2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Bi tanede yagmur ormani modeli var halen satiliyor onu mu diyorsun acaba.kolay olur gibi duruyor ama tecrube etmeden bisi diyemicem.ayaklari bu resimde sallamayi engelleyecek sekilde ayaklari konmus,o ayaklar arkaya itiliyor sallama pozisyonuna geciyor.kolik bebekler icin titresimi var.oyuncak asilmasi bence onemli cocugu oyalamasi ve el goz koordinasyonu gibi gelisimleri acisindan.ilerde sandalye olarak kullaniliyor.insaallah memnun kaliriz bakalm cok arastirip aldim

Eskisi bu ben ne internette nede başka yerde bulamadım. Bondigo marka var böyle ayaklı onunda sallanışını beğenmedim.

Eklentiler

• E609C05C-E33B-4E51-B135-AC0E89E6166F.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 61
Çalışıyor musunuz acaba süt sağma makinesi ne için çok lazım oluyor
Ben de aldım süt pompası, 1 sene çalışmayacağım ama bana göre olmalı, bebek emdikten sonra kalanı sagiyorum , Ayrıca büyüdükçe uyku aralıkları artıyor ve gece kalkıp sagiyordum , süt tikanmasi oldumu da çok işe yarıyor, ben çok faydasını gördüm.

Ben daha önceki deneyimlerimden,
Bebek bezi sleepy
Göğüs ucu kremi ve pedi lansinoh
Şampuan bübchen
Emzik ve biberon avent
Sut sağma makinesi lansinoh.
Canim sleepy den memnunmusn?bizim burda var 1 numara 80 adet 16.45tl Fiyati falan uygun bilemedim sizdirma falan yapmiyo mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…