- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.141
Göbek bağı bandı satılıyor eczanede o mu acaba ?Hatta ben şey de duymuştum göbeğin o üstünü bise ile kapatıp bantlayın öyle yıkayın diyenlerde war doktorlardan yada iyice kuruluycaksn
izimde teyzemiz bebek hemşiresi onu çağırırım artık.Canım valla annemle teyzem yaptırdılar banyosunu zaten çok uzun sürmüyor iki dkda bitiyor :) göbeğine de çok su dokmediler sonra kuruladik pansumanini yaptık. Bir haftada düştü göbeği. Bir hafta beklesek o sıcakta baya kötü olurdu bence.
lolita555 naptın canım geldim mi hastaneden
Daha yeni oturabildim cnim evdeyim.yoruldum yahuuu
Blackbluee1 canım Allah kavuştursun,inşallah atölyede ki iş olur ve hiç ayrilmazsiniz bir daha.
lolita555 güzel haberlerle gel inşallah,bebisinle de hasret gider. Benim salı günü randevu çok heyecanlıyım :)
Biz buzdolabı poşeti kapatıp yıkadık dikkatlice çok rahatlamıştı Doğumdan 2 gün sonra kanı felan temizleniyor iyi oluyor korkma birisi yardım eder mutlakaIşte göbeğine şu değdirmeden becerebilir miyiz bilmiyroum
Göbek bağı bandı satılıyor eczanede o mu acaba ?
Nasılmış bebis
Cok sukur iyi paşamiz.buyumus hemde nasilayy duygulandim.en son 23.haftada girusmustuk..birde poz verdiki annesiyle babasina gormelisiniz kizlar.burun kanatlari dudaklar oldugu gibi belli olmus❤ah bide fetal eko cekilebilseydik iyidi.cekicek profoserun yakini ölmus yoktu yerinde.yoksa madem biye sira veriyosun dimi gelince ver.birbirlerinden haberleri yok://pzartesi sali aricaklar ins gitcez nasipse.idrar tahlilim temiz ckti
Cok sukur iyi paşamiz.buyumus hemde nasilayy duygulandim.en son 23.haftada girusmustuk..birde poz verdiki annesiyle babasina gormelisiniz kizlar.burun kanatlari dudaklar oldugu gibi belli olmus❤ah bide fetal eko cekilebilseydik iyidi.cekicek profoserun yakini ölmus yoktu yerinde.yoksa madem biye sira veriyosun dimi gelince ver.birbirlerinden haberleri yok://pzartesi sali aricaklar ins gitcez nasipse.idrar tahlilim temiz ckti
Iyi canım sevindim merak etme eko da temiz çıkacak insalah. Maşallah ona
canım ben de 21 gündür yapıyorum şeker ve kılo için diyet.Kızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
maşallahBen şimdiye kadar hiç kilo almadım. Bir sorun olmaz bence
senin şeker kaç çıkmıştı. kaç kılo almıştın da başlattı diyete canımKızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
Çok şükür. Canm boy kilo ultrasondaki haftası nasıl
bende şahsen sizin gbi düşünüyorum,bebeğin vücut ısısı farklı ya uyum sağlaması için yıkamam diye düşünüyorum,Şahsen hastanede de yıkanmasını pek istemiyorum,hatta doktoruma doğum odasının ısısını soracam,kafama çok takılıyor.Doğduğu ortamın sıcak olması gerekmez mi.Ben daha önceden o odada bulundum ve hiç öyle değil..Sıkıştırmayı düşünüyorum doktorumu bu konuda.Canım göbeği geç düşebilir hava da sıcak olursa hastaneden eve gelince yıkayabilirsin aslında, üzerinde ki verniks bi kaç gün kalsa yeter bebişe, bazı hastaneler daha doğar doğmaz yıkıyor ona dikkat et derim. Milletin lafıyla canını sıkma o bebişin annesi sensin, ne zaman gerek görürsem o zaman yıkarım de geç..
Ederim tabi ki hepinize ediyorum.InsAllah cnim yaa...Allah razi olsun.dua et sende bana herseyi iyi ciksin ins.siz nasilsiniz bakalim
canım ben de 21 gündür yapıyorum şeker ve kılo için diyet.
saf şeker, pilav, beyaz ekmek vs. yasak ben de kılo almadım. geçen hafta doktor kontrolüm vardı. ben de senin gibi bir tedirginlik ile gittim hemen bebeğin kılosunu sourdum kılosu gayet iyi hatta bir tık fazla bile. diyete devam dedi :)
Bişey olmaz göbeği için sprey ve merhem veriyorlar günlük onu kullanıyorsun zaten canımIşte göbeğine şu değdirmeden becerebilir miyiz bilmiyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?