- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.161
Bişey olmaz göbeği için sprey ve merhem veriyorlar günlük onu kullanıyorsun zaten canım
Ederim tabi ki hepinize ediyorum.
Biz de iyiyiz pazartesi gittik. 10 gün önden gidiyor. Ama doktor sorun olmaz dedi.
bacakları uzunmuş anasına çekmiş. Kilosu 1920 gr. Boyu da 44 cm
Saol cnim benim.inan bende ediyorum hep cumlesine.oy masallah sizede.fetal eko cekildinizmi
Yok biz 20. Haftada ayrıntılı ya girdik.
Orda doktor sıkıntı görmedi gerek yok dedi
evet soğuk oluyor genelde oğlum tir tir titriyodu doğduğundabende şahsen sizin gbi düşünüyorum,bebeğin vücut ısısı farklı ya uyum sağlaması için yıkamam diye düşünüyorum,Şahsen hastanede de yıkanmasını pek istemiyorum,hatta doktoruma doğum odasının ısısını soracam,kafama çok takılıyor.Doğduğu ortamın sıcak olması gerekmez mi.Ben daha önceden o odada bulundum ve hiç öyle değil..Sıkıştırmayı düşünüyorum doktorumu bu konuda.
Kâğıt warsa orda yazar fl die . Onu 7ile çarpınca boyu çıkar. MasaAllah canm Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah:)Onlarda guzel cnim Rabbime sukur.doktorumuz önden gdiyor gelisimi dedi.1318 gram olmus.boyunu sormayi unuttuk:) heycandan
Ama genel de ameliyat haneler vs. Soguk oluyorevet soğuk oluyor genelde oğlum tir tir titriyodu doğduğunda
Bilmiyorum ki,öyledir heralde diyecem aa onuda pek hisetmiyorum sanki büyümüyor gibi geliyor sen yakında gittinmi canım doktora,kilosu kaç kuzunun?Yaa bende aynı şeyi hissediyorum biliyor musun sanki büyüyor ama küçük gibi gobegim yemek yiyince çıkıyor biraz sonra küçük gibi acaba büyüdükçe aşağı doğru indiklerinden mı öyle mi geliyor bize
Kâğıt warsa orda yazar fl die . Onu 7ile çarpınca boyu çıkar. MasaAllah canm Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin inşaAllah:)
Bilmiyorum ki,öyledir heralde diyecem aa onuda pek hisetmiyorum sanki büyümüyor gibi geliyor sen yakında gittinmi canım doktora,kilosu kaç kuzunun?
Blackbluee1 ne güzel kaptırmış kendini bak oğlu gelecek diye.Bende azıcık öyle olsun istiyorum ama adam ya çok iyi saklıyor ya da gerçekten hissis. Sen ne düşünüyorsun?,bak ben oda yapmadım ama içimde uhde aslında
Ya bak işte niye öyle,çok yanlış niye düşünmüyorlarki önemli bir ayrıntı.Sonra çoğu çocuğun ciğerlerinde problem var.Umursamıyorlar yaevet soğuk oluyor genelde oğlum tir tir titriyodu doğduğunda
lolita555 Canm istersen kâğıdı at bakiyim
Ay maşallah arkadaşım size,bayıldım ilişkinize,hayran kaldım valla,Allah daim etsin inşallah.Bide benim danaya bak.Bebek arabası iyi bişey olsun fiyatı umrumda değil diyorum veremem diyor o kadar halbuki hamile kalamazken bebek arabasıyla dolaşanları gördüğümde gözlerim doluyordu,en iyisini alıcam olursa diye hep söylüyordum ama sonuç bu.Derler ya hayaller ve hayatlar(kocalarmı desem )...Oda dedi ben seni biliyom şimdi yok yok dersin yarın yukardakinin oğlunun odasını görünce bebeğini içinde. Bana gelip demezsin içinden içinden üzülürsün dedi. Ama dedim 3. 4 sene sonra ranza alırdık. O da dedi önemli mi sen iste ben bunu atar onu da alırım dedi. Hemen agladimSıpa ya izne gelince de böyle işte birbirimizin üstüne çok düşüyoruz hasretlik işte....
Yuklenmiyo canim foto gecende beceremedim hatta :/
Ay maşallah arkadaşım size,bayıldım ilişkinize,hayran kaldım valla,Allah daim etsin inşallah.Bide benim danaya bak.Bebek arabası iyi bişey olsun fiyatı umrumda değil diyorum veremem diyor o kadar halbuki hamile kalamazken bebek arabasıyla dolaşanları gördüğümde gözlerim doluyordu,en iyisini alıcam olursa diye hep söylüyordum ama sonuç bu.Derler ya hayaller ve hayatlar(kocalarmı desem )...
Ya bak işte niye öyle,çok yanlış niye düşünmüyorlarki önemli bir ayrıntı.Sonra çoğu çocuğun ciğerlerinde problem var.Umursamıyorlar ya
Fotoyu çek sonra onu da ekran fotosu çek screenhotslu fotoyu yükle o yukleniyor
ya mütavazilik yapıyorsun canım benim,yapma eşin gerçekten çok düşünceli,şu cümleleri kurması bile çok güzel.Bu huy karakter meselesi ki senin adam bundan nasiplenmiş.Dediğim gibi Allah daim etsin inşallahBelki de belli etmiyordur canım eşime çok kızıyordum bende ilgilenmiyor diye. Ama dedi ki orda görevde kafam çok dolu oluyor çok yorgun oluyorum. Düşünemiyorum ilgilenemiyoeum kusura bakma dedi. Herşey düşündüğümüz gibi değil kızlar.
öyle biliyorumda bebeklere acıyorum ben bronşit hastasıyım beni dondurdular orada ya,en sonunda üzerimi örttüler bekliyorum diye,ciğerler çok hassas biliyorum dikkatli olmak lazımEnfeksiyon riskini aza indirmek için soğuk oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?