2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende annemi çağırıyorum yoksa eğil kalk çok zor oluyor. Bende mayıs 15 gibi halıları vericem. Zaten bi dolabı döküyorsun her taraf toz oluyor. Badana işi bende de yok çok mutluyum yoksa o koku zor çıkıyor.

CANIM bu işleri hepsini nasıl yapacaksın yapman iyi değil agirlastin çünkü ben kadın tutmayı düşünüyorum

Ama doktor bana mayıs 15ten sonra her an doğum olabilir dedi 15 geç mi olur acaba. Onda kararsizim

Ama doktor bana mayıs 15ten sonra her an doğum olabilir dedi 15 geç mi olur acaba. Onda kararsizim

CANIM bu işleri hepsini nasıl yapacaksın yapman iyi değil agirlastin çünkü ben kadın tutmayı düşünüyorum

Eşim burda olursa yapar o benden becerikli olmazsa da annemle yengem var onlardan yardım isterim. Napiyim kadın alsam şimdi içime sinmez. Şurayı söyle yapmadın ya da şöyle yap demeye de cekinirim ben

Canim bencede 15 gec olur mayis basi yapin siz bence.aman tek basina yapayim deme bu isleri bak.perde asmak falan sana gelmez.benim badanada var yandim walla cok buyuk kaygi suan icimde ufffd

bende bunlara baktım ebebekten şampuanı sebamed mi alsam dedim. gögüs kalkanı nedir onada bakim.

Eşim burda olursa yapar o benden becerikli olmazsa da annemle yengem var onlardan yardım isterim. Napiyim kadın alsam şimdi içime sinmez. Şurayı söyle yapmadın ya da şöyle yap demeye de cekinirim ben
Sen yapma da canim :) ben de mecbur tutacağım başında dikilecegim yapacak bi şey yok ilk defa tutacağım bende

Canim bencede 15 gec olur mayis basi yapin siz bence.aman tek basina yapayim deme bu isleri bak.perde asmak falan sana gelmez.benim badanada var yandim walla cok buyuk kaygi suan icimde ufffd

Yok kendim yapamam zaten yorucu cunku..
Sen boyayı nisanda yaptır kokusu çıkar hem

Amin cnim bizde sagsaglim kucagimiza aliriz ins Rabbim nasib etsin.ne guzel buraya yazman:)evet az bi zaman kaldi saka maka.peki sen ozaman bebisine neler aldin ne giydirdin daha cok tecrubelerinden yararlanmak isterim.
benim kızım 17 haziran doğumlu, uzun kolluyu ben çok fazla almışım canım gerek kalmadı o kadar yani 10 gün falan bile giymedik sanırım bu arada izmirdeyiz ve klima ilk günden itibaren hep açıktı. hastane çıkışı kullnışl gelmedi bana pek şu yandan bağlamalılar ben onları kullanmadım pek.çıtçıtlı badi ve ayaklı alt en güzeli ilk günler için.
sonra tüm yaz kısa kol çıtçıtlı ve bazen de ayağına çorap onun dışında eylüle kadar bişi kullanmadım. müslin ve penye battaniye lazım oluyor. ben yazın 4 tane penye 4 tane de müslin kullandım. ama herkes bu kadar kullanacak diye bişi yok.
kendim için gecelik hastane harici hiç kullanmadım ama hastanede rahat oluyor. kalkanı kesinlikle öneririm. süt sağma makinesi de çok lazım oldu bana ve hala lazım oluyor. ileriye dönük çok kıyafet almayın derim bana da diyorlardı kızıyordum ama gerçekten kullanmadan kaldırdığım çok şey oldu haklılarmış. fırsat buldukça yazarım merak ettiklerinizi:)

Aynen ole olcak cnm zaten.kaloriferlerin kapanmasini bekliyoruz.sora badana ardindan dip bucak temizlik yapicaz nasipse annem kaynanam.onlar yapcak daha dorusu

Aynen bizden geçti artık temizlik isi merdivene cama pencereye tırmanamam

Ayy cok saol cnim.daha ilk bebek olunca insan ne alcani bilmiyo.yetcekmi daha alsammi dio.ben mesela 1 tane 10lu hastane cikisi aldim.bitane 5li aldim.2tanede 3lu aldim.4tane patikli alt aldim.2tane muslin.2tane penye battaniye.bitane pike.corap aldim.kisa kollu askili uzun kollu body aldim yenidogan ve 0 3 ay.ve bunlar bana daha az gelio:))inanirmisin bende suan lohusa geceligi bakiyodum netten.bitane gupurlu istiuorum ama beden nasil olur blmiyorum.l mi xl mi?bitanede alt ust spor lohusa pijama istiom ama cesit cok fazla.kalkan bende dusundum almayi.sut sagma makinen nasil cnim?

Bence ana kucağı çok gerekli sallanabilen tarzda birşey, doğum yapan arkadaşlarımın eli ayağı oldu.

Bende e bebekte beğendim bitane için icimi yiyor alicam ama eşim artık kafamı kırcak o yüzüden indirim bekliyorum çaktırmadan alicam ama alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…