- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.701
Peki depend üzerine tekrar külot giyiliyor mu yoksa sadece depend mi giyiliyor acaba?
Cnm sanada söliyim dedim şükür keseyi gördüm bugun çok mutlu oldum senlede paylaşıyım dedm inş sende sağlıklı bir şeklde doğurrsn meşegni cnmIşte bende bunu merak ediyorum ama ben giyerim sanırım..
beyaz iç çamaşır aldım şu esnek olanlardan onu giyerim üstüne büyük ihtimalle.
Zaten dependi çıkarmak için iç çamaşırını çıkarmaya gerek yok kenardan yırtılıp çıkıyormuş.
Cnm sanada söliyim dedim şükür keseyi gördüm bugun çok mutlu oldum senlede paylaşıyım dedm inş sende sağlıklı bir şeklde doğurrsn meşegni cnm
Sagol cnm 10 gün snra dedi gel dedi daha biz yeniyiz teyzesi sen bu zamanları çoktan atlattınÖyle mi canım çok sevindim inşalalh en kısa zamanda bebeğini ve kalp atışlarını da görürsün gözün aydın
Sagol cnm 10 gün snra dedi gel dedi daha biz yeniyiz teyzesi sen bu zamanları çoktan atlattın
Bana da öyle geliyor. Külot giyince en azından dependte oluşan şişiklik yada potluğu toparlar, azaltır. Ben de alırım bir kaç tane beyaz iç çamaşırı. Yüksek bel olması iyi olur çamaşırın, sezeryan ihtimalinden sebep.ucurtma_avcisi internette söyle bişey canım aslında gerek yok gibi duruyor şu haliyle ama o şişer yani emici olduğu için ...
şişince de pijamadan hoş durmaz külot sıkı tutar..
Eki Görüntüle 2136427
Bana da öyle geliyor. Külot giyince en azından dependte oluşan şişiklik yada potluğu toparlar, azaltır. Ben de alırım bir kaç tane beyaz iç çamaşırı. Yüksek bel olması iyi olur çamaşırın, sezeryan ihtimalinden sebep.
Benim bebeğim de geç göründü biliyor musun? Nelerden döndüm.. Çünkü gittiğim doçent dış gebelik olduğunu söyledi. Bir süre takibe aldı ve bu dış gebelik, ilaçla eritebiliriz vs. demeye başladı. Neler yaşadım o dr. yüzündenAynen ama dün gibi hatrımda..
Bebegim benim geç göründü. Paniklemiştim ama şimdi kocaman oldu..zaman çabuk geçiyor mesela sen doğurduğunda da biz 6 aylık falan olucaz allah nasip ederse :)
Bana da boş kese bu dedi doktorum bebek falan oluşmamış yolk saç bile yok demişti. Haftaya gel yine yoksa kürtaj dedi neye uğradığımı şaşırdım o bir hafta geçmek bilmedi. Gittiğim plesenta bebek kalp atışları hepsi vardı. Çok şükür geçtik o dönemleri..Benim bebeğim de geç göründü biliyor musun? Nelerden döndüm.. Çünkü gittiğim doçent dış gebelik olduğunu söyledi. Bir süre takibe aldı ve bu dış gebelik, ilaçla eritebiliriz vs. demeye başladı. Neler yaşadım o dr. yüzündenSevinemedim bile hamileliğime yemeden içmeden kesildim.. Bir kaç gün sonra başka bir dr.a gittim ve bebeğim oradaydı, üstelik kalp atışları da vardı. Dediğin çok doğru, aylar geçiyor ama daha dün gibi..
Aynen bimden aldım ben yüksek bel yazıyordu zaten Onlar baya da esnek ve rahat oluyor bak istersen
Çok şükür canım. Allah kucağımıza almayı da nasip etsin. O hissi çok iyi bilirim. İlk gebeliğim geçen yıl bu yüzden sonlandırılmıştıBana da boş kese bu dedi doktorum bebek falan oluşmamış yolk saç bile yok demişti. Haftaya gel yine yoksa kürtaj dedi neye uğradığımı şaşırdım o bir hafta geçmek bilmedi. Gittiğim plesenta bebek kalp atışları hepsi vardı. Çok şükür geçtik o dönemleri..
Hayırlı cumalar, hayırlı kandiller canım :)
Aynen bak zaman su gibi akıp geömiş benmde öle olur cnm:). Evet senn paşa artk büyür cnm 6 aylk olur maşşallh en güzel tartlı zamanları o zamanlar bence :)Aynen ama dün gibi hatrımda..
Bebegim benim geç göründü. Paniklemiştim ama şimdi kocaman oldu..zaman çabuk geçiyor mesela sen doğurduğunda da biz 6 aylık falan olucaz allah nasip ederse :)
Giyilmiyor çünkü yanlardan yırtıp atatiyorsun kilot giyersen dependi çıkarmak zor olabilirPeki depend üzerine tekrar külot giyiliyor mu yoksa sadece depend mi giyiliyor acaba?
Bak ben onu almayı unuttum ya onuda ekleyeyim listeme ne tamamlanmaz liste oldu benimki dogurucam daha tamamlayıp yerlestiremedim yahuGiyilmiyor çünkü yanlardan yırtıp atatiyorsun kilot giyersen dependi çıkarmak zor olabilir
Bende hiçbirşey yok daha çanta bile yok ortada :):)Bak ben onu almayı unuttum ya onuda ekleyeyim listeme ne tamamlanmaz liste oldu benimki dogurucam daha tamamlayıp yerlestiremedim yahu
Bende daha almadım ya alınacak çok şey varBak ben onu almayı unuttum ya onuda ekleyeyim listeme ne tamamlanmaz liste oldu benimki dogurucam daha tamamlayıp yerlestiremedim yahu
Seninle benim doğum zamanimiz aynı bende bayrama kalmasin istiyorum doktorum da sen bayramı gormezsin diyor bana bebek 2 hafta büyük çıkıyor birde onun etkisiyle herhalde benim üçüncü bebek bu iki normal doğum yaptım inşallah bunu da normal bekliyoruz Allah'ın izniyle bu günlerin tadını çıkar hamilelik izleniyor sonradan vakti gelince en sağlıklı şekilde alırsın kucağına yavrucugunu inşallahnormal doğum istiyordum hep, zaman yaklaştıkça korkmaya başladım sezeryan mı olsam diyorum çok kararsızımbirde bayrama kadar olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?