2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Cotton baby galiba aldığım model :)

Bunları aldım hem oda yapıyorum hem anne yanı

Canım karın sertleşmesi kasılma oluyor Doğuma hazırlık sıkıntı değil gaz da olabilir tabi yalnız kasılma ağrılı ve ritmik olursa tehlikeli artık haftalar ilerliyor bakalım ne gibi şeyler yaşıycaz

Merhaba kızlar,
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğimiz zaman doğum iznine ayrılabilir miyiz? (35. ya da 36. haftada)
Böyle bir durumda doktordan tekrar çalışamaz raporu mu almamız gerekiyor?

Geçen hafta arkadaşım bu şekilde aldı rapor.Aldığı rapor 37 ye kadar dı.SOnra tekrar gitti 35 hafta olarak değiştirtti.SIkıntı olmuyor yani tatlım.

@ozge35 içinde yenidogan bebek bezi, İki farklı marka ıslak mendil, yenidogan emzik, önlük, günlük ped, hamile vitamini ,dergiler vs çıktı :)
Çok güzel bir düşünce gerçekten böyle şeyler göndermeleri :) Türkiyede de izmirde var ama ankarada yok böyle bi uygulama kınıyorum ankara belediyesini burdan
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım hediyelerinizi bebisinle beraber

Sağol canım daha bebeğime çok birşey almayan Anne olarak , gelen o ufak şeyler bile heyecanlandırdı beni :) nişan sonu başlarım artık

İyi günler kızlar..
Sizde de oluyo mu bilmiyor, benim sanki rahimde baskı var gibi aşağı doğru iniyor gibi hissediyorum
Bugün kontrol var doktor ne diyecek bakalım..
Evet ben yaşıyorum sordum erken Doğum riskim olmasına rağmen normal dedi sonuçta orada iki kiloluk bi ağırlık var baskı yapar dedi bi de ikinci gebelikte daha fazla hissediliyor sanki ilkinde böyle değildim

Benimde olabiliyor canım hem yalancı kasılmalar oluyor hemde bebeğin pozisyonuyla alakalı bence. Bazen sırtını poposunu dayıyor. Hatta bazen canımı bile acıtıyor sıpa :)

Benimde olabiliyor canım hem yalancı kasılmalar oluyor hemde bebeğin pozisyonuyla alakalı bence. Bazen sırtını poposunu dayıyor. Hatta bazen canımı bile acıtıyor sıpa :)

Bende biryere dayayınca hissediyorum sadece orada sertlik oluyor. Bende diyorum ya poposu ya başı
Yani kasılmamı bu anlamadım, her hangi bir rahatsızlık hissi yok, sadece şans eseri elimi karnıma bir koyuyuroum semsert karnımın her yeri.

Evet ben yaşıyorum sordum erken Doğum riskim olmasına rağmen normal dedi sonuçta orada iki kiloluk bi ağırlık var baskı yapar dedi bi de ikinci gebelikte daha fazla hissediliyor sanki ilkinde böyle değildim

Evet ya bende de durum aynı ilk hamileliğimde hissetmemiştim ben öyle sertlikler ama şimdi yaşıyorum özellikle işten eve gidip uzanınca oluyo.

Canım ben 80 b takıyordum ama gören 75 sanır sırtım sağolsun.Bende büyümez sanıyordum ama vücudumun her yeri kilo aldı.göğsümün ortası boştur normalde ilk defa birleştiklerini görüyorum.Şuan bir beden arttı 85 byi tam dolduruyorum o zaman bende 90 alayım zaten toplayan destekli sütyenleri büyük almak gerekiyor sanırsam.şuan elimde 90 toplayıcı sütyen var tam dolduruyorum, tek korkum 90na sığmaması doğumdan sonra daha da büyümez herhalde sanırsam :)) daha önceden hamilelik yaşanlarda fikir verirse güzel olur aslında bize

Benimde senin gibi şuan bazen burdaki yazıları okuyunca acaba bende terslik mi var diyorum,çoğu kişi vajinada ağrı falan yazıyor ,hayret ama 7. aya kadar öyle böyle ağrılarım vardı şuan onlarda kalmadı,sadece yatarken nefes alma problemi ve göğüs altı batması var.Çarşılara çıkıp gezip dolaşasım var o denli ağrısız maşallahİnşallah hayra alamettir.

kızlar selambugun 28 hafta olduk

ıkı gundur ozellıkle yemekten sonra hazımsızlık oluop karnım patlıcak gıbı sısıp gerılıyor ustune bıde bebek hareketlerı ekleniyor nefes alamıyorum nerdeyse benım gıbı olnınız var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…