2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet canım ya baloncuk gibiydi ben kantaron sürmüştüm iyi gelmişti şimdi annemletde kalıyorum kendi evimde kaldı senin varsa ilaç tedavin bitince onu sür en azından Doğuma kdr bida olmasın

Merhaba arkadaşlar gaz sancısı,şişkinlik yasadiniz mi ,benimki dun uzun sürdü ve sol kasigim da agridi
Gaz sıkışmasından bahsediyorsan iki kere yaşadım birinde soluğu hastanede aldım serum yedim diğerini işyerinde yaşadım 5 saat ağrısını çektim ne oturtabiliyordum nede hareket edebiliyordum çok kötü birşey

İlk doğumumda normal yaptım dikişlerimden çok hemoroidden çektim valla çok zor oluyor şimdiden kara kara düşünüyorum kabız olmamak için duphalac içiyorum bazen malesef
Kızlar hemoroitiniz dışardamı Benim içeride çok uzun yıllardır da sorun yaşamıyorum patlıcan sapının suyunu içmiştim oluk oluk kan gelirdi benden dr gittim ilaç verdi falan ama geçmedi patlıcandan sonra geçti ama közleyip üstüne gazete koyup oturan da var çok iyi geldiğini söylüyorlar Doğumdan sonra deneyebilirsiniz

İlk doğumumda normal yaptım dikişlerimden çok hemoroidden çektim valla çok zor oluyor şimdiden kara kara düşünüyorum kabız olmamak için duphalac içiyorum bazen malesef
Çok acıyor valla ben de tuvalete çıkamayınca stres oluyorum.10gunden beri sanki hamile değilim .kafamda hep hemoroid var ne zormuş ya vallahi

Sağol canım.dogumdan sonra denerim inşallah benim dışarda 10gun önce birden çıktı 2-3 saat içinde şişti ben de anlamadım .kabizim normalde ama hergun tuvalete çıkmaya çalışıyordum.

Evet aynen uzun sürdü peki kaşık bolgende ağrı var mıydı

fpamuk zor tatlım zor onları anlamak kadınları anlamaktan zor bencede

AYnı ben :) sudan sebeplere kırılıyorum darılıyorum kızıyorum ve oturup ağlıyorum.Eşim şuan bana ne dese herşeyi batıyor. Çok mutsuzum.İş yerinde bile herkes batıyor bana.
Valla bende çok çabuk kırılıyorum işin tuhafı çabuk kırılmadığımı savunuyorum,darılmamın çok normal olduğunu düşünüyorum sürekli.
Ben tatlı hiç yemiyorum öncedende çok yyemezdim şimdi diyetten sonra bbazen başım döner gibi oluyor
Peki bu sıkıntı değilmi sence yani şekerin düşmesi pek iyi değilmiş.2 gün önce yazı okudum,şeker düşüklüğü kabus görmeyede neden oluyormuş.3 gündür gece yatarken ve sabah 6 da kalkıp tatlı bişey atıştırıp yatıyorum rüyalarım ilk defa düzene girdi şükür
Bende alayım o zaman bir tane bez gibi ya beni rahatsız eder gibi geliyor ben içi boş sutyenleri kullanamıyorum sert olucak iyice kavriycak yoksa rahatsız oluyorum yinede bi tane alayım dursun bakalım
bende tatlım kullanamıyorum içi boş hatta internette desteli bakıyorum şöyle güzel toparlayıp hoş dursunlar istiyorum.Bide göğüs yapım farklı herkesin ortada olur benimki yanlara dağılıyor omuzlarım geniş diye,o yüzdende her sütyen uymuyor bana

Bende 2 atlet (destekli)2 tanede sütyen almak istiyorum ama kızlar bedenine nasıl karar vereceğiz.Kaç numara almalıyızki şuanki numaraya göremi alacağız yoksa bir beden daha büyür müki,ya da küçülür mü ay hiç bilemedimBide atletle südyen bedeni daha farklı olur heralde .Destekli olanı alırkende heralde 1 beden büyük almak gerekecek

Benim de iç hemoroid ve ilk doğumum olacak bu yüzden sezeryani daha çok düşünüyorum normsl doğumda sıkıntı yasarim gibi

Kesinlikle haklısın bende 1 aydır bekliyorum dolabı.7 nisana gün verdiler.Yatak geldi ama dolap gelmedi hala

Kizlar (( bende de basladi kramplar ya.hatta daha demin sol dizimin ic tarafina giriyordu son anda kurtardim suan hala girmeye meyilli.ellerimde uyusuyor artik sabahlari kalktigimda ozellikle((

fpamuk canım geceliğin çok güzel renk okadar önemli değil model çok kibar,çok severim o şekil yaka ve kol modelini.işin aslı ben beyaz ve ekru olanlara yakında baktım hatta birini denedim gerçekten içi çok belli ediyor yani nasıl giyilir anca sabahlıkla hatta biri demişti sabhlıkla tolere edilebilir diye.Gerçi ben galiba almayacak iyice bu konuda soğudum evde hiç giymediğim kırmızı çeyizimden kalma takımım var onu giycem bir tanede annem getirecek eflatunmuş o da evde de bir askılı geceliğim var onuda hiç kullanmadım çizgili mavili pembeli sarılı üstüne birşey bakacam heralde.Neye niyet neye kısmet ekru olsun çok istiyorum kırmızı olacak resim çekilirken heralde

Selam kızlar artık çok yaklaştık doğuma, herkes umarım bir avazda kucağına alır bebeklerini :)
Benim son zamanlarda akşamları özellikler karnım çok sert oluyor ama her tarafı bebeğin olduğu yer değil sadece. Her hangi bir ağrı sızı yaşamıyorum sadece elimi karnımda gezdiriyorum ve semsert gaz varmış gibi yani. Sizinde öyle mi? Bazende bakıyorum yumuşak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…