2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Çalışıyor musunuz acaba süt sağma makinesi ne için çok lazım oluyor

Huggies , sudocrem, dalin, lansinoh ben bunları alacağım

Kronik_unutkandan sonra bir misafir vakasıda bende patlak verdi. Mutfağımızı değiştiriyoruz mutfak dolapları söküldü yenisi takılmadı henüz. 1 hafta sürer dediler. Musluk sökülü dışardan yiyip içiyoruz. Kayınvalidem aramış sabah eşimi yarın size geliyoruz diye ailece. Kaynıma kız görmeye geleceklermiş Ankaradan istanbula. Bunu sadece bir gün önceden söylüyor üstelik bana da değil. Bide ev bu halde. Bende aradım mutfağın durumunu anlattım belki cuma geliriz babanla konuşayım akşama dedi. Bakalım neler olacak

Pisik kremi sampuan vs chicco seti, deterjan sabun cevizi kullaniyorum bitki, gogus pedi ve gogus ucu kremi lansinoh,gogus koruyucu aldm aventin, pamuk mendil olarak e bebek in kendi markasini alicam gbi duruyor
Merak edenlere ev tipi ana kucagi asagidakini aldim aldim ayni zamanda sallanan sandalye buyuyunce de kullanabiliyor

Eklentiler

• IMG_20180402_161809.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 95
Çalışıyor musunuz acaba süt sağma makinesi ne için çok lazım oluyor
ÇAlışıyorum evet ama işe başlamadan önce daha çok kullanıyordum makineyi. Şöyle ki benim bebeğim zayıf bir bebekti ve emme refleksi çok azdı gücü yoktu ama benim sütüm birden çok fazla geldi ve nerdeyse her emzirmeden sonra süt sağmam gerekiyordu göğsüm taş gibi oluyordu. ve daha sonra bebeğim büyüse de geceleri mutlaka tek memeyi sağmam gerekiyordu sütüm fazla vardı ve biriktirdim sonra sütüm azaldı ve o sütleri çok kullandım. Benim bir arkadaşım ise sütü hemen gelmedi ve sütü gelmesi için sürekli sağması gerekti. yani bence süt sağma makinesi her iki durumda da gerekli oluyor. ama tabi siz bilirsiniz kimi lazım olursa alırım taraftarı oluyor ama ben önceden alıp steril edip hazır tuttum her duruma karşı.

benimki avent elektrikli olandan ben çok memnunum 9.5 aydır her gün kullandım diyebilirim bir sorun yaşamadım. pijama için beden deneme taraftarıyım ben o yüzden internetten alamdım korktum açıkçası.

Biz oğluşumuza Eymen adını koyacagiz.. ben evladima kavusabilmek icin meryem suresi okuyordum. O surede geciyor. "Sag taraf, hayirli" anlamlarina geliyor. Biz de insaALLAH "hayirli" bir evladimiz olsun niyeti ile Eymen'de karar kildik❤

Evet bazıları gerek yok calismayacaksan diyor.bi süre çalışmayacağım ama ben almak isterken eşim karşı çıkıyor gereksiz diye

Benim önceki fisher price’dı.cok memnundum ama ayakları böyle değildi. Eskisinden bulamıyorum değiştirmişler. Bunu cocuk üstündeyken sallamak kolay olurmu acaba? Bide bnm aklımda nuna var. Onunda dezavantajı oyuncak asılmaması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…