bakalım

benimkide sezeryan olucak kismetse cnm bende iki tane üst 3 tanede alt alıcam aslında benimde ilk bebiste kalma var duruyor onumu alsam yedek ama rengi mavi şimdide kızım olucak siritirmiki
İstersen her ihtimale karşı al. İhtiyaç olursa giyersin olmazsa mavileri evde giyersin. Benim ikiside erkek o açıdan şanslıyım. Abisinin eskileriyle büyüycek

Sütyeni cok asiri kullanisli. Ben su anda bile kullaniyorum. Cok rahat valla. Aleti almadim, almayi planlamiyorum simdilik.
Aynen emzirme sütyeni bencede şart. Başka türlü göğsümüzü nasıl çıkartıp emziricez süngerli sütyenden :) ama atlet hiç lazım olmuyo heleki haziranda

Ya kardeşim de gitti doktora bunun çözümü Yok yemeklerine dikkat edeceksin demiş sadece

Ya kardeşim de gitti doktora bunun çözümü Yok yemeklerine dikkat edeceksin demiş sadece
Canim ben de 10gunden beri çekiyorum.kendi doktoruma gosterdim o da cerrahiye yönlendirdi
Fitil krem verdi sıcak su oturma banyosu yap dedi ama doktoruna sormadan yapma yine de bana şu banyosu çok iyi geldi.
Hayatımda bukadar acı sayili cekmisimdir.Allah düşmanımin başına vermesin

kızlar linensin internet sitesinde indirim var ama ben fiyatlardan hiiç anlamıyorum. mesela bebeğe yün yastık yorgan mı yoksa pamuk yastık yorgan mı almak lazım? pamuklar daha uygun heralde. linensteki indirimde pamuk bebek yorganı 75 diyo mesela bu iyi bi fiyat mı?

Yün yorganlar ağır oluyor öyle biliyorum bebeğe ağır gelebilir. Bizimkiler yaz bebeği uzun süre battaniye ile yatacaklar o yüzden acele etme derim yorgan için. 75 lira iyimi bilmiyorum araştırmak lazım. Ben ilk cocuktan kalanını kullanıcam. Onu da ablam vermişti.

Bende alayım o zaman bir tane bez gibi ya beni rahatsız eder gibi geliyor ben içi boş sutyenleri kullanamıyorum sert olucak iyice kavriycak yoksa rahatsız oluyorum yinede bi tane alayım dursun bakalım
Kaplı gibi olanlarıda var dolgulu değil ama öteki türlü emzirmek zor olur sütyeni aşağı yukarı çekiştirmek bozar hem.

Kızlar emzirme sutyeni ve atleti alicakmisiniz iniz ben biraz kararsızım alıp almamak konusunda
ben de aldım canım 4 tane , ikisi penyeden yani hani su desteksiz olan, Evde falan kullanırım, İki tane de kaplı yani dışarda tişörtlerin içine falan daha iyi olur . Çok büyük rahatlık valla yoksa zor oluyor normal sütyen ile. Atlet almayacağım ben.

Iyi akşamlar kızlar nasılsınız? Bugün bana bebek ürünleri numuneleri gelmiş bi kutu içinde ( yurtdisindayim) , Şu bilindik bez markası ıslak mendille Yeni doğan bezi , emzik , önlük vs :) Bi an tuhaf oldum, beze baktım minicikler :)) Şaka maka az kaldı ya, Allah hepimize kolaylık versin, hayırla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Aa ne güzelmiş Güle güle kullanın canım evet çok çabuk geçiyor zaman, az kaldı baya
Gelenlerin resmini atabilir misin neler varmış nasıl görünüyorlar merak ettim

İstersen her ihtimale karşı al. İhtiyaç olursa giyersin olmazsa mavileri evde giyersin. Benim ikiside erkek o açıdan şanslıyım. Abisinin eskileriyle büyüycek
Öyle yaparım artık evde giyerim durup duruyor zaten bende abisinin zibinlarini beyaz sarı olanlarini ayirdim bende giydirmeye düşünüyorum kismetse evde ne olucak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…