- 28 Şubat 2011
- 14.189
- 17.591
- 498
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.841
Benim de ikinci gebelik..Evet ben yaşıyorum sordum erken Doğum riskim olmasına rağmen normal dedi sonuçta orada iki kiloluk bi ağırlık var baskı yapar dedi bi de ikinci gebelikte daha fazla hissediliyor sanki ilkinde böyle değildim
Aaa bilmiyordum bütün mazalarında aynıdır diye biliyorum intetten baktı haziran da teslim cıktı .tam tarihi hatırlamıyorum ama benim doğumdan sonraydı tarihi ondan vazgectik. Benim bulundugum yerde magazası yok zaten annemlerle aynı il farklı ilçelerde oturuyoruz annmlere gittik oradan bakmıştık . Olmazsa haftaya ile gidecemdoktor randevumuza oradan sorarız bide. BAby cotton serisiydi almak istediğimiz .onu göremedik mazada ama baska bir ürün vardı genişliği cok iyiydi şimdi beşik bakıyorz heryerde de o kadar derin olmuyor bazıları, dolaplarıda çok güzel kesimi düzeni tam bebek içinBende çilekten aldım bi mağazada teslimat tarihini iki ay demişti. Başka mağazaya sorduk 10 gün içinde teslimat dediler ben ertelettim tarihi hatta. Başka şubesine de sor beğendiysen. Beşik derinliği güzel çileğin. Hangi modelini beğendin?
Evet canım benim için dolap daha önemli bak gruptan başladılar yıkmaya mis misKesinlikle haklısın bende 1 aydır bekliyorum dolabı.7 nisana gün verdiler.Yatak geldi ama dolap gelmedi hala
Evet camın sen demiştin zaten indirimi o zamn bizde internet adresinden baktık begendik annemlere gittiğimzde mağzasına kostuk hemen de teslimat tarihi haziran olunca boynumuzu büküp boş çıktık .zeytin0919 Kızlar bende çilekten beşik aldım ay gün verdiler daha nisan sonunda gelecek..
bende bu modeli beğenmiştim canım Güle güle sağlıkla kullanın inşallahCotton baby galiba aldığım model :)Eki Görüntüle 2129744 Eki Görüntüle 2129745
Bunları aldım hem oda yapıyorum hem anne yanı
Kizlar(( bende de basladi kramplar ya.hatta daha demin sol dizimin ic tarafina giriyordu son anda kurtardim suan hala girmeye meyilli.ellerimde uyusuyor artik sabahlari kalktigimda ozellikle
Canım tarifini verebilir misin annemde var bu sorun kanaması oluyorKızlar hemoroitiniz dışardamı Benim içeride çok uzun yıllardır da sorun yaşamıyorum patlıcan sapının suyunu içmiştim oluk oluk kan gelirdi benden dr gittim ilaç verdi falan ama geçmedi patlıcandan sonra geçti ama közleyip üstüne gazete koyup oturan da var çok iyi geldiğini söylüyorlar Doğumdan sonra deneyebilirsiniz
Ben de uyurken hangi tarafa yatmissam o kolum uyuşuyor bbi kaç gündür oluyorKizlar(( bende de basladi kramplar ya.hatta daha demin sol dizimin ic tarafina giriyordu son anda kurtardim suan hala girmeye meyilli.ellerimde uyusuyor artik sabahlari kalktigimda ozellikle ((
Valla cnm ben ondan diye düşünüyorum 15 gündür içiyorum ağrıda onunla başladı sabahları troit ilacı içiyorum diye onu geceye bırakmıştım şimdi gün içinde icicem bide öyle deneyim bakalimKiz bnde simdi icicektm demir ilacini Icmesemmi :/
ben sezeryan olmama rağmen çok fena kabızlık çekmiştim bir süreİlk doğumumda normal yaptım dikişlerimden çok hemoroidden çektim valla çok zor oluyor şimdiden kara kara düşünüyorum kabız olmamak için duphalac içiyorum bazen malesef
Bende hem anne yanı aldım chicco hem çilek natural baby, ben seninkini beğenmiştim aslında ama eşim naturalı daha çok beğendi diye onu aldım. Dolap içleri çok geniş değil gibi geldi bi tek. Bu cotton baby e çok talep oluyormuş ondan uzak tarih vermiş olabilirler. Adamlarla konuş mayıs ilk haftası olmazsa alamam de belki o zaman öne çekerler. Bu çilekte burnundan kıl aldırmıyor fiyat inmiyorlar hiç teslim tarihi iki ay enteresanlar.Cotton baby galiba aldığım model :)Eki Görüntüle 2129744 Eki Görüntüle 2129745
Bunları aldım hem oda yapıyorum hem anne yanı
Aman aman maşallah deBenimde senin gibi şuan bazen burdaki yazıları okuyunca acaba bende terslik mi var diyorum,çoğu kişi vajinada ağrı falan yazıyor ,hayret ama 7. aya kadar öyle böyle ağrılarım vardı şuan onlarda kalmadı,sadece yatarken nefes alma problemi ve göğüs altı batması var.Çarşılara çıkıp gezip dolaşasım var o denli ağrısız maşallahİnşallah hayra alamettir.
@fpamuk zor tatlım zor onları anlamak kadınları anlamaktan zor bencede
Valla bende çok çabuk kırılıyorum işin tuhafı çabuk kırılmadığımı savunuyorum,darılmamın çok normal olduğunu düşünüyorum sürekli.
Peki bu sıkıntı değilmi sence yani şekerin düşmesi pek iyi değilmiş.2 gün önce yazı okudum,şeker düşüklüğü kabus görmeyede neden oluyormuş.3 gündür gece yatarken ve sabah 6 da kalkıp tatlı bişey atıştırıp yatıyorum rüyalarım ilk defa düzene girdi şükür
bende tatlım kullanamıyorum içi boş hatta internette desteli bakıyorum şöyle güzel toparlayıp hoş dursunlar istiyorum.Bide göğüs yapım farklı herkesin ortada olur benimki yanlara dağılıyor omuzlarım geniş diye,o yüzdende her sütyen uymuyor bana
Bende 2 atlet (destekli)2 tanede sütyen almak istiyorum ama kızlar bedenine nasıl karar vereceğiz.Kaç numara almalıyızki şuanki numaraya göremi alacağız yoksa bir beden daha büyür müki,ya da küçülür mü ay hiç bilemedimBide atletle südyen bedeni daha farklı olur heralde .Destekli olanı alırkende heralde 1 beden büyük almak gerekecek
Selam kızlar artık çok yaklaştık doğuma, herkes umarım bir avazda kucağına alır bebeklerini :)
Benim son zamanlarda akşamları özellikler karnım çok sert oluyor ama her tarafı bebeğin olduğu yer değil sadece. Her hangi bir ağrı sızı yaşamıyorum sadece elimi karnımda gezdiriyorum ve semsert gaz varmış gibi yani. Sizinde öyle mi? Bazende bakıyorum yumuşak.
Canım 10 tane patlıcan sapını kaynatıyorsun beş gün boyunca sabah akşam içiyorsun bir litre kadar yıllar oldu yapalı internetten bakarsan bulursunCanım tarifini verebilir misin annemde var bu sorun kanaması oluyor
Benimde senin gibi şuan bazen burdaki yazıları okuyunca acaba bende terslik mi var diyorum,çoğu kişi vajinada ağrı falan yazıyor ,hayret ama 7. aya kadar öyle böyle ağrılarım vardı şuan onlarda kalmadı,sadece yatarken nefes alma problemi ve göğüs altı batması var.Çarşılara çıkıp gezip dolaşasım var o denli ağrısız maşallahİnşallah hayra alamettir.
evet oluyor bende sanıırm belirli bir yerde toplandığı zaman oluyor bu durum. Dün çok kötüydüm ağrımda olmuştu tüm gün
evet oluyor bende sanıırm belirli bir yerde toplandığı zaman oluyor bu durum. Dün çok kötüydüm ağrımda olmuştu tüm gün
Kızlar dün bebek yüzünü göstermedi bugün tanıdık bir doktora gittim erkek diye gitmiyordum ona. Rica ettim bakar mısın dedim ?
Baktı biraz yakaladık sanki Eki Görüntüle 2129854
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?