2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Uffff şu diyete ben hiç uyamiyorum ya sinir oluyorum iyice kendime bende 27 haftanın içindeyim daha hiç kilo almadım kilo alma diyo doktorlar o senden beslenir diyolar ama bende çok korkuyorum nasıl olucaksa artik

Canm bende öyle hamile kaldigim kilodaym 28+3teyiz hala ayniyim. Az biraz daha dikkat etmek lazm beslenmeye surekli ağzına biseyler sokma mesela hamile kalmadan önce yediğin gibi ye yemeği abartma cok bi iki kaşık daha koy en fazla . Eğer çocuk almasa benimki almazdı . Benimki geç dollenmeydi 4 gün geriydi o yüzden şimdi haftası ile aynı hatta baş olculerine gore 10 gün ilerde

Sabahları bir yumurta ,bir dilim beyaz peynir, domates, salatalık, 5-6 zeytin ve 2 cevizle şekersiz süt içiyorum. Ara öğünde bir meyve ve süt ya da ayran, öğle yemeği tam buğday ekmeği ve bir tabak yemek. Çalıştığım için yemekhanede ne çıkarsa o. İkindi ara öğününde yine bir meyve ve süt ya da ayran, iki tane eti form, ya da grissini. Akşam yemeği de bir tabak yemek. Yarısı pilav yarisi sebze yemeği et ya da tavuk balık. Akşam ara ogunum yine meyve ve süt yada ayran. 9 buçukta bitiyor akşam ara ogunu. Arada bir avuc falan da ceviz fındık badem yiyorum.

Aynen benimkinide hastanede patlattılar şiş gibi bişeyle ılık ılık akmıştı ama hiç bir koku almamıştım ben kokmuyordu yani

ahahah Sen kokmuyor mu Masallah size imsallah bnimkinide patlatirlar cnm Yoksa suyum gelicek doktor ambulans derken bebisime bi sey olmasinda

Bu zamana kadar hiç kilo almadın mı,süper bişey bence. Niye öyle diyor ki Doktorlar. Ben diyetten önce 13 kilo aldım,diyetle beraber hiç almadım. Şeker cikmasaydi tam gaz gidiyodum yani :)
Canım ben çok kilolu hamile kaldım ondan yeter daha alma kilo hamilelikte hiç iyi bişey değil diyolar bende almadım allahtan insallah bundan sonrada almamda sıkıntı olmaz

Canım zaten çok fazla yiyemiyorum hamile kaldigimdan beri çok acıkıyorum sonra iki lokma yiyorum hemen doyuyorum ama canım bi tatlı istiyor anlatamam kahveyle tatlı bişeyler yiyorum sonra bi olcuyorum sekerim fırlamış offf ya canım çok sıkılıyor o yüzden bebeğe bişey olucak diye

Günaydınn güzel anneler, güzel haftasonları olsun
Benim minik bu hafta çok az hissettirdi kendini.. Az hareketler ve zayıf hareketler.. Oluyor mu sizde de böyle? Endişe etmeli miyim sizce?
Günaydın cnm benimde aynı zaten az hissediyorum bu hafta nerdeyse hiç hissetmedim sadece kucuk kipirtilar doktora gitmeyi düşünüyorum neden diye içimde bi korku var nerdeyse hamile olduğumu unutucam

Günaydın cnm benimde aynı zaten az hissediyorum bu hafta nerdeyse hiç hissetmedim sadece kucuk kipirtilar doktora gitmeyi düşünüyorum neden diye içimde bi korku var nerdeyse hamile olduğumu unutucam
Ben dün doktoruma danıştım aradım sordum. Şansıma şehir dışındaymış yoksa gidip görünecektim. Bi nst bakılsın raporu bana atsınlar dedi ama gitmedim, keşke gitseydim diyorum şimdi de.. Pazartesi günü muayene günüm, pazartesi gideceğim. İnşallah herşey yolundadır.

Benim minik bu hafta çok az hissettirdi kendini.. Az hareketler ve zayıf hareketler.. Oluyor mu sizde de böyle? Endişe etmeli miyim sizce?
Günaydın bana da oldu geçen hafta hatta buraya yazacaktım sonra evham yapmayayım dedim ama devamlı kendimi dinliyordum. Şu son üç günde hızlandı ve sertleşti tepikler maşallah. Haftaya dr kontrolüm var o zaman sorucam bu durumu arada hareketlerin zayıf olması problem mi diye. Bence çok hareketli bi hafta geçirdiysen dinlen ya da çok yattıysan biraz hareketlen yarın tekrr bi kontrol et bakalım.

Su normal diyorlar canım başka bol bol su içmek olumlu düşün çok stres yapma

Aslında iş yerinde çok yorulmadım bu hafta. Geçen cumartesi ve pazar günü coşuyordu resmen,hareketler, tekmeler.. Ne olduysa pazartesi gününden bu yana belli belirsiz küçük kıpırtılardan başka net hareket yok.. Bakalım yarın evdeyim, bir fark olacak mı.

ucurtma_avcisi olabilir canım hareketleri az olabilir.
Eğer hiç hsisetmiyorsan O zaman sıkıntılı merak etme yine hareketlenir bende de olmuştu o haftalarda bi durgunlasmisti.
Hatta bende dedim büyüdü ya heralde yeri daraldı diye. Belki de senin ki de bas aşağı dönmüştür.

Belki belirli dönemlerde duruluyorlardır canım bilmem ki? Benim haftasonları hareketleniyor daha çok. İş ortamım biraz sesli bir yer, acaba diyorum hafta içi sesten rahatsızlık duyduğu için mi böyle. Ben genelde baş aşağıdayken rahat hissediyorum hareketlerini, karnımın üzerine falan ittirip vuruyor, eğer ayakları aşağıdaysa genelde o zamanlar daha zor hissediyorum. Belki pozisyona da bağlıdır. Aman sağlıklı olsunlar da nasıl duruyorsa dursunlar

Aynen öyle canım sorun etme. Iyidir bebis :)

Işte onemli olan o ya zaten . Canm meyva ye yeşil elma felan . Kendin diyet kekleri yap doğaldan şeker al az miktarda

Canim bebis buyudugu icin rahim icindeki hareketleride dogal olarak kisitlaniyor.Bndede oluyor endise etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…