2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bu haftalarda hala başı olması gerekenden büyük olur zaten korkma bence

Evet kafa ölçümü önde gidiyor herhalde genelde bizim de öndeydi ben de hiç sormadım doktora ama kendi kendime kuruntulandim

Israrla yapısal dedi. Bir sonraki kontrolü yine 4 hafta sonraya verdi bir sıkıntı yoktur inşallah
Yoktur canım inşallah kendimizi rahatlaticaz artık.ben de 17 Mart'ta gitmiştim 21nisanda çağırdı.ama ben devlete de gidiyorum bu perşembe gidicem.
Benim bebek toplanıyor sertleşiyor sanki yalancı kasılma dedikleri şey herhalde bu duruma alışmaya çalışıyorum

Kızlar diğer hafta a101 e bebek ürünleri geliyor duyduk duymadık demeyin
Bebek küveti bebek askısı kova duvar figürleri güzel şeyler var.
Ben bebek kuvvetini alacağım çok hoşuma gitti kızlar hemde pratik birşeye benziyor çok hoş sizde bakıp fikir yazın
Bebek anne bakım çantası da var bakın çok çeşit ürünler var

Kızlar benım cok agrılarım oluyor bazen geceleri uyutmayan türden. Belim ve karnım com agrıyor. Hele yürürken yüzümün şekli degişiyor agrıdan . Sizlerdede var mı böyle agrılar?

Kızlar benım cok agrılarım oluyor bazen geceleri uyutmayan türden. Belim ve karnım com agrıyor. Hele yürürken yüzümün şekli degişiyor agrıdan . Sizlerdede var mı böyle agrılar?
Evet var kasıkta ağrı karında sertleşme sancı çıkmadı ama rahatsız edici tabi

Kizlar herkese mutlu haftasonlari.hastane odasi abartiya kacmadan nasil suslenebilir sizce fikri olan warmi?yada suslemeyi dusunenler warmi?
Canim ben hastane odasi suslemeyi dusunuyorum. Kizimin baş harfinden folyo ucan balon koyacagim odaya. Masa suslemesi icin ayakli hoseldin panosu hazirladim, isme ozel bebek cikolatasi, badem sekeri koyacagim masaya. Lohusa serbeti ve ufak kadehler, bir de hediyeliklerini koyacagim. Hediyeliklerini de annemle birlikte hazirlayacagiz insallah. Ufak ici elyaf ile doldurulacak filler hazirlayacagiz, uzerinden anahtarlik icin aparat takilacak, minik seffaf kutulara koyup kurdale ile susleyecegiz. Hepsinin uzerine hosgeldin nisan yazili etiketler hazirladim :) benim fikrim bu kadar canim.

Ay ne guzel cnim ya.hediyeliklwri annemle hazirlicaz demissin ya nasil bisey foto warmi ornek?ya bende biseyler yapmak istiyorum ama cokta abarti olmasin istiyom.ayakli pano dedigin nasi bisi?

Ay ne guzel cnim ya.hediyeliklwri annemle hazirlicaz demissin ya nasil bisey foto warmi ornek?ya bende biseyler yapmak istiyorum ama cokta abarti olmasin istiyom.ayakli pano dedigin nasi bisi?

Bahsettigim hediyeljk fil boyle birsey canim, kece tarzi kumas kesip icini doldurup dikecegiz :) anahtarlik olacak. Masa panosu da bu resimdeki gibi ayakli, masanin uzerinde duracak.

Bende kolonya şişesi çikolata badem şekeri ve serbet düşünüyorum flama yazı asarım. Folyo balon o sırada bulabilir miyim bilmiyorum sen nerden almayı düşünüyorsun ucurtma_avcisi
Canim folyo balonu ben hemen o gun temin etmeyi dusunmuyorum. Son hafta icinde alirim diye dusundum cunku icindeki helyum bir sure gidiyor. Evimin yakininda parti malzemeleri satan bir dukkan var, helyum basıp veriyor hemen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…