- 9 Ekim 2017
- 209
- 557
- 23
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.821
Bende çilekten aldım bi mağazada teslimat tarihini iki ay demişti. Başka mağazaya sorduk 10 gün içinde teslimat dediler ben ertelettim tarihi hatta. Başka şubesine de sor beğendiysen. Beşik derinliği güzel çileğin. Hangi modelini beğendin?
Merhaba arkadaşlar gaz sancısı,şişkinlik yasadiniz mi ,benimki dun uzun sürdü ve sol kasigim da agridi
Canım karın sertleşmesi kasılma oluyor Doğuma hazırlık sıkıntı değil gaz da olabilir tabi yalnız kasılma ağrılı ve ritmik olursa tehlikeli artık haftalar ilerliyor bakalım ne gibi şeyler yaşıycazSelam kızlar artık çok yaklaştık doğuma, herkes umarım bir avazda kucağına alır bebeklerini :)
Benim son zamanlarda akşamları özellikler karnım çok sert oluyor ama her tarafı bebeğin olduğu yer değil sadece. Her hangi bir ağrı sızı yaşamıyorum sadece elimi karnımda gezdiriyorum ve semsert gaz varmış gibi yani. Sizinde öyle mi? Bazende bakıyorum yumuşak.
Merhaba kızlar,
32. haftada çalışabilir raporu aldıktan sonra istediğimiz zaman doğum iznine ayrılabilir miyiz? (35. ya da 36. haftada)
Böyle bir durumda doktordan tekrar çalışamaz raporu mu almamız gerekiyor?
@zeytin0919 Kızlar bende çilekten beşik aldım ay gün verdiler daha nisan sonunda gelecek..
Çok güzel bir düşünce gerçekten böyle şeyler göndermeleri :) Türkiyede de izmirde var ama ankarada yok böyle bi uygulama kınıyorum ankara belediyesini burdan@ozge35 içinde yenidogan bebek bezi, İki farklı marka ıslak mendil, yenidogan emzik, önlük, günlük ped, hamile vitamini ,dergiler vs çıktı :)
Sağol canım daha bebeğime çok birşey almayan Anne olarak , gelen o ufak şeyler bile heyecanlandırdı beni :) nişan sonu başlarım artıkÇok güzel bir düşünce gerçekten böyle şeyler göndermeleri :) Türkiyede de izmirde var ama ankarada yok böyle bi uygulama kınıyorum ankara belediyesini burdan
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım hediyelerinizi bebisinle beraber
Evet ben yaşıyorum sordum erken Doğum riskim olmasına rağmen normal dedi sonuçta orada iki kiloluk bi ağırlık var baskı yapar dedi bi de ikinci gebelikte daha fazla hissediliyor sanki ilkinde böyle değildimİyi günler kızlar..
Sizde de oluyo mu bilmiyor, benim sanki rahimde baskı var gibi aşağı doğru iniyor gibi hissediyorum
Bugün kontrol var doktor ne diyecek bakalım..
Aynen ya neden bu kadar uzun sürüyor anlamadım 2 aydır bi besik gelemiyor mu 1 ayı anlarım da 2 neyBebişler doğmadan gelseydi iyidi
Selam kızlar artık çok yaklaştık doğuma, herkes umarım bir avazda kucağına alır bebeklerini :)
Benim son zamanlarda akşamları özellikler karnım çok sert oluyor ama her tarafı bebeğin olduğu yer değil sadece. Her hangi bir ağrı sızı yaşamıyorum sadece elimi karnımda gezdiriyorum ve semsert gaz varmış gibi yani. Sizinde öyle mi? Bazende bakıyorum yumuşak.
Benimde olabiliyor canım hem yalancı kasılmalar oluyor hemde bebeğin pozisyonuyla alakalı bence. Bazen sırtını poposunu dayıyor. Hatta bazen canımı bile acıtıyor sıpa :)
Evet ben yaşıyorum sordum erken Doğum riskim olmasına rağmen normal dedi sonuçta orada iki kiloluk bi ağırlık var baskı yapar dedi bi de ikinci gebelikte daha fazla hissediliyor sanki ilkinde böyle değildim
Canım ben 80 b takıyordum ama gören 75 sanır sırtım sağolsun.Bende büyümez sanıyordum ama vücudumun her yeri kilo aldı.göğsümün ortası boştur normalde ilk defa birleştiklerini görüyorum.Şuan bir beden arttı 85 byi tam dolduruyorum o zaman bende 90 alayım zaten toplayan destekli sütyenleri büyük almak gerekiyor sanırsam.şuan elimde 90 toplayıcı sütyen var tam dolduruyorum, tek korkum 90na sığmaması doğumdan sonra daha da büyümez herhalde sanırsam :)) daha önceden hamilelik yaşanlarda fikir verirse güzel olur aslında bizekaju ben BİR beden büyük aldım sadece :) Onlar bile şimdilik büyük, normalde 75b , Hatta onu doldurmaz bile :) 80 b aldım yine de. Benim büyümüyor çok , ufak olmasının avantajını hamilelikte gördüm :))
Benimde senin gibi şuan bazen burdaki yazıları okuyunca acaba bende terslik mi var diyorum,çoğu kişi vajinada ağrı falan yazıyor ,hayret ama 7. aya kadar öyle böyle ağrılarım vardı şuan onlarda kalmadı,sadece yatarken nefes alma problemi ve göğüs altı batması var.Çarşılara çıkıp gezip dolaşasım var o denli ağrısız maşallahBende biryere dayayınca hissediyorum sadece orada sertlik oluyor. Bende diyorum ya poposu ya başı
Yani kasılmamı bu anlamadım, her hangi bir rahatsızlık hissi yok, sadece şans eseri elimi karnıma bir koyuyuroum semsert karnımın her yeri.
Aynennn çok doğru tanımlama,peki doktora bunun için gittin miÖlüm gibi birşeydi ama ölen yoktu gibi bi dramresmen öldürüo . 1 kere yaşadım.Oturmak kalkmak yürümek ne mümkün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?