2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben ilk cocugumda yun kullanmıştım şimdi alarjisi var yune karşı onunda benimde doktor bundada çıkar büyük ihtimal dedi bende nano teknolojik yorgan kullanıyorum artık evde hiç yün yok kızıma da ondan alıcam kismetse

Fpamuk merhaba, hatırladınmı :) 2014 eylül annesiydik, ben yine eylül annesi olacagım nasipse, diğer gruplara bakarken tesadüfen gördüm seni, selamlar arkadasım :))
Aaa hatırladım tabi hatırlamazmıyım :) nasılsın nasıl geçiyor? Demek yine eylül annesi olacaksın ne güzel Bende haziran. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Ben hep bez gibi olanlarini gördüm kaplı olanına bakayım sağolun kizlar

Ben büyüyen yatak aldım kızlar.Çokta güzel.Çilek mobilyadan almıştım.Ayrıca sepet beşiklerden aldım anne yanı.belli bir süre onu kullanıp sonra odasında yatırmayı düşünüyorum.
Bende ilk çilek mobilyadan baktim indirimi kacirmiyim diye mart başında begendim de anlasacaktik tam ama beşik ve dolap teslimat haziran ortasi dediler . Beşik neyse ama dolap bana lazım ki ,,, ne zaman gelecekte kurulacak temizlik olup havalandirilacakta ne zaman kıyafetlerini yikayip yerlestirecem

Bende çilekten aldım bi mağazada teslimat tarihini iki ay demişti. Başka mağazaya sorduk 10 gün içinde teslimat dediler ben ertelettim tarihi hatta. Başka şubesine de sor beğendiysen. Beşik derinliği güzel çileğin. Hangi modelini beğendin?

Bende bi krem sürüyorum proktolog diye cnm

ilk 2 yıl yorgan hiç kullanılmıyor, sadece battaniye yeterli oluyor

Bende bi krem sürüyorum proktolog diye cnm
Aynen.bana da aynı kremden verdi bir de fitil verdi 10 lu.acisini aldı ikisi biraz.suan en azından normal hayatıma devam edebiliyorum
Sıcak su ben hala yapiyorim her akşam eve gittiğimde doktoruna danisip sen de deneyebilirsin canım.cok acıyor nasıl bir illetse

günaydın kızlar nasılsınız ?
kızlar aranız da kefir içen var mı ? marketlerde satılan değil ama evde kendi mayaladığımız
Ben.markettekinden içiyorum canım.kendim mayaliyordum geçen sene ama mayami öldürdüm.migrosta falan toz mayalar oluyormuş onlarla çok kolay diyorlar hiç denedin mi.oyle alıp yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…