2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Evet ben yaşıyorum sordum erken Doğum riskim olmasına rağmen normal dedi sonuçta orada iki kiloluk bi ağırlık var baskı yapar dedi bi de ikinci gebelikte daha fazla hissediliyor sanki ilkinde böyle değildim
Benim de ikinci gebelik..
Aynen ilkinde böyle hissetmedim ben de sanki birşey düşecek gibi hissediyorum.
Allah sagsalim kucağımıza almayı nasip etsin.

Aaa bilmiyordum bütün mazalarında aynıdır diye biliyorum intetten baktı haziran da teslim cıktı .tam tarihi hatırlamıyorum ama benim doğumdan sonraydı tarihi ondan vazgectik. Benim bulundugum yerde magazası yok zaten annemlerle aynı il farklı ilçelerde oturuyoruz annmlere gittik oradan bakmıştık . Olmazsa haftaya ile gidecemdoktor randevumuza oradan sorarız bide. BAby cotton serisiydi almak istediğimiz .onu göremedik mazada ama baska bir ürün vardı genişliği cok iyiydi şimdi beşik bakıyorz heryerde de o kadar derin olmuyor bazıları, dolaplarıda çok güzel kesimi düzeni tam bebek için
Kesinlikle haklısın bende 1 aydır bekliyorum dolabı.7 nisana gün verdiler.Yatak geldi ama dolap gelmedi hala
Evet canım benim için dolap daha önemli bak gruptan başladılar yıkmaya mis mis benim dolap gelecekte havalanması lazımda o mobilya kokusunun cıkması için temizlecenek sonra çamasır yıkayıp kurutulup yerleştirilecek.Mayıs deseneler amenna da haziran ne

zeytin0919 Kızlar bende çilekten beşik aldım ay gün verdiler daha nisan sonunda gelecek..
Evet camın sen demiştin zaten indirimi o zamn bizde internet adresinden baktık begendik annemlere gittiğimzde mağzasına kostuk hemen de teslimat tarihi haziran olunca boynumuzu büküp boş çıktık .

Kizlar (( bende de basladi kramplar ya.hatta daha demin sol dizimin ic tarafina giriyordu son anda kurtardim suan hala girmeye meyilli.ellerimde uyusuyor artik sabahlari kalktigimda ozellikle

Canım tarifini verebilir misin annemde var bu sorun kanaması oluyor

Kizlar (( bende de basladi kramplar ya.hatta daha demin sol dizimin ic tarafina giriyordu son anda kurtardim suan hala girmeye meyilli.ellerimde uyusuyor artik sabahlari kalktigimda ozellikle((
Ben de uyurken hangi tarafa yatmissam o kolum uyuşuyor bbi kaç gündür oluyor

Cotton baby galiba aldığım model :)Eki Görüntüle 2129744 Eki Görüntüle 2129745

Bunları aldım hem oda yapıyorum hem anne yanı
Bende hem anne yanı aldım chicco hem çilek natural baby, ben seninkini beğenmiştim aslında ama eşim naturalı daha çok beğendi diye onu aldım. Dolap içleri çok geniş değil gibi geldi bi tek. Bu cotton baby e çok talep oluyormuş ondan uzak tarih vermiş olabilirler. Adamlarla konuş mayıs ilk haftası olmazsa alamam de belki o zaman öne çekerler. Bu çilekte burnundan kıl aldırmıyor fiyat inmiyorlar hiç teslim tarihi iki ay enteresanlar.

Aman aman maşallah de ben herkese iyiyim iyiyim dedim bi belim tutuldu sonra grip oldum bir aydır toparlanamadım bi türlü.

büyük almanda fayda var canım sütlerden dolayı biraz büyüme oluyor

evet oluyor bende sanıırm belirli bir yerde toplandığı zaman oluyor bu durum. Dün çok kötüydüm ağrımda olmuştu tüm gün

Bende de sırt ağrısı ve arasa göğüs altı batması dışında çok şükür bir ağrı yok. Ama dün annem elledi karnımı ne kadar sert felan dedi ondan bende sorayım dedim, normaldir diye düşünüyordum hep çünkü.

Kızlar ilk bebekle ikinci bebek arasında nasıl büyük bi fark yasıyorum anlatamam ilki cok kolay geçti herseyiyle cok rahattım bunda başından beri mide bulantıları o bitti bel ağrısı baş ağrısı sürekli biyerlerim ağrıyor cok yorgun hissediyorum. 2 gündür kasılma vardı karnımda toplanığ sertleşiyodu yani hafifde ağrı..
Ama dün bütün gün sık sık olunca kasılmalar baskı ve bel ağrısı dayanamadım hastaneye gittim nstde sancı falan çok şükür cıkmadı ama o kadar kötüydü ki ağladım artk bişey oluyo diye ultrasonla da baktı dr sorun yok iş güç yapma yat dinlen bol sıvı tüket dedi öyle yapıyorum ama gerçekten dün korktum erken doğum mu acaba diye çook şükür evdeyim şuanda iyiyim bebişim çok sert vuruyor artık daha 2 bucuk ay var zaman geçmiyoor hayırlısıyla kucagımıza Alalım inşallah yavrularımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…