2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kraft'ın 0-13 kg oto koltuğu indirimli 284 TL. Siz araştırdınız mı, ne alacağınıza karar verdiniz mi?

Bugün biz de baktık. Güzel bir ürüne benziyor. İnternetten alacağız büyük ihtimalle. Bir de Kraft'ın 0-13 oto koltuğu indirimde.
Aynen ama sanki şubatta 500 küsürdü.. Tabi 2017 modeller daha da uygundu.. Aklımda Joie excursion vardı, titreşimli müzikli ama onu da kaçırdım :)
Travel sistem araba alırsam, ayrıca oto koltuğu almam gibi şimdilik..

Bunun fiyatı ne uygun mu ki böyle bişey istedin

Canim park yatak alicam zaten.ama bunuda oturma odasina alicam.park yatak yatak odamda durucak.gecede oraya yatircam nasipse.evet fiyati uygun.ya simdi park yatagi bi yatak odama bi oturma odama tasiyip durcama bole ufak bisi olsun istedim hafif.yani koltuk ustunde olmasin yavrum diye

Onun yerine ana kucagı alsana hem daha kullanışlı normal salıncak olarakta kullanabilirsin. Bende koltuğun üstüne yatıramam onun için tam yatabilen ana kucaklarından alicam e bebekte bitane var baby plus 6 fonksiyon bi arada..
Ama indirim bekliyorum girsin hemen onu almayı düşünüyorumm. Hem onda uyur..
hem taşırım nereye gitsem evin içinde..
Hemde oynar oyalanır.. bu beşik kaba durur ve sadece beşik olarak kullanabilirsin

Son düzenleme:

Nasi bisey cnim o dedigin resim yuklermisin bi?bende dusundum ana kucagi almayi ama rahat olmaz dediler ona ya.

Nasi bisey cnim o dedigin resim yuklermisin bi?bende dusundum ana kucagi almayi ama rahat olmaz dediler ona ya.
Benim De oglumda aldığım ana kucağı var , Çok işe yaradı oğlumda, İlk doğduğu günler de bile içinde yatırdık salonda falan koltuğa koymak yerine, banyo yaparken falanda yanıma alırdım anakucagi ile. Geçmişi okuyamadım canım ama park yatak alıyorsan ikinci bir yatağa gerek yok bence, benimde bir park yatak bir de anakucagi var :)

Canım gittin mi doktora ne dedi Benimde gündüz vardı biraz geçti şimdi hafif bel ağrım var

Bende ole dusunuodum canim ama anakucaginda rahat uyuyamaz dediler kafam karisti benimde.tam yatmiyormus sanirim ama kucaklari.seninkinin modeli nasil?

Himm anladim cnim.bu tam yatabiliyomu peki?dumduz yani
Evet zaten resim yükledim ya 180 derece yatıyor. 6 farklı derecesi var ne şekilde istersen o şekilde kullanıyosun ister sallıyorsun ister sabit. Güzel kullanışlı yani ben ilk firsatta alacağım.

Kizlar hayirli geceler.sizdede bu ara akinti disinda islanma varmi?ben pecete koyuyorum her wcye girisimde sanki isaret parmagim kadar islaklik oluyor..korktum

Selam kızlar. Pek takip edemiyorum sizi 22aylik oğlum var çünkü. Ama mide yanması için limonlu ilik ıhlamur öneririm ve ayaklarınızın altına sıcak su torbası. İlk oglumda aşırı mide yanmam vardı gaviscon icerdim ama sadece ozaman iyi geliyordu. Kaç şişe bitirdim bilmiyorum hamilelik boyunca. Ama bunda midem yansa hemen akşamına ıhlamur ve sıcak su torbası yapıyorum çok iyi geliyor tavsiye ederim. Tabi hergun ıhlamur iciyorum en fazla haftada 2kez oda her hafta degil. Gerekli olduğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…