- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.261
Anne olmak daha şimdiden zormuş canımCanim bebis buyudugu icin rahim icindeki hareketleride dogal olarak kisitlaniyor.Bndede oluyor endise etme :)
Anne olmak daha şimdiden zormuş canım
Bu haftalarda hala başı olması gerekenden büyük olur zaten korkma benceKontrolden çıktık kızlar, 26+6 günlük 1089 gram olmuş kızım. Ölçümleri yapılırken baş çevresi dikkatimi çekti 30+3 ölçtü ama üzerinde durmadı. Çok önde değilmi diye sordum biraz önde ama korkulacak birşey yok yapısal dedide gelde bana anlat bunu
Evet kafa ölçümü önde gidiyor herhalde genelde bizim de öndeydi ben de hiç sormadım doktora ama kendi kendime kuruntulandimKontrolden çıktık kızlar, 26+6 günlük 1089 gram olmuş kızım. Ölçümleri yapılırken baş çevresi dikkatimi çekti 30+3 ölçtü ama üzerinde durmadı. Çok önde değilmi diye sordum biraz önde ama korkulacak birşey yok yapısal dedide gelde bana anlat bunu
Israrla yapısal dedi. Bir sonraki kontrolü yine 4 hafta sonraya verdi bir sıkıntı yoktur inşallahEvet kafa ölçümü önde gidiyor herhalde genelde bizim de öndeydi ben de hiç sormadım doktora ama kendi kendime kuruntulandim
Yoktur canım inşallah kendimizi rahatlaticaz artık.ben de 17 Mart'ta gitmiştim 21nisanda çağırdı.ama ben devlete de gidiyorum bu perşembe gidicem.Israrla yapısal dedi. Bir sonraki kontrolü yine 4 hafta sonraya verdi bir sıkıntı yoktur inşallah
Bpd kafa ölçümü olması lazım.Kızlar kafa yapısı sanırım bu haftalarda büyük oluyor.merak etmeyin birde nerdeyse yazıyor kafa ölçümü kâğıtta b nd bakayım bir
Evet var kasıkta ağrı karında sertleşme sancı çıkmadı ama rahatsız edici tabiKızlar benım cok agrılarım oluyor bazen geceleri uyutmayan türden. Belim ve karnım com agrıyor. Hele yürürken yüzümün şekli degişiyor agrıdan . Sizlerdede var mı böyle agrılar?
Canim ben hastane odasi suslemeyi dusunuyorum. Kizimin baş harfinden folyo ucan balon koyacagim odaya. Masa suslemesi icin ayakli hoseldin panosu hazirladim, isme ozel bebek cikolatasi, badem sekeri koyacagim masaya. Lohusa serbeti ve ufak kadehler, bir de hediyeliklerini koyacagim. Hediyeliklerini de annemle birlikte hazirlayacagiz insallah. Ufak ici elyaf ile doldurulacak filler hazirlayacagiz, uzerinden anahtarlik icin aparat takilacak, minik seffaf kutulara koyup kurdale ile susleyecegiz. Hepsinin uzerine hosgeldin nisan yazili etiketler hazirladim :) benim fikrim bu kadar canim.Kizlar herkese mutlu haftasonlari.hastane odasi abartiya kacmadan nasil suslenebilir sizce fikri olan warmi?yada suslemeyi dusunenler warmi?
Canim ben hastane odasi suslemeyi dusunuyorum. Kizimin baş harfinden folyo ucan balon koyacagim odaya. Masa suslemesi icin ayakli hoseldin panosu hazirladim, isme ozel bebek cikolatasi, badem sekeri koyacagim masaya. Lohusa serbeti ve ufak kadehler, bir de hediyeliklerini koyacagim. Hediyeliklerini de annemle birlikte hazirlayacagiz insallah. Ufak ici elyaf ile doldurulacak filler hazirlayacagiz, uzerinden anahtarlik icin aparat takilacak, minik seffaf kutulara koyup kurdale ile susleyecegiz. Hepsinin uzerine hosgeldin nisan yazili etiketler hazirladim :) benim fikrim bu kadar canim.
Ay ne guzel cnim ya.hediyeliklwri annemle hazirlicaz demissin ya nasil bisey foto warmi ornek?ya bende biseyler yapmak istiyorum ama cokta abarti olmasin istiyom.ayakli pano dedigin nasi bisi?
Canim folyo balonu ben hemen o gun temin etmeyi dusunmuyorum. Son hafta icinde alirim diye dusundum cunku icindeki helyum bir sure gidiyor. Evimin yakininda parti malzemeleri satan bir dukkan var, helyum basıp veriyor hemen :)Bende kolonya şişesi çikolata badem şekeri ve serbet düşünüyorum flama yazı asarım. Folyo balon o sırada bulabilir miyim bilmiyorum sen nerden almayı düşünüyorsunucurtma_avcisi
Çok güZellerrr. Nerde bizde böyle marifetleeeerEki Görüntüle 2131173 Eki Görüntüle 2131174
Bahsettigim hediyeljk fil boyle birsey canim, kece tarzi kumas kesip icini doldurup dikecegiz :) anahtarlik olacak. Masa panosu da bu resimdeki gibi ayakli, masanin uzerinde duracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?