- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.781
Ben ilk cocugumda yun kullanmıştım şimdi alarjisi var yune karşı onunda benimde doktor bundada çıkar büyük ihtimal dedi bende nano teknolojik yorgan kullanıyorum artık evde hiç yün yok kızıma da ondan alıcam kismetsekızlar linensin internet sitesinde indirim var ama ben fiyatlardan hiiç anlamıyorum. mesela bebeğe yün yastık yorgan mı yoksa pamuk yastık yorgan mı almak lazım? pamuklar daha uygun heralde. linensteki indirimde pamuk bebek yorganı 75 diyo mesela bu iyi bi fiyat mı?
Aaa hatırladım tabi hatırlamazmıyım :) nasılsın nasıl geçiyor? Demek yine eylül annesi olacaksın ne güzel Bende haziran. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızFpamuk merhaba, hatırladınmı :) 2014 eylül annesiydik, ben yine eylül annesi olacagım nasipse, diğer gruplara bakarken tesadüfen gördüm seni, selamlar arkadasım :))
Ben hep bez gibi olanlarini gördüm kaplı olanına bakayım sağolun kizlarben de aldım canım 4 tane , ikisi penyeden yani hani su desteksiz olan, Evde falan kullanırım, İki tane de kaplı yani dışarda tişörtlerin içine falan daha iyi olur . Çok büyük rahatlık valla yoksa zor oluyor normal sütyen ile. Atlet almayacağım ben.
Bende ilk çilek mobilyadan baktim indirimi kacirmiyim diye mart başında begendim de anlasacaktik tam ama beşik ve dolap teslimat haziran ortasi dediler . Beşik neyse ama dolap bana lazım ki ,,, ne zaman gelecekte kurulacak temizlik olup havalandirilacakta ne zaman kıyafetlerini yikayip yerlestirecemBen büyüyen yatak aldım kızlar.Çokta güzel.Çilek mobilyadan almıştım.Ayrıca sepet beşiklerden aldım anne yanı.belli bir süre onu kullanıp sonra odasında yatırmayı düşünüyorum.
Bende çilekten aldım bi mağazada teslimat tarihini iki ay demişti. Başka mağazaya sorduk 10 gün içinde teslimat dediler ben ertelettim tarihi hatta. Başka şubesine de sor beğendiysen. Beşik derinliği güzel çileğin. Hangi modelini beğendin?Bende ilk çilek mobilyadan baktim indirimi kacirmiyim diye mart başında begendim de anlasacaktik tam ama beşik ve dolap teslimat haziran ortasi dediler . Beşik neyse ama dolap bana lazım ki ,,, ne zaman gelecekte kurulacak temizlik olup havalandirilacakta ne zaman kıyafetlerini yikayip yerlestirecem
Bende bi krem sürüyorum proktolog diye cnmCanim ben de 10gunden beri çekiyorum.kendi doktoruma gosterdim o da cerrahiye yönlendirdi
Fitil krem verdi sıcak su oturma banyosu yap dedi ama doktoruna sormadan yapma yine de bana şu banyosu çok iyi geldi.
Hayatımda bukadar acı sayili cekmisimdir.Allah düşmanımin başına vermesin
Ben gece bi uyanıyorum resmen mideme bıçak saplanıyor kivrandiriyor beni resmen demir ilacını gece alıyorum ondanmiki diye düşünüyorum
Aa ne güzelmiş Güle güle kullanın canımevet çok çabuk geçiyor zaman, az kaldı baya
Gelenlerin resmini atabilir misin neler varmış nasıl görünüyorlar merak ettim
Kızlar emzirme sutyeni ve atleti alicakmisiniz iniz ben biraz kararsızım alıp almamak konusunda
dr'una sordun mu canımBu vajinadaki agri ne olacak ya hic gecmeyecek gibi
kızlar linensin internet sitesinde indirim var ama ben fiyatlardan hiiç anlamıyorum. mesela bebeğe yün yastık yorgan mı yoksa pamuk yastık yorgan mı almak lazım? pamuklar daha uygun heralde. linensteki indirimde pamuk bebek yorganı 75 diyo mesela bu iyi bi fiyat mı?
günaydın kızlar nasılsınız ?
kızlar aranız da kefir içen var mı ? marketlerde satılan değil ama evde kendi mayaladığımız
kızlar linensin internet sitesinde indirim var ama ben fiyatlardan hiiç anlamıyorum. mesela bebeğe yün yastık yorgan mı yoksa pamuk yastık yorgan mı almak lazım? pamuklar daha uygun heralde. linensteki indirimde pamuk bebek yorganı 75 diyo mesela bu iyi bi fiyat mı?
Aynen.bana da aynı kremden verdi bir de fitil verdi 10 lu.acisini aldı ikisi biraz.suan en azından normal hayatıma devam edebiliyorumBende bi krem sürüyorum proktolog diye cnm
Ben.markettekinden içiyorum canım.kendim mayaliyordum geçen sene ama mayami öldürdüm.migrosta falan toz mayalar oluyormuş onlarla çok kolay diyorlar hiç denedin mi.oyle alıp yapmayı düşünüyorumgünaydın kızlar nasılsınız ?
kızlar aranız da kefir içen var mı ? marketlerde satılan değil ama evde kendi mayaladığımız
buzluktaysa birşey olmazben bi ara çok yapıyordum ama mayamı çok ihmal ettim kaç aydır dolapta dokunmadım bozulmuştur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?