2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar hastane icin lohusa pijama takimlarinizi kac beden aldiniz? Simdiki bedeninize gore mi yoksa 1 beden buyuk mu?

Gobek cevresini ölçerek size uygun olanı alın bence. Bedenden çok hangisi uyuyor o onemli. Çünkü bazılarının bedeni dar, genis olup farklı olabiliyor.

Hadiya herkes baska fikir soluyor cnim.kiki al diyor bak sen giymedim diosun:)

Kızlar birde bence yanınıza hastaneye uzun pipet alın paketli bir kaç tane sezeryan olanlar için yatağınızda kalkmadiginizdq birşeyler içmek için belli bir saatten sonra kolay oluyor hareketler kısıtlı ya lazım olur yulaflı bisküvi alın yanınıza rezene çayı paket olandan bı iki tane alin

Kizlar herkese iyi gunler dileriz oglusumlabiz yeni geldik doktordan.2.kez fetal ekoya girdik bugun hemde 3defa.gene bizim oglan dogru pozisyonu almadi.doktor 3kere kalk gez dolas döner ins dedi.ama bizim pasa malesef gene ayniydi:)))bu sefer ozel hastanede profesor bakti radyoloji uzmani.onceki doktorun dedigini hic solemedim sanki ilk kez yaptiriyormus gibi.bakalim bu ne dicek diye.uzun sure bakti inceledi inceledi...ve coook sukur Rabbime hersey normal dedi.bende sordum herhangi bi parlama kapaklarda yetersizlik yada delik yok demi diye bikackez sordum hayir gayet iyi dedi...biraz somurtuk bi doktor olsada:/baya inceledi...he gordum deyip yollamadi yani.hatta goremiosaniz tekrar dolasir gelirim dedim yok zaten goremesem tam bi sonuc soliyemem dedi.demem o ki kizlar cok sukurrrr
Yavrumun kalbi saglikliymis.onceki kendi doktorum niye ole dedi hala cozemedim.sanirim tekrar ona gitmemi istiyor muayene ucreti baya dolgun oldugu icin mi acaba demekten kendimi alamiyorum...Rabbim hepimizin evladini saglikli hayirli eylesin ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…