- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.181
Internette ilk aylarda kulaktan olculmemeli yazmış doğru mu acaba
Kızlar günaydın, kasık ağrılarınız oluyor mu bu dönemlerde?
Kesinlikle lazım bence ben ikea nınkini alcam tüm arkadaşlarımda ondan var hem çok hafif hem çok kullanışlı temizliği kolay ve çok ucuz hatta arkadaşlarım gittikleri evlere bile götürüyor bagaja atıp hafif olduğu için rahatça yemeklerini yiyorlar:)
ya 4,5 kg çok riskli değil mi normal doğum için benim dr hayatta normale bırakmazdı bebeğin iyi olmasına sevindim Allah korumuş gerçektenAynen yok çok korkuyorum zaten arkadaşımın bebeği 4,5 kg doğdu normal doğumla ama omuzları takıldı bi hayli çıkamamış burda müdahale etmiyolar kesme yok yani bebeğin kendi kendine çıkmasını bekliyolar ee öyle olunca bebeğin kalbi durmuş,çok şükür kalp masajıyla gelmiş kendine şuan çok sağlıklı ama dayanılcak gibi değil
Ben magnezyum içiyorum günde iki kere ama öyle bir sikayetim yok.bir kere bacağına çok şiddetli kramp girmişti sadecevalla oturduğum yerde de hissediyorum kasık ağrılarımı :/
o süslü olanlar kullanışlı değil süs için sadece.. Allah kurusun yürürken kayarsın filan. Normal topuksuz kaymayan sade açık renk bi terlik alabilrisin hastanede yürüyüş yapacaksın çünkü..Kızlar lohusa terliği konusunu napcaksiniz? Modeller bildiğin kışlık yani. Bı de aşırı süslü gibi. Bir kere giyilecek... Şık pijamanin altına da ev terliği olmaz gibi. Kararsız kaldim
ben daha çok 0-3 ; 1-3 aldım sonrasını çok kesitremiyorum sıcaklık ve bebek kilosu ne olur duruma göre alıcamKizlar selamlar herkese iyi haftasonlari..
Malum bebeklerimiz nasipse yaz bebekleri olacak.zibinlari daha cok kac ay aldiniz?ve alt ust takimlari pijamalari ve tulumlari felan daha cok kac ay aldiniz merakbettim???
32 hafta bitimindeKızlar günaydın çalışabilir .raporunu 32.hafta içerisinde mi alıyorum 32 bitiminde mi
Peki adet ağrılarına benzer ağrılar mı? Benim bugünkü kasık ağrım o şekilde. Geçmezse akşam doktoruma uğrayacağım.benim oluyor nedense.. dr magnorm verdi ama onu da alamadım bakalım cuma kontrol var ne diyecek...
Gözün aydın canım benimide detaylı ultrasonda uyuyordu zor bakmıştı doktor yemediğim çikolata kalmamıştı o gün surf uyansın diye:) kaç haftalık oldunKontrolum vardı bugun sağlıklıyız şükür uçağa binicem yarın onun için yazı gerekliymiş o yazıyı aldık nts ye girmen gerek dedi onda da sıkıntı çıkmadı uyuyodu dondum sola gene olmadı çıkolata su ye iç gel dedi tekrar gittik iyi şimdi dedi 40cm olmuş boyu kılosuda 1485 gr olmuş :)
Gözün aydın canım benimide detaylı ultrasonda uyuyordu zor bakmıştı doktor yemediğim çikolata kalmamıştı o gün surf uyansın diye:) kaç haftalık oldun
evet canım. günde toplam 55 doz
Benim de ağrıyor arada dün yoruldum ayrım olduvalla oturduğum yerde de hissediyorum kasık ağrılarımı :/
Bebişlerimiz için Kuran hatmi yapıyoruz canım herkese bir cüz dağıttıkaynn ya ama allahtan az kaldı biz beraber Doğum yapıcaz sanırım benim sezeryan olduğu için ilk bebiş Buda öyle olacak 1-8 haziran arası Doğum gerçekleşecek inşallah
Hayırdır canım Allah kabul etsin
şükür bende yanma yok ama News almakta zorlanıyorum bi sağa bi sola dönüp duruyorum
Peki adet ağrılarına benzer ağrılar mı? Benim bugünkü kasık ağrım o şekilde. Geçmezse akşam doktoruma uğrayacağım.
Bana da oluyor oğlum göbekte toplanıyor sürekli zatenBir de ayağa kalkınca karnım aşağı doğru ağırlaşıyor sanki.. Yürürken falan ağırlık hissi oluyor 2 gündür. Normal mi bilmiyorum ki. Tecrübesizlik ne kötü
şuan aynı durumdayım midemde ateş topu var sanki yanıyor acı su geliyor uyuyamıyorum bile.
aynn ya ama allahtan az kaldı biz beraber Doğum yapıcaz sanırım benim sezeryan olduğu için ilk bebiş Buda öyle olacak 1-8 haziran arası Doğum gerçekleşecek inşallah
Hayırdır canım Allah kabul etsin
şükür bende yanma yok ama News almakta zorlanıyorum bi sağa bi sola dönüp duruyorum
canım adet agrısı gibi ise kesin git benim de olmustu nst de sancım cıktıPeki adet ağrılarına benzer ağrılar mı? Benim bugünkü kasık ağrım o şekilde. Geçmezse akşam doktoruma uğrayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?