- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.281
Canim benim de iste oyle dikis nakistan anladigim pek yok, annem daha cok anliyor boyle dikisten falan :) digerleri benim işim ama, panosu baskılı her turlu işi. Matbaada calisiyorum hersey elimin altinda neyseki. Izne ayrilmadan hepsini tamamlayip oyle cikicam :))Çok güZellerrr. Nerde bizde böyle marifetleeeer
Canim folyo balonu ben hemen o gun temin etmeyi dusunmuyorum. Son hafta icinde alirim diye dusundum cunku icindeki helyum bir sure gidiyor. Evimin yakininda parti malzemeleri satan bir dukkan var, helyum basıp veriyor hemen :)
Eki Görüntüle 2131173 Eki Görüntüle 2131174
Bahsettigim hediyeljk fil boyle birsey canim, kece tarzi kumas kesip icini doldurup dikecegiz :) anahtarlik olacak. Masa panosu da bu resimdeki gibi ayakli, masanin uzerinde duracak.
Bende kolonya şişesi çikolata badem şekeri ve serbet düşünüyorum flama yazı asarım. Folyo balon o sırada bulabilir miyim bilmiyorum sen nerden almayı düşünüyorsunucurtma_avcisi
Hayır canım masaya koyarım. Şerbeti de bitane şerbetlik alırım heralde ya da sık bir sürahiAynen bende bunlari dusundum canim.ama ben lokum serbet dusundum sadece.birde balon.peki sen serbeti filan koymak icin bisey alacakmisin yada badem sekeriyle cikolatalari?
Büyüdüğü için canım artık yer daralıyor sen daha çok hissediyorsun acıtabilirKızlar bugün esimle biraz dolaşalım dedik bebek sürekli aşağı aşağı vura vura canımı çıkardı. Sanki zorla çıkmak istiyormuş gibi davranıyor surekli vuruyor canm cıktı eve geldik basamakları çıkamadım tekmelerden çok zor çıktım katları acaba neden oluyor
Ooo tam yerinde çalışıyorsun valla canımCanim benim de iste oyle dikis nakistan anladigim pek yok, annem daha cok anliyor boyle dikisten falan :) digerleri benim işim ama, panosu baskılı her turlu işi. Matbaada calisiyorum hersey elimin altinda neyseki. Izne ayrilmadan hepsini tamamlayip oyle cikicam :))
Canım bunlar benim şerbet şişem,bardaklarım ve badem şekerliğim :) ben biraz hazırlık yaptımAynen bende bunlari dusundum canim.ama ben lokum serbet dusundum sadece.birde balon.peki sen serbeti filan koymak icin bisey alacakmisin yada badem sekeriyle cikolatalari?
Çikolata isim yazılı metal kutu alıcam. O şekilde servis yapıcam. Çikolatalar bitincede kutuyu saklıycam hatıra olarak inşallahCanım bunlar benim şerbet şişem,bardaklarım ve badem şekerliğim :) ben biraz hazırlık yaptım
Büyüdüğü için canım artık yer daralıyor sen daha çok hissediyorsun acıtabilir
Walla dogcam der gibi korktum bugün ya.
Bu sürahinin aynisından benim çeyizim de var ya hiç kullanılamadı hala. Bende mi onu kullansam acaba ?? Ama biraz gold detayı var onuda mavi kurdele falan kapatırım. 12 tane minik kadeh aldım. Badem şekerini de minik poşetlere koyup üstüne ismi yazılı yazı cikartip zimbaliycam. Cikolatayida bende bu şekil yapicam.Canım bunlar benim şerbet şişem,bardaklarım ve badem şekerliğim :) ben biraz hazırlık yaptım
Canim korkma benimki bi uc haftadir oyle vurdugunda asagiya bicak saplaniyor yuruyemiyorum fena bir aci.bebegin ayaklari asagida oldugu icin tekmeleri canimi acitirmis bu sekilde.tekmesini hissetmiyorum o anda sadece aciyi hissediyrm ama sanrm tekmelerinden
Kızlar bugün esimle biraz dolaşalım dedik bebek sürekli aşağı aşağı vura vura canımı çıkardı. Sanki zorla çıkmak istiyormuş gibi davranıyor surekli vuruyor canm cıktı eve geldik basamakları çıkamadım tekmelerden çok zor çıktım katları acaba neden oluyor
Bu sürahinin aynisından benim çeyizim de var ya hiç kullanılamadı hala. Bende mi onu kullansam acaba ?? Ama biraz gold detayı var onuda mavi kurdele falan kapatırım. 12 tane minik kadeh aldım. Badem şekerini de minik poşetlere koyup üstüne ismi yazılı yazı cikartip zimbaliycam. Cikolatayida bende bu şekil yapicam.lolita555 birde kolonya şişesi hazırlıcam tamm dır yeter
Ben hastane yapacak sanıyordum özel hastane. Yapmayacağını öğrendim şok icerisindeyim. Aldığı dünya para nereye gidecek çok merak ediyorum. Hadi ikramlik hazırlanır da bir daha hiç kullanılmayacak hastane yatağı ve masa süsleme sanırım beni artık aşıyorKizlar baska kimse süsleme yapmicakmi hastane odasina ????
Bencede kullan canım. Bende yoktu sırf şerbet için aldım. Gold detayı olsada farketmezki olur yinede.Bu sürahinin aynisından benim çeyizim de var ya hiç kullanılamadı hala. Bende mi onu kullansam acaba ?? Ama biraz gold detayı var onuda mavi kurdele falan kapatırım. 12 tane minik kadeh aldım. Badem şekerini de minik poşetlere koyup üstüne ismi yazılı yazı cikartip zimbaliycam. Cikolatayida bende bu şekil yapicam.lolita555 birde kolonya şişesi hazırlıcam tamm dır yeter
Süsleme yapmıyorlar yapanlarda ekstra para istiyor. Ama kapı süsünü bir çoğu takıyo kapıya cinsiyete göre pembe yada mavi. Yatak ve bebek beşiğini süslemek bencede gereksiz. Süslemek isteyen evindekini süslesin daha iyiBen hastane yapacak sanıyordum özel hastane. Yapmayacağını öğrendim şok icerisindeyim. Aldığı dünya para nereye gidecek çok merak ediyorum. Hadi ikramlik hazırlanır da bir daha hiç kullanılmayacak hastane yatağı ve masa süsleme sanırım beni artık aşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?