2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar aklıma gelmişken bir şey sormak istiyorum daha çok erken ama sizce mama sandalyesine gerek var mı evde gerekli görüyor musunuz ?
Kesinlikle lazım bence ben ikea nınkini alcam tüm arkadaşlarımda ondan var hem çok hafif hem çok kullanışlı temizliği kolay ve çok ucuz hatta arkadaşlarım gittikleri evlere bile götürüyor bagaja atıp hafif olduğu için rahatça yemeklerini yiyorlar:)

Bende braun kulaktan ölçer alıcam, arkadaşımın dr u kulaktan ölçmenin sağlıklı olduğunu söylemiş. Temassız olanlar yanılabiliyormuş.

Kızlar aklıma gelmişken bir şey sormak istiyorum daha çok erken ama sizce mama sandalyesine gerek var mı evde gerekli görüyor musunuz ?
ewet ek gidaya gecince ve oturmaya baslayinca gercekten cok rahat oluyor.onune biseyler koyup kendide yiyebiluyor haslanmis sebze gibi.1.5 yasa kadar coj rahat ettik hep sofrada bizimle oturdu.

Gece gece midemdeki asit cikimiyo maden suyu ictim. banamisn demiyo Uyuyamiyorm.Var mi bnim gibi gece kusu

şuan aynı durumdayım midemde ateş topu var sanki yanıyor acı su geliyor uyuyamıyorum bile.
ewet ek gidaya gecince ve oturmaya baslayinca gercekten cok rahat oluyor.onune biseyler koyup kendide yiyebiluyor haslanmis sebze gibi.1.5 yasa kadar coj rahat ettik hep sofrada bizimle oturdu.
Kızlar bende aynı durumdayım soda içtim süt içtim fayda yok

Ben de hiç uyyamiyorum midem yanıyor belim ağrıyor. Ne şekilde yatarsam yatıyım uyumak için baya uğraşıyorum
aynn ya ama allahtan az kaldı biz beraber Doğum yapıcaz sanırım benim sezeryan olduğu için ilk bebiş Buda öyle olacak 1-8 haziran arası Doğum gerçekleşecek inşallah

Tamm canım cüzü okuduğunda bana haber ver olur mu tamamladım diye yaklaşık 40 güne falan
Hayırdır canım Allah kabul etsin
Gece gece midemdeki asit cikimiyo maden suyu ictim. banamisn demiyo Uyuyamiyorm.Var mi bnim gibi gece kusu
şükür bende yanma yok ama News almakta zorlanıyorum bi sağa bi sola dönüp duruyorum

Günaydın. Geçmiş olsun arkadaşlar. Bebek şekeri olarak ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız, yapacak mısınız?

Günaydın kızlar bütün gece rüyamda kızımla uğraştım. Erken dogum yaptığımı gördüm emzirmem için veriyorlardı sütüm gelmiyordu. Ev kalabalık bebeği görmeye gelmişler daha küçük diye kaçırıyordum. Kendime evde yer arıyordum emzirmek için. Yan yatıp emzirme diye video izlemiştim o geliyo aklıma öyle yapmaya çalışıyorum birebir emzirme hissi falan yaşadım cok acayip bir rüyaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…