2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben daha hazırlamadım biberon kaynatma işi nasıl oluyor falan hiç bilmiyorum
Ben de hazırlamadım henüz. Biz en erken doğum yapacaklardanız. Bi hastane ile görüşüp neye ihtiyaç var yok bakıcam ama genel olarak şöyle bi liste buldum.

Ben de kızıma buna benzer bir şey almıştım baya rahat ettim gittiğim yere götürüyordum şimdi tekrar kullanacağım,ama ana kucağı da gerekiyor çünkü bebek büyüdükçe uzanmaktan sıkılıyor etrafa bakmak istiyor, ya sürekli kucağında tutacaksın ya da mecbur ana kucağı kullanacaksın.

ya 4,5 kg çok riskli değil mi normal doğum için benim dr hayatta normale bırakmazdı bebeğin iyi olmasına sevindim Allah korumuş gerçekten

Tabi riskli bize göre ama burda normal gözüyle bakıyolar ve müdehale etmiyorlar valla benim bebeğim böyle önde gitmeye devam ederse 37. Haftadan sonra erken doğumu tetiklicek şeyler yapmayı planlıyorum
Canım oturma odasına bi yatak daha alana kadar yatak odana bi bebek telsizi alsan ağladığı zaman duyar gidersin yanına, hem bi yatağa alışır bebişin.

Bende ole dusunuodum canim ama anakucaginda rahat uyuyamaz dediler kafam karisti benimde.tam yatmiyormus sanirim ama kucaklari.seninkinin modeli nasil?
Valla çok rahat uyudu benim minik kuşum, modeline göre değişiyor rahatlığı o zaman. Benimki tiny Love marka, ince demir ayaklı sallanıyor ve titreşimltitreşimli , oturmaya baslayana kadar kullanabiliyorsun , Bence o tarz birşey mantıklı oyuncakli vs

Nasi bisey cnim o dedigin resim yuklermisin bi?bende dusundum ana kucagi almayi ama rahat olmaz dediler ona ya.

Bende ana kucağı alacağım tiny love da gözüm pahalı geliyorsa tutumluanne de ikinci elleri 150-200 civarı.Az kullanıldığı için 2.el alınır bence. böyle bir beşiktense daha rahat kullanışlı yemek yaparken mutfaga götür balkonda otururken balkona vs.

ya benim kafam karıştı peki benim günüm şuan ne oluyor 32. haftanın içindeyim ctsi 31.haftam tamamlanmıştı 31+3 oluyorum değil mi? aslında 32+0 demek de 32. haftayı doldurmak demek oluyor benim de başta söylediğim buydu yanlış mı biliyorum?

32+0 da rapor alınıyor. 32+0 32.haftanın son günü sayılıyor bundan sonra 33.içine giriyorsun Burda da herkes 32+0 da alıyor raporunu . Ben doktorumdan rica ettiğim için 31+5 de verecek raporumu
ilkinde yanlış yazmışım cuma gittiğimde 31+6 olacağım aslında, şimdi oturdu olay bende :)

bilmiyorum ki beni direk bugün için çağırdı başka günler olmaz 32.haftanda gelmen lazım dedi hatta. bugün de 32+o ım. bizim işyerindeki ler de 32+0 da aldılar rapor 2 tane daha hamile varda..
canım biz şuan 32. haftanın içindeyiz henüz 32+0 olmadık ben şuan 31+3 'üm sen de 31+4 filan olmalısın bi yanlışlık olmasın 32+0 olman için 32. haftayı doldurmuş olman gerek. benim kafam da senin dünkü msjından sonra karışmış :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…