2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

lolita555 valla haziran annesi de olsan hastane koridorunda yürüyüş yaparken üzerine alman gerekecektir... altındaki koca bezle koridorda dolaşmak pek olmuyor.. tercih senin tabi..

Çikolata kurabiye ikramları misafirler topluca gelecekse daha mantıklı bayatliyor çünkü. Hastanede dagitacaksan olur mesela ama bebek görmeye gelenler aylara yayılmış şekilde gelcek zaten. Ya da mevlütte yaptiricaksan yiyecekleri o şekilde de olabilir. Benim misafirim toplu gelmeyecek o yüzden böyle kolonya yapicam bir çok yerde tuzlu fiyatları. Arayıp tarayıp kendimce en uygun yerleri buldum internetten. Bir tanesi yaklaşık 3 tlye denk geliyor işçiliği bana ait. Seçtiğin malzemeye göre daha uyguna da yapabilirsin

gögüs kremini ne zaman kullanmaya başladınız birde hangi ürünü tavsiye ediyorsunuz acaba?

Kızlar aranızda bebeği haftasından büyük çıkanlar var mı? Benim kızım hamileligin başından beri hep 6-7 gün buyuktu şu an nerdeyse 12-13 gün oldu fark. Bu doğum zamanını etkiler mi ki

Benimde aynı şekilde2 hafta önde doktor etkiler dedi beklemeyebilirmis haftasini

U Umutt19 ben insülin kullanıyorum ama hamilelikten önce başlamıştım. Sormak istediğin bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım. İnsülin dozlarını endokrinolog veya dahiliye dru ayarlıyor . Şeker düşüşü olursa doz fazla, yükselme olursa az gelmiş oluyor. Tekrar ayarlanıyor .

İşin aslı daha çok kendim ve ailem için istiyorum misafirlere sadece çikolata,kitap ayıracı vede şerbet vermeyi düşünüyorum. Epsiciğini ben yiyecem,nası bir açsam artıkTuzlu ama göz dolduruyorlar bence sizinkiler de ,benimde gözüm kalmıştı

Kızlar aranızda bebeği haftasından büyük çıkanlar var mı? Benim kızım hamileligin başından beri hep 6-7 gün buyuktu şu an nerdeyse 12-13 gün oldu fark. Bu doğum zamanını etkiler mi ki
Benimde önde aslında 21 haziran doğumlu olması lazım sata göre ama ultrasaonda 12 haziran görünüyor şuan.Yani bende kendimi şuan 31 haftada kabul ediyorum @Sm2014 sen o zaman 34. haftada falan olman gerekiyor ultrasona göre,bende cüz almak isterdim ama hamile kaldığımdan beri cesaret edemiyorum tansiyonum izin vermiyor çok çabuk yoruluyorum, hiç okuyamadım şimdiye kadar,gece bile sizi okumaya giremiyorum halsizlikten ağrıdan,başından beri böyle .Allah kabul etsin şimdiden kızlar

Kızlar merhaba
Benim dogumum eylülde olucak ama Dr seçemiyorum. 2 hastane arasında kaldım.
●Medikalpark (gaziosmanpaşa)
●Özel gaziosmanpaşa hastanesi (yeniyuzyil hast.)
Bu hastanelerde doğumunu yapan yada takibini yaptıran var mı ?
Var ise hangi Dr 'a gidiyorsunuz?

Valla canım nette pahalı ama ben Eminönü'nden alıcam orda baya uygun oluyor.
Süresi kısaysa ayarlaması zor olur tuffle dediğinin.sezeryansa ayarlarsın da normal Doğumda zor canım

sagol canım hamilelikten önce mi vardı sende şeker ben de hamilelikte çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…