2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çok güZellerrr. Nerde bizde böyle marifetleeeer
Canim benim de iste oyle dikis nakistan anladigim pek yok, annem daha cok anliyor boyle dikisten falan :) digerleri benim işim ama, panosu baskılı her turlu işi. Matbaada calisiyorum hersey elimin altinda neyseki. Izne ayrilmadan hepsini tamamlayip oyle cikicam :))

Canim folyo balonu ben hemen o gun temin etmeyi dusunmuyorum. Son hafta icinde alirim diye dusundum cunku icindeki helyum bir sure gidiyor. Evimin yakininda parti malzemeleri satan bir dukkan var, helyum basıp veriyor hemen :)

Ay ama nasıl bilcen ne zaman doğurcani

Bende kolonya şişesi çikolata badem şekeri ve serbet düşünüyorum flama yazı asarım. Folyo balon o sırada bulabilir miyim bilmiyorum sen nerden almayı düşünüyorsun ucurtma_avcisi

Aynen bende bunlari dusundum canim.ama ben lokum serbet dusundum sadece.birde balon.peki sen serbeti filan koymak icin bisey alacakmisin yada badem sekeriyle cikolatalari?

Kızlar bugün esimle biraz dolaşalım dedik bebek sürekli aşağı aşağı vura vura canımı çıkardı. Sanki zorla çıkmak istiyormuş gibi davranıyor surekli vuruyor canm cıktı eve geldik basamakları çıkamadım tekmelerden çok zor çıktım katları acaba neden oluyor

Aynen bende bunlari dusundum canim.ama ben lokum serbet dusundum sadece.birde balon.peki sen serbeti filan koymak icin bisey alacakmisin yada badem sekeriyle cikolatalari?
Hayır canım masaya koyarım. Şerbeti de bitane şerbetlik alırım heralde ya da sık bir sürahi

Büyüdüğü için canım artık yer daralıyor sen daha çok hissediyorsun acıtabilir

Ooo tam yerinde çalışıyorsun valla canım afiş yapıyomusunuz fiyatlar nasıl internete göre uygunmu?

Canım bunlar benim şerbet şişem,bardaklarım ve badem şekerliğim :) ben biraz hazırlık yaptım

Eklentiler

• 2906BD32-84D1-46F5-BBC6-0DE38F7F2BEE.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 100
  • 12F1A2E5-27CA-414F-B521-D4F14D311922.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 100
  • BC50A05A-2892-41AE-91F4-3C7A64A988BD.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 104
Canım bunlar benim şerbet şişem,bardaklarım ve badem şekerliğim :) ben biraz hazırlık yaptım
Çikolata isim yazılı metal kutu alıcam. O şekilde servis yapıcam. Çikolatalar bitincede kutuyu saklıycam hatıra olarak inşallah

Eklentiler

• EE9E01BC-2067-4CDA-9FD9-F8BBD632A925.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 95
Walla dogcam der gibi korktum bugün ya.

Canim korkma benimki bi uc haftadir oyle vurdugunda asagiya bicak saplaniyor yuruyemiyorum fena bir aci.bebegin ayaklari asagida oldugu icin tekmeleri canimi acitirmis bu sekilde.tekmesini hissetmiyorum o anda sadece aciyi hissediyrm ama sanrm tekmelerinden

Bu sürahinin aynisından benim çeyizim de var ya hiç kullanılamadı hala. Bende mi onu kullansam acaba ?? Ama biraz gold detayı var onuda mavi kurdele falan kapatırım. 12 tane minik kadeh aldım. Badem şekerini de minik poşetlere koyup üstüne ismi yazılı yazı cikartip zimbaliycam. Cikolatayida bende bu şekil yapicam. lolita555 birde kolonya şişesi hazırlıcam tamm dır yeter

Yaaa gerçekten çok kötü oluyor . Azcik gezelim dedik elimize yüzümüze bulaştı zorla cisimi getiriyo

Aynen benimde oyle canim.dun kontrolde doktor ayaklariyla vuruyor dedi hatta

Peki bunlari nereye koyacaksin.masayami?tülle filan susleme yapicakmisin masayi yatagini kapiyi?

Kizlar baska kimse süsleme yapmicakmi hastane odasina ????
Ben hastane yapacak sanıyordum özel hastane. Yapmayacağını öğrendim şok icerisindeyim. Aldığı dünya para nereye gidecek çok merak ediyorum. Hadi ikramlik hazırlanır da bir daha hiç kullanılmayacak hastane yatağı ve masa süsleme sanırım beni artık aşıyor

Bencede kullan canım. Bende yoktu sırf şerbet için aldım. Gold detayı olsada farketmezki olur yinede.

Süsleme yapmıyorlar yapanlarda ekstra para istiyor. Ama kapı süsünü bir çoğu takıyo kapıya cinsiyete göre pembe yada mavi. Yatak ve bebek beşiğini süslemek bencede gereksiz. Süslemek isteyen evindekini süslesin daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…