2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eki Görüntüle 2136537 kizlar ben bu alt ustu alayim diyorum ama uzerine illa sabahlik lazimmi bunun ya???sizler aldinizmi?bi arkadasim illa lazim oluyo dedi
Bunu ben de beğendim, sabahlık olmasa da olur üstüne ince bir hırka da alabilirsin. Mayıs'ta doğum yapmıştım ben, sezaryenden çıktıktan sonra üşüme tutuyor ve yürümeye kalkınca üstüne bişey alma ihtiyacı olabiliyor. Ben sabahlık almayi düşünmüyorum

3lu takimmi alsam diom bide kafam karisti.gecelikmi daha rahat sence alt ust pijamami sezeryan sorasi?sen tecrubelisin

3lu takimmi alsam diom bide kafam karisti.gecelikmi daha rahat sence alt ust pijamami sezeryan sorasi?sen tecrubelisin
Sezaryen sonrası ameliyat önlüğü ile odana geliyorsun, sonra onu çıkarıp alt üst pijama takımının sadece üstünü giydim yatarken. Uyuşukluk geçince yürümeye kalkmak için hasta bezimi bağlayıp altını giymiştim,çok da rahat ettim. Gecelik de giysen toplaman lazım yatarken,kanama oluyor,sonda takılı. Ben alt üst pijama da rahat etmiştim.

Kızlar yarın sınavım var hiç çalışamadım doğru düzgün adapte olamadım eskisi gibi değil hiçbirşey. Sürekli aklım biyerde otursam oturamıyorum sırtım falan ağrıyor. Anlicaginiz hiç doğru düzgün çalışamadım. Dua edin cumartesi pazar iki gün boyunca sınavlarım iyi gitsin yaa

İnşallah bildiğin yerlerden çıkar, hamileyken zor ama haklısın. Hicbiseye adapte olamıyoruz ki.

Sondayi nezaman cikariyolar peki?yurumeye kakmadan oncemi?

Aynen canım çok önemli bişey kesinlikle her anne çocuğunu pusete bağlayıp otomobile sabitlemeli allah korusun kaza anında duyuyoruz sabitlenmeyen bebekler arabadan kaç metre uzağa savruluyor bu düşünülcek ve boşverilcek bişey değil. Bizim burda pusetin yoksa hastaneden çıkışına bile izin verilmiyor o kadar önemli yani...

Aynen yurt dışında öyleymiş ve trafik kazası çok berbat bişey yani emniyet kemeri yoksa koca adamı savuruyor. O yüzden bende çok önem veriyorum..

Sondayi nezaman cikariyolar peki?yurumeye kakmadan oncemi?
Kişiye göre değişiyor canım kanama takibi yapıyor ebeler yaklaşık 3 saat sonra da oluyor daha geçte sürekli kan almışlardı benden bide tansiyon kontrolü yapılıyor herşey yolundaysa çıkartılıyor

Selam kizlar bzde smdi doktor kontrolunden ciktik . . Kizimiz 2.150 gr ve 41 cm olms . .32+6 olmus . .1 hafta onden gidiyorz bndan sonra 3 haftada bir kontrol cagirdi 35 ten sonrada her hafta olacakmis ve nst ye bagliyacakmis . .

Yeni doktordan çıktık teyzeleri 28+6 yız. Ölçümlerde 2 hafta 1 hafta gibi önce olanlar var ama önemli görmedi. Tahlil verdim kan ve idrar öğleden sonra sonuç göstereceğiz henüz çıkmadı. 41 cm 1480 gr olmuş guzel kuzum beni cok stresli gördüğünü biraz rahatlamamı tavsiye etti. 3 hafta sonra çalışabilir raporu verecek pazartesi günü yaparız dedi. Çok şükür hersey yolunda

Kızlar hastane çantası için Depend almayı düşünüyorum. Ama kaç adet lazım olur bilemedim. 10'lu paketleri var. Beden olarakta orta boy ve büyük boy hangisini almak gerekir acaba?
bende aldim diger dogumlarda soyle kullandigimi hatirliyorum.gece suyum geldiginde hemen onu taktim hastaneye oyle gittim.dogumdan sonra 4 yada 5 adt kullanmisim sonra gece pedlerine gecmisim kenarda birkac tane kalmisti.
ne zaman 7 ay gecti emzirme doneminde adet olmadim sonra bi gece ansizin kanamam basladi okadar fazlaki anca bu depent iyi geldi.dogumdan sonraki ilk adt cok yogun olurmus onu deneyimlemis oldum .iyiki durmus kenarda.
yani iki paket falan almayin ihtiyaca gore bakarsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…