- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.441
darısı bana :)Ben 24 haftalıkken gittim poposu aşağıdaydı 1 buçuk ay içinde dönmüş.
Pamuk kullanmayacaksan unibaby canım ben çok memnundumKızlar ıslak mendil olarak hangisini önerirsiniz unibaby baya olumlu yorumlar aldım
Ay çok tatlış canım ya güzel günlerde kullanınKızımın kapı süsü kızlarRabbim sağlıkla gelmesini kullanmayi nasip etsin inşallah
Çalışıyor musunuz acaba süt sağma makinesi ne için çok lazım oluyorbenim kızım 17 haziran doğumlu, uzun kolluyu ben çok fazla almışım canım gerek kalmadı o kadar yani 10 gün falan bile giymedik sanırım bu arada izmirdeyiz ve klima ilk günden itibaren hep açıktı. hastane çıkışı kullnışl gelmedi bana pek şu yandan bağlamalılar ben onları kullanmadım pek.çıtçıtlı badi ve ayaklı alt en güzeli ilk günler için.
sonra tüm yaz kısa kol çıtçıtlı ve bazen de ayağına çorap onun dışında eylüle kadar bişi kullanmadım. müslin ve penye battaniye lazım oluyor. ben yazın 4 tane penye 4 tane de müslin kullandım. ama herkes bu kadar kullanacak diye bişi yok.
kendim için gecelik hastane harici hiç kullanmadım ama hastanede rahat oluyor. kalkanı kesinlikle öneririm. süt sağma makinesi de çok lazım oldu bana ve hala lazım oluyor. ileriye dönük çok kıyafet almayın derim bana da diyorlardı kızıyordum ama gerçekten kullanmadan kaldırdığım çok şey oldu haklılarmış. fırsat buldukça yazarım merak ettiklerinizi:)
Huggies , sudocrem, dalin, lansinoh ben bunları alacağımkızlar bebek bezi, pişik kremi, deterjan, gögüs uçu kremi, şampuan, pamuk mendil yeni doğan, gögüs pedi hangi markaları alıcaksınız yada aldınız benim ilk bebeğim fikrimde yokdaha önce kullanalar bilgi verirseniz sevinirim.
. Joker baby de sebamed %25 yada %35 indirimde. Ben ordan aldım.bende bunlara baktım ebebekten şampuanı sebamed mi alsam dedim. gögüs kalkanı nedir onada bakim.
Tutumluanne hakkında ne düşünüyorsun. Orasıda fena değil sanki
kızlar bebek bezi, pişik kremi, deterjan, gögüs uçu kremi, şampuan, pamuk mendil yeni doğan, gögüs pedi hangi markaları alıcaksınız yada aldınız benim ilk bebeğim fikrimde yokdaha önce kullanalar bilgi verirseniz sevinirim.
Tulumluanne nereTutumluanne hakkında ne düşünüyorsun. Orasıda fena değil sanki
ÇAlışıyorum evet ama işe başlamadan önce daha çok kullanıyordum makineyi. Şöyle ki benim bebeğim zayıf bir bebekti ve emme refleksi çok azdı gücü yoktu ama benim sütüm birden çok fazla geldi ve nerdeyse her emzirmeden sonra süt sağmam gerekiyordu göğsüm taş gibi oluyordu. ve daha sonra bebeğim büyüse de geceleri mutlaka tek memeyi sağmam gerekiyordu sütüm fazla vardı ve biriktirdim sonra sütüm azaldı ve o sütleri çok kullandım. Benim bir arkadaşım ise sütü hemen gelmedi ve sütü gelmesi için sürekli sağması gerekti. yani bence süt sağma makinesi her iki durumda da gerekli oluyor. ama tabi siz bilirsiniz kimi lazım olursa alırım taraftarı oluyor ama ben önceden alıp steril edip hazır tuttum her duruma karşı.Çalışıyor musunuz acaba süt sağma makinesi ne için çok lazım oluyor
benimki avent elektrikli olandan ben çok memnunum 9.5 aydır her gün kullandım diyebilirim bir sorun yaşamadım. pijama için beden deneme taraftarıyım ben o yüzden internetten alamdım korktum açıkçası.Ayy cok saol cnim.daha ilk bebek olunca insan ne alcani bilmiyo.yetcekmi daha alsammi dio.ben mesela 1 tane 10lu hastane cikisi aldim.bitane 5li aldim.2tanede 3lu aldim.4tane patikli alt aldim.2tane muslin.2tane penye battaniye.bitane pike.corap aldim.kisa kollu askili uzun kollu body aldim yenidogan ve 0 3 ay.ve bunlar bana daha az gelio:))inanirmisin bende suan lohusa geceligi bakiyodum netten.bitane gupurlu istiuorum ama beden nasil olur blmiyorum.l mi xl mi?bitanede alt ust spor lohusa pijama istiom ama cesit cok fazla.kalkan bende dusundum almayi.sut sagma makinen nasil cnim?
Biz oğluşumuza Eymen adını koyacagiz.. ben evladima kavusabilmek icin meryem suresi okuyordum. O surede geciyor. "Sag taraf, hayirli" anlamlarina geliyor. Biz de insaALLAH "hayirli" bir evladimiz olsun niyeti ile Eymen'de karar kildik❤Arkadaşlar isim için Yiğit düşünüyoruz ama içime tam olarak sinmiyor. Ben az rastlanan ve farklı olan bir isim istiyorum ama erkekte böyle bir şey de mümkün değil. Az rastlanmasa bile Yağız ve Kayra isimleri hoşuma gidiyordu ama Yağız esmer at anlamına geldiğinden, Kayra da sevmediğim birinin yeğeninde olduğundan koymak istemiyorum. Tavsiyeleriniz var mı?
Evet bazıları gerek yok calismayacaksan diyor.bi süre çalışmayacağım ama ben almak isterken eşim karşı çıkıyor gereksiz diyeÇAlışıyorum evet ama işe başlamadan önce daha çok kullanıyordum makineyi. Şöyle ki benim bebeğim zayıf bir bebekti ve emme refleksi çok azdı gücü yoktu ama benim sütüm birden çok fazla geldi ve nerdeyse her emzirmeden sonra süt sağmam gerekiyordu göğsüm taş gibi oluyordu. ve daha sonra bebeğim büyüse de geceleri mutlaka tek memeyi sağmam gerekiyordu sütüm fazla vardı ve biriktirdim sonra sütüm azaldı ve o sütleri çok kullandım. Benim bir arkadaşım ise sütü hemen gelmedi ve sütü gelmesi için sürekli sağması gerekti. yani bence süt sağma makinesi her iki durumda da gerekli oluyor. ama tabi siz bilirsiniz kimi lazım olursa alırım taraftarı oluyor ama ben önceden alıp steril edip hazır tuttum her duruma karşı.
benimki avent elektrikli olandan ben çok memnunum 9.5 aydır her gün kullandım diyebilirim bir sorun yaşamadım. pijama için beden deneme taraftarıyım ben o yüzden internetten alamdım korktum açıkçası.
Letgo tarzı bir yer canımTulumluanne nere
Benim önceki fisher price’dı.cok memnundum ama ayakları böyle değildi. Eskisinden bulamıyorum değiştirmişler. Bunu cocuk üstündeyken sallamak kolay olurmu acaba? Bide bnm aklımda nuna var. Onunda dezavantajı oyuncak asılmaması.Pisik kremi sampuan vs chicco seti, deterjan sabun cevizi kullaniyorum bitki, gogus pedi ve gogus ucu kremi lansinoh,gogus koruyucu aldm aventin, pamuk mendil olarak e bebek in kendi markasini alicam gbi duruyor
Merak edenlere ev tipi ana kucagi asagidakini aldim aldim ayni zamanda sallanan sandalye buyuyunce de kullanabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?