- 5 Nisan 2008
- 3.023
- 5.428
- 358
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.421
Bende annemi çağırıyorum yoksa eğil kalk çok zor oluyor. Bende mayıs 15 gibi halıları vericem. Zaten bi dolabı döküyorsun her taraf toz oluyor. Badana işi bende de yok çok mutluyum yoksa o koku zor çıkıyor.Kızlar bende temizliği mayıs başı gibi yapicam inşallah mayıs başında başlarım. Annem gelir eşim olmazsa. Eşim olursa zaten gerek kalmaz kimseye. Önce evin içine çeki düzen veririm. Sonra da camlar silinir balkonalr berbat durumda evde durmadigim için. Perdeleri yikar asarim. Boya işi yok allah'tan. Mutfağı falan dip köşe yaparım banyoyu wc yi hergun yapıyorum ama duvarlarını falanyıkarım.
Halıları da 15inde falan gönderirim. Geldiğinde sermeden önce süpür sil yaparım. Tabi yapabilirsemsonra da sererim oh mis. Tabi bunları halıları vericem 3 günün içinde yapacam yok sa geri pis olur
CANIM bu işleri hepsini nasıl yapacaksın yapman iyi değil agirlastin çünkü ben kadın tutmayı düşünüyorumKızlar bende temizliği mayıs başı gibi yapicam inşallah mayıs başında başlarım. Annem gelir eşim olmazsa. Eşim olursa zaten gerek kalmaz kimseye. Önce evin içine çeki düzen veririm. Sonra da camlar silinir balkonalr berbat durumda evde durmadigim için. Perdeleri yikar asarim. Boya işi yok allah'tan. Mutfağı falan dip köşe yaparım banyoyu wc yi hergun yapıyorum ama duvarlarını falanyıkarım.
Halıları da 15inde falan gönderirim. Geldiğinde sermeden önce süpür sil yaparım. Tabi yapabilirsemsonra da sererim oh mis. Tabi bunları halıları vericem 3 günün içinde yapacam yok sa geri pis olur
Ama doktor bana mayıs 15ten sonra her an doğum olabilir dedi 15 geç mi olur acaba. Onda kararsizimBende annemi çağırıyorum yoksa eğil kalk çok zor oluyor. Bende mayıs 15 gibi halıları vericem. Zaten bi dolabı döküyorsun her taraf toz oluyor. Badana işi bende de yok çok mutluyum yoksa o koku zor çıkıyor.
Ama doktor bana mayıs 15ten sonra her an doğum olabilir dedi 15 geç mi olur acaba. Onda kararsizimBende annemi çağırıyorum yoksa eğil kalk çok zor oluyor. Bende mayıs 15 gibi halıları vericem. Zaten bi dolabı döküyorsun her taraf toz oluyor. Badana işi bende de yok çok mutluyum yoksa o koku zor çıkıyor.
CANIM bu işleri hepsini nasıl yapacaksın yapman iyi değil agirlastin çünkü ben kadın tutmayı düşünüyorum
Ama doktor bana mayıs 15ten sonra her an doğum olabilir dedi 15 geç mi olur acaba. Onda kararsizim
bende bunlara baktım ebebekten şampuanı sebamed mi alsam dedim. gögüs kalkanı nedir onada bakim.Islak mendil üni baby doğan aldım
Göğüs kremi.lansinoh
Bebek bezi ilk etapta Prima premium çare sonra değiştiririm
Pişik kremi kararsızım belki sudocrem
Göğüs pedi bilmiyorum o göğüs ucuna yapışıp rahatsız etmez mi ya göğüs kalkanı almak istiyorum ama tecrübeli anneler fikir bekliyorum
Şampuan dalin
Sen yapma da canim :) ben de mecbur tutacağım başında dikilecegim yapacak bi şey yok ilk defa tutacağım bendeEşim burda olursa yapar o benden becerikliolmazsa da annemle yengem var onlardan yardım isterim. Napiyim kadın alsam şimdi içime sinmez. Şurayı söyle yapmadın ya da şöyle yap demeye de cekinirim ben
Canim bencede 15 gec olur mayis basi yapin siz bence.aman tek basina yapayim deme bu isleri bak.perde asmak falan sana gelmez.benim badanada var yandim walla cok buyuk kaygi suan icimde ufffd
Aynen mecburuz imkansız yani bizim yapabilmemiz koca karnımızlaSen yapma da canim :) ben de mecbur tutacağım başında dikilecegim yapacak bi şey yok ilk defa tutacağım bende
Yok kendim yapamam zaten yorucu cunku..
Sen boyayı nisanda yaptır kokusu çıkar hem
benim kızım 17 haziran doğumlu, uzun kolluyu ben çok fazla almışım canım gerek kalmadı o kadar yani 10 gün falan bile giymedik sanırım bu arada izmirdeyiz ve klima ilk günden itibaren hep açıktı. hastane çıkışı kullnışl gelmedi bana pek şu yandan bağlamalılar ben onları kullanmadım pek.çıtçıtlı badi ve ayaklı alt en güzeli ilk günler için.Amin cnim bizde sagsaglim kucagimiza aliriz ins Rabbim nasib etsin.ne guzel buraya yazman:)evet az bi zaman kaldi saka maka.peki sen ozaman bebisine neler aldin ne giydirdin daha cok tecrubelerinden yararlanmak isterim.
Aynen ole olcak cnm zaten.kaloriferlerin kapanmasini bekliyoruz.sora badana ardindan dip bucak temizlik yapicaz nasipse annem kaynanam.onlar yapcak daha dorusu
benim kızım 17 haziran doğumlu, uzun kolluyu ben çok fazla almışım canım gerek kalmadı o kadar yani 10 gün falan bile giymedik sanırım bu arada izmirdeyiz ve klima ilk günden itibaren hep açıktı. hastane çıkışı kullnışl gelmedi bana pek şu yandan bağlamalılar ben onları kullanmadım pek.çıtçıtlı badi ve ayaklı alt en güzeli ilk günler için.
sonra tüm yaz kısa kol çıtçıtlı ve bazen de ayağına çorap onun dışında eylüle kadar bişi kullanmadım. müslin ve penye battaniye lazım oluyor. ben yazın 4 tane penye 4 tane de müslin kullandım. ama herkes bu kadar kullanacak diye bişi yok.
kendim için gecelik hastane harici hiç kullanmadım ama hastanede rahat oluyor. kalkanı kesinlikle öneririm. süt sağma makinesi de çok lazım oldu bana ve hala lazım oluyor. ileriye dönük çok kıyafet almayın derim bana da diyorlardı kızıyordum ama gerçekten kullanmadan kaldırdığım çok şey oldu haklılarmış. fırsat buldukça yazarım merak ettiklerinizi:)
Aynen bizden geçti artık temizlik isi merdivene cama pencereye tırmanamam
Aynen öyleAynen cnimm.bana kalsa kmseye brakmamda iste malum sistik:)
Bence ana kucağı çok gerekli sallanabilen tarzda birşey, doğum yapan arkadaşlarımın eli ayağı oldu.Park yatağı annem alacak canım.sende benim gibi düşünüyorsun :) ama eşim süt sağma makinesi ve ana kucağını gereksiz görüyor
Bence ana kucağı çok gerekli sallanabilen tarzda birşey, doğum yapan arkadaşlarımın eli ayağı oldu.
Tiny love düşünüyorum ben alıcam onu :))Bende e bebekte beğendim bitane için icimi yiyor alicam ama eşim artık kafamı kırcak o yüzüden indirim bekliyorum çaktırmadan alicamama alicam
Bende baby plus var e bebegin kendi urunu tiny love a benziyo sadece titreşim özelliği yok. Onu dusunuyorumTiny love düşünüyorum ben alıcam onu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?