- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #26.861
Kızlar dün bebek yüzünü göstermedi bugün tanıdık bir doktora gittim erkek diye gitmiyordum ona. Rica ettim bakar mısın dedim ?
Baktı biraz yakaladık sanki Eki Görüntüle 2129854
Yok cnm şişliği aynı bgn biraz yürüdüm gene beter oldu sürekli yatmak gerek heraldeBenim acısı azaldı ama sisligi tamamen geçmedi canim senin geçti mi geçmeyecek gibi
Ben acısı gecsin dışarda durursa dursun diye dua ediyorum hep valla acimasinda canım napalim artık .ne hamilelik ama hep bir atraksiyonYok cnm şişliği aynı bgn biraz yürüdüm gene beter oldu sürekli yatmak gerek heralde
Ben hala çok fazla hissetmiyorum ya plesanta ön duvardaymis bende doktora söyledim çok az hissediyorum diye plesantan önde hissetmemen normal dedi ama bazen çok korkuyorum ya başka bi sorun varsa diye şöyle kıpır kıpır olsa sürekli hissetsem diyorumKızlar bebeğinizin hareketleri nasıl kendilerini daha belli ediyorlar demir bazen bir geriniyor büyümüş oğlum diyorum
Maşallah kuzucuğaKızlar dün bebek yüzünü göstermedi bugün tanıdık bir doktora gittim erkek diye gitmiyordum ona. Rica ettim bakar mısın dedim ?
oyyy maşallah sanaKızlar dün bebek yüzünü göstermedi bugün tanıdık bir doktora gittim erkek diye gitmiyordum ona. Rica ettim bakar mısın dedim ?
İyiym tesekkür ederim, aslında biraz zor geciyor, ilkinden cok farklı, bulantılar halsizlik vs. Senin cok az kalmış, benim eylül sonu görünüyor nasipse. hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah :)Aaa hatırladım tabi hatırlamazmıyım :) nasılsın nasıl geçiyor? Demek yine eylül annesi olacaksın ne güzel Bende haziran. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Maşallah bebişe baya göstermiş yüzünü artıkKızlar dün bebek yüzünü göstermedi bugün tanıdık bir doktora gittim erkek diye gitmiyordum ona. Rica ettim bakar mısın dedim ?
Maşallah bayağı net yüzü sağ salim doğsun inşallah :)
Maşallah canım ya kuzucuğa
Maşallah kuzucuğa
oyyy maşallah sana
Sagolun kızlar teşekür ederim gösterdi ama sola döndüm yan yattım öksürdüm şebek etti biziMaşallah bebişe baya göstermiş yüzünü artık
Maşallah canim okadar çabaya bir poz vermiş anneciğine munnosSagolun kızlar teşekür ederim gösterdi ama sola döndüm yan yattım öksürdüm şebek etti bizibu arada baş aşağı dönmüş artık...
Arkadaşım ikincinin daha zor geçtiğini söylerdi ama kişiden kişiye değişir herhalde diye düşünerek kendimi avuturdum. İlkinde hamileliği 3 yıla çıkaran oyumu vereceğimi söylerdim. Bunda hiç öyle demiyorum.benim dr um da erkek canım başka bir bayana dr a gittim detaylı muayene etti . Aynı şeylerden bende şikayetçiyim ilk gebeligim acayip rahattı ikincide galiba vücut iyice deforme oluyor anlamadim valla
Benim kasık değil de tam alt bölgede. Darbe almış gibiyim. 10-11 hafta daha dayanayım.benim kasıklarım çok fena acıyor ya adım atamıyorumilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım
Çok şükür. Dediğin gibi ilk doğumumda daha rahattım. Gerçi onda mutluluk sarhoşuydumAnacım ikinci çocukta daha pertimiz çıktı millet 4- 5 çocuğu nasil doğuruyor hiç bilmiyorum hele eskilere hiç aklım ermiyor 10 tane doguruyorlarmis benim ikinci çocukta ağrımayan yerim yok valla rabbim bu günlerimi aratmasın yinede
Bu vajinadaki agri ne olacak ya hic gecmeyecek gibi
Ağrı yok canim normal yani eskisinden pek farkı yok bir tikbuyudu.ama ablam doğum yaptıktan bir hafta falan sonra hastanedeki halinin nerdeyse iki katıydı herhalde sonra buyuyecekKızlar gosulerinz nasıl ilk donemki gibi
Dolgun ağrılı ve sertmi
Yoksa yumusqkmi
Benimki yumuşak ve ağrısız
Sut üretimiyle alakalimi bu göğüsleri dolgunluk
Sağol canımBende de sırt ağrısı ve arasa göğüs altı batması dışında çok şükür bir ağrı yok. Ama dün annem elledi karnımı ne kadar sert felan dedi ondan bende sorayım dedim, normaldir diye düşünüyordum hep çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?