- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.741
Bunu ben de beğendim, sabahlık olmasa da olur üstüne ince bir hırka da alabilirsin. Mayıs'ta doğum yapmıştım ben, sezaryenden çıktıktan sonra üşüme tutuyor ve yürümeye kalkınca üstüne bişey alma ihtiyacı olabiliyor. Ben sabahlık almayi düşünmüyorumEki Görüntüle 2136537 kizlar ben bu alt ustu alayim diyorum ama uzerine illa sabahlik lazimmi bunun ya???sizler aldinizmi?bi arkadasim illa lazim oluyo dedi
Bunu ben de beğendim, sabahlık olmasa da olur üstüne ince bir hırka da alabilirsin. Mayıs'ta doğum yapmıştım ben, sezaryenden çıktıktan sonra üşüme tutuyor ve yürümeye kalkınca üstüne bişey alma ihtiyacı olabiliyor. Ben sabahlık almayi düşünmüyorum
Sezaryen sonrası ameliyat önlüğü ile odana geliyorsun, sonra onu çıkarıp alt üst pijama takımının sadece üstünü giydim yatarken. Uyuşukluk geçince yürümeye kalkmak için hasta bezimi bağlayıp altını giymiştim,çok da rahat ettim. Gecelik de giysen toplaman lazım yatarken,kanama oluyor,sonda takılı. Ben alt üst pijama da rahat etmiştim.3lu takimmi alsam diom bide kafam karisti.gecelikmi daha rahat sence alt ust pijamami sezeryan sorasi?sen tecrubelisin
İnşallah bildiğin yerlerden çıkar, hamileyken zor ama haklısın. Hicbiseye adapte olamıyoruz ki.Kızlar yarın sınavım var hiç çalışamadım doğru düzgün adapte olamadım eskisi gibi değil hiçbirşey. Sürekli aklım biyerde otursam oturamıyorum sırtım falan ağrıyor. Anlicaginiz hiç doğru düzgün çalışamadım. Dua edin cumartesi pazar iki gün boyunca sınavlarım iyi gitsin yaa
Sezaryen sonrası ameliyat önlüğü ile odana geliyorsun, sonra onu çıkarıp alt üst pijama takımının sadece üstünü giydim yatarken. Uyuşukluk geçince yürümeye kalkmak için hasta bezimi bağlayıp altını giymiştim,çok da rahat ettim. Gecelik de giysen toplaman lazım yatarken,kanama oluyor,sonda takılı. Ben alt üst pijama da rahat etmiştim.
uyuşuk olduğun için idrarını hissetmiyorsun,uyuşukluk geçip yürümek için kalkmaya hazır olduğunda çıkarıyorlardı sanırım. Tam zamanını hatırlamıyorum valla, halbuki 3 sene geçmiş sadece :)Sondayi nezaman cikariyolar peki?yurumeye kakmadan oncemi?
Günaydın kızlar. Hastaneden çıktığınızda bebeğinizi oto koltuğuna oturtma konusunda ne düşünüyorsunuz. ? Ben oturtmayı düşünüyorum sonuçta biz emniyet kemerlerimizi takıyoruz. Eşim de küçücük onu nasıl oraya koyacaz diyo. Niye koyulmasın ki kucakta mı götürelim zaten 3-5 saat değil en fazla 15. 20 dk ev..
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynen canım çok önemli bişey kesinlikle her anne çocuğunu pusete bağlayıp otomobile sabitlemeli allah korusun kaza anında duyuyoruz sabitlenmeyen bebekler arabadan kaç metre uzağa savruluyor bu düşünülcek ve boşverilcek bişey değil. Bizim burda pusetin yoksa hastaneden çıkışına bile izin verilmiyor o kadar önemli yani...
Kişiye göre değişiyor canım kanama takibi yapıyor ebeler yaklaşık 3 saat sonra da oluyor daha geçte sürekli kan almışlardı benden bide tansiyon kontrolü yapılıyor herşey yolundaysa çıkartılıyorSondayi nezaman cikariyolar peki?yurumeye kakmadan oncemi?
bende aldim diger dogumlarda soyle kullandigimi hatirliyorum.gece suyum geldiginde hemen onu taktim hastaneye oyle gittim.dogumdan sonra 4 yada 5 adt kullanmisim sonra gece pedlerine gecmisim kenarda birkac tane kalmisti.Kızlar hastane çantası için Depend almayı düşünüyorum. Ama kaç adet lazım olur bilemedim. 10'lu paketleri var. Beden olarakta orta boy ve büyük boy hangisini almak gerekir acaba?
Acıyor mu peki onu takarlarkenuyuşuk olduğun için idrarını hissetmiyorsun,uyuşukluk geçip yürümek için kalkmaya hazır olduğunda çıkarıyorlardı sanırım. Tam zamanını hatırlamıyorum valla, halbuki 3 sene geçmiş sadece :)
Önce uyusturdylar,spinal olmuştum ben. Uyuşukluk başlayınca taktılar hiç hissetmedim bile :)Acıyor mu peki onu takarlarken
Maşallah canım.bence iyi benimde 29+6 haftaya gidicez kontrole en son 25+6da gitmiştik 950gr diKızlar 29+5 bebeğimin kilosu 1400 gr boyu 40 cm normal mi
Senin bebeğin de iyiymiş canım. Baş aşağı dönmüş bebeğim inşallah normal olur.Maşallah canım.bence iyi benimde 29+6 haftaya gidicez kontrole en son 25+6da gitmiştik 950gr di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?