2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Ay demek ki onlarında hormonları değişiyor

öyle biliyorumda bebeklere acıyorum ben bronşit hastasıyım beni dondurdular orada ya,en sonunda üzerimi örttüler bekliyorum diye,ciğerler çok hassas biliyorum dikkatli olmak lazım

Evet canım bende bronşit olmuşum aynı sebepten dolayı iyi değil ama bilmiyorum Inşallah bi sıkıntı olamz

takmayacaksınız abı alsanda kendıne almasanda kendıne onlarla mı aynı odaya gırıosun. vereceksınız agzının payını oturacaklar

Tecrubeli arkadaşlara bir şey soracagım.
Kasılma karında gergınlık seklınde m

bende aynı durumdayım poposunu yaslıyor sısıyor kendımı duzelttıgımde kayıp gıdıyor kımıne gore kasılma bu kıomıne gore bebek hareketı sıyırıcam.

Bence bebek hareketi o . Bende sırt üstü yatınca kendini topluyor dönüyor galiba 20sn sonrs duzeliyo. Sık sık aralıklarla olması sıkıntılı normal dönmesi . Geniş aralıklarla olan kasılmalar da doguma hazırlık için zaten

valla ıns oledır bu aralar sıklasmaya basladı haftada 28 daha zaten yukarıda mıdesel hazımsılıkta yasıyorum sertlesmeden olucem sanırım

Benim kız 1.500 kilo olmuş gelişimi iyi maşallah. İç karnın geniştir belki o yüzden de böyle hissediyor olabilirsin ilk gebelik mı senin ki? Benim bu üçüncü, yanimda yaptıracağım 1 yaşına kadar zaten sonra çocuk odasına tasirim diyorum bende.ilk sene anneye bitişik yaşadıklarından oda meselesi çok da elzem gelmiyor bana doğduktan sonra da yavaş yavaş düzenlenir

Canm bebek annenin yanında kac yaşına kadar kalması gerekiyor

Mavi dedigim lacivert gibiydi guzeldi sanki ama ben en cok kirmiziyi begendim. Burada botti diye bebek magazasi var canim ordan aldim sen ne renk aldin
Bende kırmızı aldm. Bu dimi canm

Eklentiler

• IMG-20180303-WA0003.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 99
  • IMG-20180303-WA0007.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 96
Selam kizlar nasilsnz gorusmeyeli.ben cok yogun bi gun gecirdm is yerinde perte ciktim cok yoruldm.size iki sorum var.asagidaki geceligin kirmizisi nasil.tesetturluyum önü ve kollari kapali olunca hosuma gtti fiyati da iyi.kullanmam ama sac bandi da hediyeyms
İkincisi bebegimin suyu az oldugu icin havuc suyu onerdi dr um.evdeki kati meyve sikacagi havucta cok ugrastiriyor soyle iyi havucun hakkindan gelecek bi marka ve model soyleyecek olaniniz var mi havuc icin ozellikle tecrube ettiginz
Bidee burda bi arkadasimzdan feyz alarak pitircik bebek yaptm ben de kizima.sık igneyi bile bilmiyordum ama yilmadm iyi kotu bisi cikti ortaya:))) nasi olmus

Eklentiler

• Screenshot_2018-03-28-15-16-44-596_com.facebook.katana.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20180328_211548.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 106
Kızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
Ben de diyet yapıyorum şeker için canım kilo almadım ama 1 aydır 1 .kilo verdim diyete 1 hafta oldu.inş bebişlerin kilosu iyidir şekerin nasıl benim genelde yüksek 140 tan hafta ya randevum var

Canım benim de azdı havuç suyu içtim sinbo kullandım eşim yaptı hep temizliği zordu ama işimizi gördü fiyatı en uygun diye almıştım

Canım çok beğendim ben de alabilirim boyum uzun değil ama kısa gelmez inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…