- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.261
Ben daha hazırlamadım biberon kaynatma işi nasıl oluyor falan hiç bilmiyorumKizlar hastane cantasini hazirlayanlar kimleeerrr???neler koydunuz
Ben daha hazırlamadım biberon kaynatma işi nasıl oluyor falan hiç bilmiyorum
Eki Görüntüle 2134892 kizlar sizce bu besik nasil portatif besik diye geciyor.park yatagi yatak odama koyucam.bunuda oturma odama 6 7 aya kadar kullanayim diom oturma odasinda.annemde oturma odamla yatak odam yan yana hic gerek yok dior.kafam karisti...ama park yatagida bi oraya bi buraya tasiyamam.yatak odasinda kalsa gunduz yavrum koltuk ustundemi durcak ???fikir verin bana
Ben de kızıma buna benzer bir şey almıştım baya rahat ettim gittiğim yere götürüyordum şimdi tekrar kullanacağım,ama ana kucağı da gerekiyor çünkü bebek büyüdükçe uzanmaktan sıkılıyor etrafa bakmak istiyor, ya sürekli kucağında tutacaksın ya da mecbur ana kucağı kullanacaksın.[/
Bazı şeyler hediye de alınıyor bana hediye almıştı annemler ana dizi kullanmıştım yanıma alıyordum iş yaparken rahat etmiştim herşeyi hemen almamak lazım anane babanelere fırsat verin Kızlar eğer hevesleri varsa alıyorlar
ya 4,5 kg çok riskli değil mi normal doğum için benim dr hayatta normale bırakmazdı bebeğin iyi olmasına sevindim Allah korumuş gerçekten
Canım oturma odasına bi yatak daha alana kadar yatak odana bi bebek telsizi alsan ağladığı zaman duyar gidersin yanına, hem bi yatağa alışır bebişin.Canim park yatak alicam zaten.ama bunuda oturma odasina alicam.park yatak yatak odamda durucak.gecede oraya yatircam nasipse.evet fiyati uygun.ya simdi park yatagi bi yatak odama bi oturma odama tasiyip durcama bole ufak bisi olsun istedim hafif.yani koltuk ustunde olmasin yavrum diye
Valla çok rahat uyudu benim minik kuşum, modeline göre değişiyor rahatlığı o zaman. Benimki tiny Love marka, ince demir ayaklı sallanıyor ve titreşimltitreşimli , oturmaya baslayana kadar kullanabiliyorsun , Bence o tarz birşey mantıklı oyuncakli vsBende ole dusunuodum canim ama anakucaginda rahat uyuyamaz dediler kafam karisti benimde.tam yatmiyormus sanirim ama kucaklari.seninkinin modeli nasil?
Kizlar hastane cantasini hazirlayanlar kimleeerrr???neler koydunuz
Nasi bisey cnim o dedigin resim yuklermisin bi?bende dusundum ana kucagi almayi ama rahat olmaz dediler ona ya.
Nasıl bi ağrı canım çok şiddetliyse es geçme
ya benim kafam karıştı peki benim günüm şuan ne oluyor 32. haftanın içindeyim ctsi 31.haftam tamamlanmıştı 31+3 oluyorum değil mi? aslında 32+0 demek de 32. haftayı doldurmak demek oluyor benim de başta söylediğim buydu yanlış mı biliyorum?beniim canım ben kurumda bürodan sorumluyum. Personel izinleri raporları benden geçiyor. Doktorun hatalı yönlendirmesi sonucu 32 nin sonunda çalışabilir alan arkadaşın 6 günü eklenmedi bosa çalışmıştı. 32+0 da almak gerekiyor. Elimden en az 15 hamile geçti şimdiye kadar :)
Biberon hangi marka tercih ettiniz acaba, ne alsam bilemedim?
5 gün geri görünüyordu canım. dr sana bişi dedi mi peki dinlen yemene dikkat et vs diye?Karın çevresi kaç gün geri çıktı acaba benim de4 gün geri çıktı
ilkinde yanlış yazmışım cuma gittiğimde 31+6 olacağım aslında, şimdi oturdu olay bende :)32+0 da rapor alınıyor. 32+0 32.haftanın son günü sayılıyor bundan sonra 33.içine giriyorsun Burda da herkes 32+0 da alıyor raporunu . Ben doktorumdan rica ettiğim için 31+5 de verecek raporumu
canım biz şuan 32. haftanın içindeyiz henüz 32+0 olmadık ben şuan 31+3 'üm sen de 31+4 filan olmalısın bi yanlışlık olmasın 32+0 olman için 32. haftayı doldurmuş olman gerek. benim kafam da senin dünkü msjından sonra karışmış :)bilmiyorum ki beni direk bugün için çağırdı başka günler olmaz 32.haftanda gelmen lazım dedi hatta. bugün de 32+o ım. bizim işyerindeki ler de 32+0 da aldılar rapor 2 tane daha hamile varda..
Kraft'ın 0-13 kg oto koltuğu indirimli 284 TL. Siz araştırdınız mı, ne alacağınıza karar verdiniz mi?
Ben bi tane avent aldım şimdilik. Dr brown a da iyi diyorlar gaz yapmaması açısından.Biberon hangi marka tercih ettiniz acaba, ne alsam bilemedim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?