2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

çalışabilir raporunu 32 hafta dolunc aalmıyor muyduk? bana geçen ay dr randevu verirken geldiğinde 32 dolmamış olcak ama olsun karın çevresindeki gerilik tamamlanmış mı bunu görmem lazım dedi... cuma gittiğimde 32+ 6 olacağım

kizlar sizce bu besik nasil portatif besik diye geciyor.park yatagi yatak odama koyucam.bunuda oturma odama 6 7 aya kadar kullanayim diom oturma odasinda.annemde oturma odamla yatak odam yan yana hic gerek yok dior.kafam karisti...ama park yatagida bi oraya bi buraya tasiyamam.yatak odasinda kalsa gunduz yavrum koltuk ustundemi durcak ???fikir verin bana

Bence güzel ve hesaplı bu modeller işini de görür sonuçta alternatif birsey bakiyorsun

Bununla çok rahat ettik biz kuzenimden aldım dediğin gibi taşınıyor istediğin yere hem sallanıyor yanına çekersin ikincide de kullancam nasipse benimki yerden yüksek eğilmeden almadan da rahat olur

bilmiyorum ki beni direk bugün için çağırdı başka günler olmaz 32.haftanda gelmen lazım dedi hatta. bugün de 32+o ım. bizim işyerindeki ler de 32+0 da aldılar rapor 2 tane daha hamile varda..

Ya husursuz oldum bende Bu akşam iş çıkışı uğrayacağım doktoruma. Aşağı doğru da baskı yapıyor, bir yerini aşağı doğru dayadıysa belki ağrımın sebebi budur bilemiyorum.. Arada bir ağrıyor, arada geçiyor.. Nst ister belki akşam bakalım. İnşallah normal şeylerdir.

Doğumdan önceki 8 hafta; 33-34-35-36-37-38-39-40. Haftalar oluyor.. Dolayısıyla 32 bitince, 33 başlamadan yani 32+1 olmadan izin ya da çalışabilir raporu alıyoruz..

Doktora sormadım tabi.. Devletin dediği doğumdan önceki 8 hafta sözüne dayanarak bu çıkarımda bulunuyorum.. :)

32+0 da rapor alınıyor. 32+0 32.haftanın son günü sayılıyor bundan sonra 33.içine giriyorsun Burda da herkes 32+0 da alıyor raporunu . Ben doktorumdan rica ettiğim için 31+5 de verecek raporumu

Karın çevresi kaç gün geri çıktı acaba benim de4 gün geri çıktı

Bunun fiyatı ne uygun mu ki böyle bişey istedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…