2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar bebek arabamızı aldık sonunda anne yanı beşiğini de aldık bebek arabamızı ekliyorum sonradan e bebekte nuna bebek arabasını gördüm onuda çok beğendim hem çekte veriyor almayan varsa onu da düşünebilir, beyaz aldık umarım pişman olmayız

Eklentiler

• 46D9AE16-0597-48C8-A26F-9A3D41CF2ADA.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 122
Merhaba kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum ev iş çocuk bişeyde uykusuzluk eklenince herşey çok zorluyo artık. Gece uykusuzluğu bende başladı sizde durumlar nedir

Ben sendenim canım tam ağzıma birey atacam geri bırakıyorum. Olsun dayanacagız bebişler için.insülin kullanıyor musun sen

Merhaba kızlar nasılsınız bayadır giremiyorum ev iş çocuk bişeyde uykusuzluk eklenince herşey çok zorluyo artık. Gece uykusuzluğu bende başladı sizde durumlar nedir

Ben de hiç uyyamiyorum midem yanıyor belim ağrıyor. Ne şekilde yatarsam yatıyım uyumak için baya uğraşıyorum

Kızlar aklıma gelmişken bir şey sormak istiyorum daha çok erken ama sizce mama sandalyesine gerek var mı evde gerekli görüyor musunuz ?
Kesinlikle gerekli. Hantal bir şeye hiç gerek yok bence. Ben İkea'nınkini almıştım. Temizliği de çok kolay oldu. Ebebekte de benzeri oluyor. Büyük olanlar zor taşınıyor ve zor temizleniyor.

Kızlar aklıma gelmişken bir şey sormak istiyorum daha çok erken ama sizce mama sandalyesine gerek var mı evde gerekli görüyor musunuz ?
Kesinlikle alınmalı çok lazım ben 4 5 aylıkken alicam oturur yemek yemeye çalışır sende rahat edersin bu 3 bebeğim alınmalı derim

Kızlar ateşölçer tercihiniz ne oldu en iyisi hangisi fikriniz var mı kulaktan mı temassız mı braun kulaktan 6520 yi beğendim ama emin değilim halamız alacak kısmetse yarın akşam bakıcaz fikirlerinizi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…