- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.181
ya mütavazilik yapıyorsun canım benim,yapma eşin gerçekten çok düşünceli,şu cümleleri kurması bile çok güzel.Bu huy karakter meselesi ki senin adam bundan nasiplenmiş.Dediğim gibi Allah daim etsin inşallahBenimkinede ne desem acaba.Bak alacak şey kalmamış gitmiş tek küçük bir şampuan almış 101de indirimde diye "bübchen" diye bide 16 tl çok ya.Ben çözemedim gereksiz şeye veriyor parayıki hiç öyle değildir.Ayarları bozuldu iyice
öyle biliyorumda bebeklere acıyorum ben bronşit hastasıyım beni dondurdular orada ya,en sonunda üzerimi örttüler bekliyorum diye,ciğerler çok hassas biliyorum dikkatli olmak lazım
Ke
Keske bana da oyle deseler teşekkür ederim cok naziksiniz diyecem. Bana da nasil sismissin. Ay sen onceden cok zayiftin. Sen mi kilo aliyon bebek aliyo mu bari. Bana da bunlari diyorlar.yani milleti memnun edemiyoruz. Kilo aliyosun boyle diyolar almiyosun oyle diyolar. Gicik oluyorum bu tur insanlara
Benimde genellikle sağ tarafımda toplanıyor resmen karnım o tarafa doğru şişiyor.. bebeğim elimin altında oluyor sanki sonra gevşiyor o anda ağrı yada sancı olmuyor.. doktoruma söyledim gerçek Doğum sancıları başladığı an devam eder dedi hepsi bu
Bence bebek hareketi o . Bende sırt üstü yatınca kendini topluyor dönüyor galiba 20sn sonrs duzeliyo. Sık sık aralıklarla olması sıkıntılı normal dönmesi . Geniş aralıklarla olan kasılmalar da doguma hazırlık için zatenTecrubeli arkadaşlara bir şey soracagım.
Kasılma karında gergınlık seklınde m
bende aynı durumdayım poposunu yaslıyor sısıyor kendımı duzelttıgımde kayıp gıdıyor kımıne gore kasılma bu kıomıne gore bebek hareketı sıyırıcam.
Bence bebek hareketi o . Bende sırt üstü yatınca kendini topluyor dönüyor galiba 20sn sonrs duzeliyo. Sık sık aralıklarla olması sıkıntılı normal dönmesi . Geniş aralıklarla olan kasılmalar da doguma hazırlık için zaten
Ay demek ki onlarında hormonları değişiyor
Çok sancılı uzun süreli ve geçmek bilmiyorsa doktora git canmvalla ıns oledır bu aralar sıklasmaya basladı haftada 28 daha zaten yukarıda mıdesel hazımsılıkta yasıyorum sertlesmeden olucem sanırım
Benim kız 1.500 kilo olmuş gelişimi iyi maşallah. İç karnın geniştir belki o yüzden de böyle hissediyor olabilirsin ilk gebelik mı senin ki? Benim bu üçüncü, yanimda yaptıracağım 1 yaşına kadar zaten sonra çocuk odasına tasirim diyorum bende.ilk sene anneye bitişik yaşadıklarından oda meselesi çok da elzem gelmiyor bana doğduktan sonra da yavaş yavaş düzenlenirBilmiyorum ki,öyledir heralde diyecem aa onuda pek hisetmiyorum sanki büyümüyor gibi geliyor sen yakında gittinmi canım doktora,kilosu kaç kuzunun?
Blackbluee1 ne güzel kaptırmış kendini bak oğlu gelecek diye.Bende azıcık öyle olsun istiyorum ama adam ya çok iyi saklıyor ya da gerçekten hissis. Sen ne düşünüyorsun?,bak ben oda yapmadım ama içimde uhde aslında
Haklisin da canim insan gene de takiyor oyle bi soyluyorlar ki insani stres edecek sekildetakmayacaksınız abı alsanda kendıne almasanda kendıne onlarla mı aynı odaya gırıosun. vereceksınız agzının payını oturacaklar
Mavi dedigim lacivert gibiydi guzeldi sanki ama ben en cok kirmiziyi begendim. Burada botti diye bebek magazasi var canim ordan aldim sen ne renk aldinCanm mavisi çok çirkindi bildiğin açe ile yıkanmış solmus gibiydi sen nerde n aldin
Canm bebek annenin yanında kac yaşına kadar kalması gerekiyorBenim kız 1.500 kilo olmuş gelişimi iyi maşallah. İç karnın geniştir belki o yüzden de böyle hissediyor olabilirsin ilk gebelik mı senin ki? Benim bu üçüncü, yanimda yaptıracağım 1 yaşına kadar zaten sonra çocuk odasına tasirim diyorum bende.ilk sene anneye bitişik yaşadıklarından oda meselesi çok da elzem gelmiyor bana doğduktan sonra da yavaş yavaş düzenlenir
Evet iste gereksiz insanlar agizlarina kürekle vurasim geliyooooAynen alınca da kilo bebeğe değil sana gitmiş diyolar
Bende kırmızı aldm. Bu dimi canmMavi dedigim lacivert gibiydi guzeldi sanki ama ben en cok kirmiziyi begendim. Burada botti diye bebek magazasi var canim ordan aldim sen ne renk aldin
Evet canim bu aynisi ❤Bende kırmızı aldm. Bu dimi canm
Miss gibi kokuyorlar ins kaliteli çıkarEvet canim bu aynisi ❤
Ben de diyet yapıyorum şeker için canım kilo almadım ama 1 aydır 1 .kilo verdim diyete 1 hafta oldu.inş bebişlerin kilosu iyidir şekerin nasıl benim genelde yüksek 140 tan hafta ya randevum varKızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
Canım benim de azdı havuç suyu içtim sinbo kullandım eşim yaptı hep temizliği zordu ama işimizi gördü fiyatı en uygun diye almıştımSelam kizlar nasilsnz gorusmeyeli.ben cok yogun bi gun gecirdm is yerinde perte ciktim cok yoruldm.size iki sorum var.asagidaki geceligin kirmizisi nasil.tesetturluyum önü ve kollari kapali olunca hosuma gtti fiyati da iyi.kullanmam ama sac bandi da hediyeyms
İkincisi bebegimin suyu az oldugu icin havuc suyu onerdi dr um.evdeki kati meyve sikacagi havucta cok ugrastiriyor soyle iyi havucun hakkindan gelecek bi marka ve model soyleyecek olaniniz var mi havuc icin ozellikle tecrube ettiginz
Bidee burda bi arkadasimzdan feyz alarak pitircik bebek yaptm ben de kizima.sık igneyi bile bilmiyordum ama yilmadm iyi kotu bisi cikti ortaya:))) nasi olmus
Canım çok beğendim ben de alabilirim boyum uzun değil ama kısa gelmez inşSelam kizlar nasilsnz gorusmeyeli.ben cok yogun bi gun gecirdm is yerinde perte ciktim cok yoruldm.size iki sorum var.asagidaki geceligin kirmizisi nasil.tesetturluyum önü ve kollari kapali olunca hosuma gtti fiyati da iyi.kullanmam ama sac bandi da hediyeyms
İkincisi bebegimin suyu az oldugu icin havuc suyu onerdi dr um.evdeki kati meyve sikacagi havucta cok ugrastiriyor soyle iyi havucun hakkindan gelecek bi marka ve model soyleyecek olaniniz var mi havuc icin ozellikle tecrube ettiginz
Bidee burda bi arkadasimzdan feyz alarak pitircik bebek yaptm ben de kizima.sık igneyi bile bilmiyordum ama yilmadm iyi kotu bisi cikti ortaya:))) nasi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?