- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #27.761
Yahu o sabahligi hangi babayiğit giyecek Allah aşkına haziran ayından bahsediyoruz ne sabahligi yaz günü yanarsın ter Atacan ter.sadece incecik bir önü düğmeli gecelik al pembe koyu renk kırmızıdan olabilir onu giy hastanede altında belli etmez lekede belli etmez.
Çikolata kurabiye ikramları misafirler topluca gelecekse daha mantıklı bayatliyor çünkü. Hastanede dagitacaksan olur mesela ama bebek görmeye gelenler aylara yayılmış şekilde gelcek zaten. Ya da mevlütte yaptiricaksan yiyecekleri o şekilde de olabilir. Benim misafirim toplu gelmeyecek o yüzden böyle kolonya yapicam bir çok yerde tuzlu fiyatları. Arayıp tarayıp kendimce en uygun yerleri buldum internetten. Bir tanesi yaklaşık 3 tlye denk geliyor işçiliği bana ait. Seçtiğin malzemeye göre daha uyguna da yapabilirsinay keşke benimde öyle olsa benim omuzlar geniş anlaşılmıyor85-90 şöyle 90nı geçse çok sevinirm
Dün arkadaşla konuştum alma bende var veririm sana dedi(2. çocuğunu da büyüttü o çocuk olayını kapattı),markayı sormak aklıma gelmedi.Ama bakacam duruma göre.
Çok güzel tatlım ya peki fiyatı ne bunların sanki biraz tuzluydu bunlar netten bakmıştım.Ben de düz kare üzerinde adı yazılı çikolatalardan yaptırmak istiyorum,bide kurabiye ile çikolata sepetleri oluyor ya top top(tuffle) ama onu nasıl halledecem bilemedim.Sürelri kısaymış onların,3 günde tüketilmeliymişbakalım ne kısmet olacak
Evet canım bende uyarmayı düşünüyordum adamları vede yırtacam torbaları ne kadar istemesemde.Benimde 4. taşınmam olacak bakalım alıştım artık bir odam şuan kutulu bekliyor herşey açmamıştım gideceğiz diye
gögüs kremini ne zaman kullanmaya başladınız birde hangi ürünü tavsiye ediyorsunuz acaba?Göğsünüze krem sürmeyi sakın unutmayın şak n sonra yara olunca aman diyim ölüm gibi ağrısı onun.bebeginiz emziremezsiniz çok zor olur.o bebek o göğsü öyle yara yapıyor öyle kanatiyor yaşamayan bilmez.
Nagihan sarı canım normal 1500 vip 1700Bizim bir arkadaş geçen medicalpaceda yaptı çok memnun kaldı.odalar falan çok iyiymiş.ben gitmedim başka arkadaşım ziyarete gitti anlatıyor.doktorun kim ve doğum ücreti ne kadar?
Aventin manuel olanını aldım cabmSm2014 küçük pompa ne aldın bende evdeyim çalışmıyorum şimdilik küçük bişey alacağım pompa.yeter bana
sen nasıl bir şey almayı düşünüyorsun peki.
Kızlar aranızda bebeği haftasından büyük çıkanlar var mı? Benim kızım hamileligin başından beri hep 6-7 gün buyuktu şu an nerdeyse 12-13 gün oldu fark. Bu doğum zamanını etkiler mi ki
Benim 2 haftada 1 kg değil ama 1 günde 1 kilo.Demekki almssn canm
Artk 2 haftada 1 kilo almak normal önümüzdeki günlerde dikkat edersin
Ben de almak istiyorum 13. Cüz
Ben bilmiyorum canım bilsem alirdim.Allah kabul etsin dualarinizi
İşin aslı daha çok kendim ve ailem için istiyorum misafirlere sadece çikolata,kitap ayıracı vede şerbet vermeyi düşünüyorum. Epsiciğini ben yiyecem,nası bir açsam artıkÇikolata kurabiye ikramları misafirler topluca gelecekse daha mantıklı bayatliyor çünkü. Hastanede dagitacaksan olur mesela ama bebek görmeye gelenler aylara yayılmış şekilde gelcek zaten. Ya da mevlütte yaptiricaksan yiyecekleri o şekilde de olabilir. Benim misafirim toplu gelmeyecek o yüzden böyle kolonya yapicam bir çok yerde tuzlu fiyatları. Arayıp tarayıp kendimce en uygun yerleri buldum internetten. Bir tanesi yaklaşık 3 tlye denk geliyor işçiliği bana ait. Seçtiğin malzemeye göre daha uyguna da yapabilirsin
Benimde önde aslında 21 haziran doğumlu olması lazım sata göre ama ultrasaonda 12 haziran görünüyor şuan.Yani bende kendimi şuan 31 haftada kabul ediyorum @Sm2014 sen o zaman 34. haftada falan olman gerekiyor ultrasona göre,bende cüz almak isterdim ama hamile kaldığımdan beri cesaret edemiyorum tansiyonum izin vermiyor çok çabuk yoruluyorum, hiç okuyamadım şimdiye kadarKızlar aranızda bebeği haftasından büyük çıkanlar var mı? Benim kızım hamileligin başından beri hep 6-7 gün buyuktu şu an nerdeyse 12-13 gün oldu fark. Bu doğum zamanını etkiler mi ki
Valla canım nette pahalı ama ben Eminönü'nden alıcam orda baya uygun oluyor.Dün arkadaşla konuştum alma bende var veririm sana dedi(2. çocuğunu da büyüttü o çocuk olayını kapattı),markayı sormak aklıma gelmedi.Ama bakacam duruma göre.
Çok güzel tatlım ya peki fiyatı ne bunların sanki biraz tuzluydu bunlar netten bakmıştım.Ben de düz kare üzerinde adı yazılı çikolatalardan yaptırmak istiyorum,bide kurabiye ile çikolata sepetleri oluyor ya top top(tuffle) ama onu nasıl halledecem bilemedim.Sürelri kısaymış onların,3 günde tüketilmeliymişbakalım ne kısmet olacak
dün bende 2 tane cıkmıstı biri 40 digeri 30 bana serum filan vermedi 1 hafta once de doktora gittim bas pozisyonu almıs demisti adalat kullan dedi sadece o da kasılmamı azalttı dünden belli olmadı3 hAFTA FALAN OLUYOR CANIM 25 ÇIKMIŞTI 2 SERUM VERDİLER. DÜŞMÜŞTÜ O ZAMAN
Yaa benim doktor da kesin konuşmadı sat göre 36dan sonra her an gelebilir hazır ol diyor benim daha alışverişim bile tam değilBenimde aynı şekilde2 hafta önde doktor etkiler dedi beklemeyebilirmis haftasini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?