2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Peki adet ağrılarına benzer ağrılar mı? Benim bugünkü kasık ağrım o şekilde. Geçmezse akşam doktoruma uğrayacağım.

sırf bu yuzden gırdım sıteye bugun bende yazacaktım sag alt kasık vajınanın yanı sızlaama gıbı reglımsı bı agrıvar uc gundur bu sekılde ıkı gun once doktora gıtttım 1 hafta once bebek 36 cm ıdı 43 cm olmus 1500 gr olmus 29. hafta bebek boylu dedı rahım agzın normal dedı sancıda cıkmadı. ama ozellıkle coucukta agrıyan yerı tekmelıyor delınecek

İnstagramda bu lohusa geceliğine bayıldım. Fiyatına 500 demeyeydi iyiydi
İlk başta evlenirken herşeyi ateş pahası yapıyorlar nasılsa bir kere evleniyorum diye veriyoruz sonra da doğum ve bebek işlerinde özeniyoruz ya pahalı yapalım nasılsa alırlar mantığı.

Selam kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı 32+o oldıuğum için çalışabilir raporumuda aldım. Sırt ağrım ve karnımda akşamları sertlik oluyor diye magnezyum verdi dr. bu haftadan sonra kullan dedi. Her şey normal gözüküyor bebeğim 2040 kg olmuş bende 15 kg almışım umarım 20 olmadan tamamlayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…