- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.801
yok hiç denemedim öylesini bende mayası var 2 yıldır çoğaltarak yapıyorumBen.markettekinden içiyorum canım.kendim mayaliyordum geçen sene ama mayami öldürdüm.migrosta falan toz mayalar oluyormuş onlarla çok kolay diyorlar hiç denedin mi.oyle alıp yapmayı düşünüyorum
Evet canım ya baloncuk gibiydi ben kantaron sürmüştüm iyi gelmişti şimdi annemletde kalıyorum kendi evimde kaldı senin varsa ilaç tedavin bitince onu sür en azından Doğuma kdr bida olmasınAynen.bana da aynı kremden verdi bir de fitil verdi 10 lu.acisini aldı ikisi biraz.suan en azından normal hayatıma devam edebiliyorum
Sıcak su ben hala yapiyorim her akşam eve gittiğimde doktoruna danisip sen de deneyebilirsin canım.cok acıyor nasıl bir illetse
Benim acısı azaldı ama sisligi tamamen geçmedi canim senin geçti mi geçmeyecek gibiEvet canım ya baloncuk gibiydi ben kantaron sürmüştüm iyi gelmişti şimdi annemletde kalıyorum kendi evimde kaldı senin varsa ilaç tedavin bitince onu sür en azından Doğuma kdr bida olmasın
İlk doğumumda normal yaptım dikişlerimden çok hemoroidden çektim valla çok zor oluyor şimdiden kara kara düşünüyorum kabız olmamak için duphalac içiyorum bazen malesefBenim acısı azaldı ama sisligi tamamen geçmedi canim senin geçti mi geçmeyecek gibi
Gaz sıkışmasından bahsediyorsan iki kere yaşadım birinde soluğu hastanede aldım serum yedim diğerini işyerinde yaşadım 5 saat ağrısını çektim ne oturtabiliyordum nede hareket edebiliyordum çok kötü birşeyMerhaba arkadaşlar gaz sancısı,şişkinlik yasadiniz mi ,benimki dun uzun sürdü ve sol kasigim da agridi
Kızlar hemoroitiniz dışardamı Benim içeride çok uzun yıllardır da sorun yaşamıyorum patlıcan sapının suyunu içmiştim oluk oluk kan gelirdi benden dr gittim ilaç verdi falan ama geçmedi patlıcandan sonra geçti ama közleyip üstüne gazete koyup oturan da var çok iyi geldiğini söylüyorlar Doğumdan sonra deneyebilirsinizİlk doğumumda normal yaptım dikişlerimden çok hemoroidden çektim valla çok zor oluyor şimdiden kara kara düşünüyorum kabız olmamak için duphalac içiyorum bazen malesef
Çok acıyor valla ben de tuvalete çıkamayınca stres oluyorum.10gunden beri sanki hamile değilim .kafamda hep hemoroid var ne zormuş ya vallahiİlk doğumumda normal yaptım dikişlerimden çok hemoroidden çektim valla çok zor oluyor şimdiden kara kara düşünüyorum kabız olmamak için duphalac içiyorum bazen malesef
Sağol canım.dogumdan sonra denerim inşallah benim dışarda 10gun önce birden çıktı 2-3 saat içinde şişti ben de anlamadım .kabizim normalde ama hergun tuvalete çıkmaya çalışıyordum.Kızlar hemoroitiniz dışardamı Benim içeride çok uzun yıllardır da sorun yaşamıyorum patlıcan sapının suyunu içmiştim oluk oluk kan gelirdi benden dr gittim ilaç verdi falan ama geçmedi patlıcandan sonra geçti ama közleyip üstüne gazete koyup oturan da var çok iyi geldiğini söylüyorlar Doğumdan sonra deneyebilirsiniz
Evet aynen uzun sürdü peki kaşık bolgende ağrı var mıydıGaz sıkışmasından bahsediyorsan iki kere yaşadım birinde soluğu hastanede aldım serum yedim diğerini işyerinde yaşadım 5 saat ağrısını çektim ne oturtabiliyordum nede hareket edebiliyordum çok kötü birşey
n. marketten de ictim. evde kayınvalidem yaptı onu da içiyorumgünaydın kızlar nasılsınız ?
kızlar aranız da kefir içen var mı ? marketlerde satılan değil ama evde kendi mayaladığımız
Valla bende çok çabuk kırılıyorum işin tuhafı çabuk kırılmadığımı savunuyorum,darılmamın çok normal olduğunu düşünüyorum sürekli.AYnı ben :) sudan sebeplere kırılıyorum darılıyorum kızıyorum ve oturup ağlıyorum.Eşim şuan bana ne dese herşeyi batıyor. Çok mutsuzum.İş yerinde bile herkes batıyor bana.
Peki bu sıkıntı değilmi sence yani şekerin düşmesi pek iyi değilmiş.2 gün önce yazı okudum,şeker düşüklüğü kabus görmeyede neden oluyormuş.3 gündür gece yatarken ve sabah 6 da kalkıp tatlı bişey atıştırıp yatıyorum rüyalarım ilk defa düzene girdi şükürBen tatlı hiç yemiyorum öncedende çok yyemezdim şimdi diyetten sonra bbazen başım döner gibi oluyor
bende tatlım kullanamıyorum içi boş hatta internette desteli bakıyorum şöyle güzel toparlayıp hoş dursunlar istiyorum.Bide göğüs yapım farklı herkesin ortada olur benimki yanlara dağılıyor omuzlarım geniş diye,o yüzdende her sütyen uymuyor banaBende alayım o zaman bir tane bez gibi ya beni rahatsız eder gibi geliyor ben içi boş sutyenleri kullanamıyorum sert olucak iyice kavriycak yoksa rahatsız oluyorum yinede bi tane alayım dursun bakalım
Bende 2 atlet (destekli)2 tanede sütyen almak istiyorum ama kızlar bedenine nasıl karar vereceğiz.Kaç numara almalıyızki şuanki numaraya göremi alacağız yoksa bir beden daha büyür müki,ya da küçülür mü ay hiç bilemedimben de aldım canım 4 tane , ikisi penyeden yani hani su desteksiz olan, Evde falan kullanırım, İki tane de kaplı yani dışarda tişörtlerin içine falan daha iyi olur . Çok büyük rahatlık valla yoksa zor oluyor normal sütyen ile. Atlet almayacağım ben.
Benim de iç hemoroid ve ilk doğumum olacak bu yüzden sezeryani daha çok düşünüyorum normsl doğumda sıkıntı yasarim gibiKızlar hemoroitiniz dışardamı Benim içeride çok uzun yıllardır da sorun yaşamıyorum patlıcan sapının suyunu içmiştim oluk oluk kan gelirdi benden dr gittim ilaç verdi falan ama geçmedi patlıcandan sonra geçti ama közleyip üstüne gazete koyup oturan da var çok iyi geldiğini söylüyorlar Doğumdan sonra deneyebilirsiniz
Kasığım olsa sadece oda yeterdi valla ne yatabildim ne oturabildik tuvalete bile oturamadım düşün saki içime kazık çakmışlar gibi dik duruyordum yavaş yavaş hareket yap kendineEvet aynen uzun sürdü peki kaşık bolgende ağrı var mıydı
Bende ilk çilek mobilyadan baktim indirimi kacirmiyim diye mart başında begendim de anlasacaktik tam ama beşik ve dolap teslimat haziran ortasi dediler . Beşik neyse ama dolap bana lazım ki ,,, ne zaman gelecekte kurulacak temizlik olup havalandirilacakta ne zaman kıyafetlerini yikayip yerlestirecem
Kesinlikle haklısın bende 1 aydır bekliyorum dolabı.7 nisana gün verdiler.Yatak geldi ama dolap gelmedi hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?