2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeğinizin hareketleri nasıl kendilerini daha belli ediyorlar demir bazen bir geriniyor büyümüş oğlum diyorum
Ben hala çok fazla hissetmiyorum ya plesanta ön duvardaymis bende doktora söyledim çok az hissediyorum diye plesantan önde hissetmemen normal dedi ama bazen çok korkuyorum ya başka bi sorun varsa diye şöyle kıpır kıpır olsa sürekli hissetsem diyorum

Aaa hatırladım tabi hatırlamazmıyım :) nasılsın nasıl geçiyor? Demek yine eylül annesi olacaksın ne güzel Bende haziran. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
İyiym tesekkür ederim, aslında biraz zor geciyor, ilkinden cok farklı, bulantılar halsizlik vs. Senin cok az kalmış, benim eylül sonu görünüyor nasipse. hayırlısıyla sağlıkla doğarlar inşallah :)

Kızlar slm ben biseyi merak ediyorum cevap yazın lütfen.
Gogusleriniz nasıl ilk dönemdeki gibi sert ve dolgun ağrılı değil benimki
Sizinki nasıl acaba göğüslerde bir civiklik var.doguma doğrunun şişip süt dolacak benim kafama takıldı.

Maşallah bayağı net yüzü sağ salim doğsun inşallah :)

Maşallah canım ya kuzucuğa

Maşallah kuzucuğa

oyyy maşallah sana

Maşallah bebişe baya göstermiş yüzünü artık
Sagolun kızlar teşekür ederim gösterdi ama sola döndüm yan yattım öksürdüm şebek etti bizi bu arada baş aşağı dönmüş artık...

benim dr um da erkek canım başka bir bayana dr a gittim detaylı muayene etti . Aynı şeylerden bende şikayetçiyim ilk gebeligim acayip rahattı ikincide galiba vücut iyice deforme oluyor anlamadim valla
Arkadaşım ikincinin daha zor geçtiğini söylerdi ama kişiden kişiye değişir herhalde diye düşünerek kendimi avuturdum. İlkinde hamileliği 3 yıla çıkaran oyumu vereceğimi söylerdim. Bunda hiç öyle demiyorum.
benim kasıklarım çok fena acıyor ya adım atamıyorum ilk hamileliğimde hiç böyle olmamıştım
Benim kasık değil de tam alt bölgede. Darbe almış gibiyim. 10-11 hafta daha dayanayım.
Çok şükür. Dediğin gibi ilk doğumumda daha rahattım. Gerçi onda mutluluk sarhoşuydum İlk bebeğimi kaybettiğim için kızımda bulantılar bile hoşuma gidiyordu. İlk hamileliğim bulantılarla ve kilo kaybıyla son bulmuştu. Bu son hamilelikte bulantı yoktu ama halsizlik, yorgunluk, ilk aydan itibaren devam eden uykusuzluk, vajinada ağrı, son günlerde baş dönmesi ve nefes nefese kalma var.

Geçen gün yaptırdığım tahlil neticesinde demirim düşük çıktı. Alt sınır 50'yken benim 36. Kolesterol de 290 Şeker ve haşimato olunca kolesterol yüksek olabiliyor ama bu kadar yüksek değildi. Canım epey sıkıldı. Bu hamilelik bana hiç yaramadı. Eşim sağ olsun her şeye yatsım ediyor . Etmeseydi demek ki yerlerde sürünecektim.

Kızlar gosulerinz nasıl ilk donemki gibi
Dolgun ağrılı ve sertmi
Yoksa yumusqkmi
Benimki yumuşak ve ağrısız
Sut üretimiyle alakalimi bu göğüsleri dolgunluk
Ağrı yok canim normal yani eskisinden pek farkı yok bir tikbuyudu.ama ablam doğum yaptıktan bir hafta falan sonra hastanedeki halinin nerdeyse iki katıydı herhalde sonra buyuyecek

Kızlar benimde 2. Çocuğum olcak çok bel agrım var oğlumda 2 yaşında tuvalet eğitimi veriyorum çok yoruluyorum 27 haftadayım kiyafetleri çantayı hazırlasam erken mi olur haftaya ağırlaşınca bel fitigida var zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…