2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

evet ikeanın ki çok kullanışlı ben de kullanmış biri olarak tavsiye ederim.

ya 4,5 kg çok riskli değil mi normal doğum için benim dr hayatta normale bırakmazdı bebeğin iyi olmasına sevindim Allah korumuş gerçekten

Kızlar lohusa terliği konusunu napcaksiniz? Modeller bildiğin kışlık yani. Bı de aşırı süslü gibi. Bir kere giyilecek... Şık pijamanin altına da ev terliği olmaz gibi. Kararsız kaldim
o süslü olanlar kullanışlı değil süs için sadece.. Allah kurusun yürürken kayarsın filan. Normal topuksuz kaymayan sade açık renk bi terlik alabilrisin hastanede yürüyüş yapacaksın çünkü..

Kizlar selamlar herkese iyi haftasonlari..
Malum bebeklerimiz nasipse yaz bebekleri olacak.zibinlari daha cok kac ay aldiniz?ve alt ust takimlari pijamalari ve tulumlari felan daha cok kac ay aldiniz merakbettim???
ben daha çok 0-3 ; 1-3 aldım sonrasını çok kesitremiyorum sıcaklık ve bebek kilosu ne olur duruma göre alıcam

Kızlar günaydın çalışabilir .raporunu 32.hafta içerisinde mi alıyorum 32 bitiminde mi
32 hafta bitiminde

Bir de ayağa kalkınca karnım aşağı doğru ağırlaşıyor sanki.. Yürürken falan ağırlık hissi oluyor 2 gündür. Normal mi bilmiyorum ki. Tecrübesizlik ne kötü

Kontrolum vardı bugun sağlıklıyız şükür uçağa binicem yarın onun için yazı gerekliymiş o yazıyı aldık nts ye girmen gerek dedi onda da sıkıntı çıkmadı uyuyodu dondum sola gene olmadı çıkolata su ye iç gel dedi tekrar gittik iyi şimdi dedi 40cm olmuş boyu kılosuda 1485 gr olmuş :)

Gözün aydın canım benimide detaylı ultrasonda uyuyordu zor bakmıştı doktor yemediğim çikolata kalmamıştı o gün surf uyansın diye:) kaç haftalık oldun

Bebişlerimiz için Kuran hatmi yapıyoruz canım herkese bir cüz dağıttık

Peki adet ağrılarına benzer ağrılar mı? Benim bugünkü kasık ağrım o şekilde. Geçmezse akşam doktoruma uğrayacağım.

evet bazen adet ağrısı şeklinde açıkçası sancı olmasından korkuyorum bir de bebek çok hareketli olduğunda sancım oluyor ve genelde de çok hareketli oluyor

Bndede nefes darligi basladi cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…