- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.221
Selam kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı 32+o oldıuğum için çalışabilir raporumuda aldım. Sırt ağrım ve karnımda akşamları sertlik oluyor diye magnezyum verdi dr. bu haftadan sonra kullan dedi. Her şey normal gözüküyor bebeğim 2040 kg olmuş bende 15 kg almışımumarım 20 olmadan tamamlayabilirim.
yok artık ya ne sanıyorlar biiz anlamadım ben 224 tl ye 2 adet aldım ama hala pahalı diye içim gidiyor... :)İnstagramda bu lohusa geceliğine bayıldım. Fiyatına 500 demeyeydi iyiydi
Öyle çikolata hastanede vermek için alicam magnet yeni moda şeylere de bakıyorum ama sadece klasik nazar boncuk magnet teşekkürler yaptirabilirim kararsızımÇok güzel olur.
Dün akşam ben de oraya baktım. Acaba klasik, yıllarca saklanacak bir şey mi yaptırsam diyorum.
Bence güzel ve hesaplı bu modeller işini de görür sonuçta alternatif birsey bakiyorsunEki Görüntüle 2134892 kizlar sizce bu besik nasil portatif besik diye geciyor.park yatagi yatak odama koyucam.bunuda oturma odama 6 7 aya kadar kullanayim diom oturma odasinda.annemde oturma odamla yatak odam yan yana hic gerek yok dior.kafam karisti...ama park yatagida bi oraya bi buraya tasiyamam.yatak odasinda kalsa gunduz yavrum koltuk ustundemi durcak ???fikir verin bana
Bence güzel ve hesaplı bu modeller işini de görür sonuçta alternatif birsey bakiyorsun
Bununla çok rahat ettik biz kuzenimden aldım dediğin gibi taşınıyor istediğin yere hem sallanıyor yanına çekersin ikincide de kullancam nasipse benimki yerden yüksek eğilmeden almadan da rahat olurEki Görüntüle 2134892 kizlar sizce bu besik nasil portatif besik diye geciyor.park yatagi yatak odama koyucam.bunuda oturma odama 6 7 aya kadar kullanayim diom oturma odasinda.annemde oturma odamla yatak odam yan yana hic gerek yok dior.kafam karisti...ama park yatagida bi oraya bi buraya tasiyamam.yatak odasinda kalsa gunduz yavrum koltuk ustundemi durcak ???fikir verin bana
Valla sayfada yaptıranlarla dolu canim millette para var demek :)yok artık ya ne sanıyorlar biiz anlamadım ben 224 tl ye 2 adet aldım ama hala pahalı diye içim gidiyor... :)
Hadi ya korktum şimdicanım adet agrısı gibi ise kesin git benim de olmustu nst de sancım cıktı
çalışabilir raporunu 32 hafta dolunc aalmıyor muyduk? bana geçen ay dr randevu verirken geldiğinde 32 dolmamış olcak ama olsun karın çevresindeki gerilik tamamlanmış mı bunu görmem lazım dedi... cuma gittiğimde 32+ 6 olacağım
Ya husursuz oldum bendesırf bu yuzden gırdım sıteye bugun bende yazacaktım sag alt kasık vajınanın yanı sızlaama gıbı reglımsı bı agrıvar uc gundur bu sekılde ıkı gun once doktora gıtttım 1 hafta once bebek 36 cm ıdı 43 cm olmus 1500 gr olmus 29. hafta bebek boylu dedı rahım agzın normal dedı sancıda cıkmadı. ama ozellıkle coucukta agrıyan yerı tekmelıyor delınecek
Doğumdan önceki 8 hafta; 33-34-35-36-37-38-39-40. Haftalar oluyor.. Dolayısıyla 32 bitince, 33 başlamadan yani 32+1 olmadan izin ya da çalışabilir raporu alıyoruz..çalışabilir raporunu 32 hafta dolunc aalmıyor muyduk? bana geçen ay dr randevu verirken geldiğinde 32 dolmamış olcak ama olsun karın çevresindeki gerilik tamamlanmış mı bunu görmem lazım dedi... cuma gittiğimde 32+ 6 olacağım
Bununla çok rahat ettik biz kuzenimden aldım dediğin gibi taşınıyor istediğin yere hem sallanıyor yanına çekersin ikincide de kullancam nasipse benimki yerden yüksek eğilmeden almadan da rahat olur
Şimdi poşette kurmadım daha erken diye ama aynısı boyu yerden yüksek kasıklarıma felan geliyor öyleyse rahat edersinSeninki nasil cnm?fotosu varmi
32+0 da rapor alınıyor. 32+0 32.haftanın son günü sayılıyor bundan sonra 33.içine giriyorsun Burda da herkes 32+0 da alıyor raporunu . Ben doktorumdan rica ettiğim için 31+5 de verecek raporumuçalışabilir raporunu 32 hafta dolunc aalmıyor muyduk? bana geçen ay dr randevu verirken geldiğinde 32 dolmamış olcak ama olsun karın çevresindeki gerilik tamamlanmış mı bunu görmem lazım dedi... cuma gittiğimde 32+ 6 olacağım
Karın çevresi kaç gün geri çıktı acaba benim de4 gün geri çıktıçalışabilir raporunu 32 hafta dolunc aalmıyor muyduk? bana geçen ay dr randevu verirken geldiğinde 32 dolmamış olcak ama olsun karın çevresindeki gerilik tamamlanmış mı bunu görmem lazım dedi... cuma gittiğimde 32+ 6 olacağım
Eki Görüntüle 2134892 kizlar sizce bu besik nasil portatif besik diye geciyor.park yatagi yatak odama koyucam.bunuda oturma odama 6 7 aya kadar kullanayim diom oturma odasinda.annemde oturma odamla yatak odam yan yana hic gerek yok dior.kafam karisti...ama park yatagida bi oraya bi buraya tasiyamam.yatak odasinda kalsa gunduz yavrum koltuk ustundemi durcak ???fikir verin bana
Bugün biz de baktık. Güzel bir ürüne benziyor. İnternetten alacağız büyük ihtimalle. Bir de Kraft'ın 0-13 oto koltuğu indirimde.Kızlar; Kraft Calipso Elit dönenceli yatak alan arkadaşlar vardı sanki, ne kadara almışlardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?