2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
B
izimde teyzemiz bebek hemşiresi onu çağırırım artık.

Azda olsa giderdim canim yeni gelebildim eve yoruldum yahuu:/ bu ozellerde artik devlet gibi cok kalabalik

Nasılmış bebis

Cok sukur iyi paşamiz.buyumus hemde nasilayy duygulandim.en son 23.haftada girusmustuk..birde poz verdiki annesiyle babasina gormelisiniz kizlar.burun kanatlari dudaklar oldugu gibi belli olmus❤ah bide fetal eko cekilebilseydik iyidi.cekicek profoserun yakini ölmus yoktu yerinde.yoksa madem biye sira veriyosun dimi gelince ver.birbirlerinden haberleri yok://pzartesi sali aricaklar ins gitcez nasipse.idrar tahlilim temiz ckti

Iyi canım sevindim merak etme eko da temiz çıkacak insalah. Maşallah ona

Çok şükür. Canm boy kilo ultrasondaki haftası nasıl

Kızlar 18 gündür şeker için diyet yapıyorum 100 Gr dahi almadım. Acaba bebek alıyor mu kilo , salı randevum var da. O zamana kadar içim içimi yiyecek şimdi
canım ben de 21 gündür yapıyorum şeker ve kılo için diyet.
saf şeker, pilav, beyaz ekmek vs. yasak ben de kılo almadım. geçen hafta doktor kontrolüm vardı. ben de senin gibi bir tedirginlik ile gittim hemen bebeğin kılosunu sourdum kılosu gayet iyi hatta bir tık fazla bile. diyete devam dedi :)

Kızlar bu arada bizim beşiği eşim izne geldiğinde gidip mağaza da görelim dedi tamm dedim baktı güzelmiş dedi beğendi. Akşam üst komsum hamile 34 haftalık böbrek taşı düşürmüş çok üzüldüm geçmiş olsun demeye çıktım. Eve gelince eşim işte ne almışlar dedi bende dedim minik beşik ve oda almışlar diye. Iyi bakalım dedi uyudu sabah erkenden kalkmış kalk diyor 8 de noldu ya dedim. Çileği ara onu iade edelim diyo. Neden dedim sevmedim dedi. Bende iznimiz mahvolmasın diye tamm dedim. Gittik iade ettik. Sonra dedi ki ben ona oda yapacam ondan iptal ettim dedi..
Şapşik ya yukardakinin oğlunun vardı benim oğlumun niye yok diye. Bak dedim yapma sonra yaparız odayi dedim yok orası boş durunca üzülüyorum dedi. Begendik ordan bi odayı 15 inde onu alıcaz sanırım

bende şahsen sizin gbi düşünüyorum,bebeğin vücut ısısı farklı ya uyum sağlaması için yıkamam diye düşünüyorum,Şahsen hastanede de yıkanmasını pek istemiyorum,hatta doktoruma doğum odasının ısısını soracam,kafama çok takılıyor.Doğduğu ortamın sıcak olması gerekmez mi.Ben daha önceden o odada bulundum ve hiç öyle değil..Sıkıştırmayı düşünüyorum doktorumu bu konuda.

InsAllah cnim yaa...Allah razi olsun.dua et sende bana herseyi iyi ciksin ins.siz nasilsiniz bakalim
Ederim tabi ki hepinize ediyorum.
Biz de iyiyiz pazartesi gittik. 10 gün önden gidiyor. Ama doktor sorun olmaz dedi.
bacakları uzunmuş anasına çekmiş. Kilosu 1920 gr. Boyu da 44 cm

Kac gram bebisin canim?sen kac kilosun suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…