- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.721
Çok sevindim yazdığınıza, biz hiç konuşmadık daha doğumu ben korkmaya başladım ilk doğumum olacak şuan her şey yolunda gebelik alerjim çıktı ismi pupp 1,5 aydır onunla mücadele ediyorum alerji ilacı kullanıyorum biran önce doğumum olsun istiyorum. Tek isteyim sağlıkla bebeğime kavuşmak, Rabbim hepimizi kurtarsın sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım.Seninle benim doğum zamanimiz aynı bende bayrama kalmasin istiyorum doktorum da sen bayramı gormezsin diyor bana bebek 2 hafta büyük çıkıyor birde onun etkisiyle herhalde benim üçüncü bebek bu iki normal doğum yaptım inşallah bunu da normal bekliyoruz Allah'ın izniyle bu günlerin tadını çıkar hamilelik izleniyor sonradan vakti gelince en sağlıklı şekilde alırsın kucağına yavrucugunu inşallah
Ben bol bol ılık su tüketmiştim boğazımı yumuşatıyordu. Bir de ılık suya bal ve limon karıştırıp içiyordum. Bitki çaylarını tüketmeye korktum ben.Kızlar mrb ben bir haftadır hastayım yaa geçmedi burun akıntısı balgam tukuruyorum.bu beni çok yıpratıyor.ne yapmam gerek bişey kullanmıyorum.
Bana ne olur yardım edin sizler ne yaptınız kışın hastalaninca
DOĞACAK EVLATLARIMIZ İÇİN KUR'AN-I KERİM HATMİ
1.Cüz = Anestezistkilisli
2.Cüz = Özge
3.Cüz = Yamurr_
4.Cüz = Aytac02
5.Cüz = Umutt19
6.Cüz = Olmaz olmaz deme
7.Cüz = Safari_go
8.Cüz = Kardia mu
9.Cüz = Ayşenur
10.Cüz = Sukufenazz
11.Cüz = Kubra3037
12.Cüz = Zeytin0919
13.Cüz = Happymarried
14.Cüz = Nurumcan94
15.Cüz = Kronik_unutkan
16.Cüz = Sm2014
17.Cüz = Kaju
18.Cüz = ...
19.Cüz = Kizilcik123
20.Cüz = Safari_go
21.Cüz = Reoc
22.Cüz = Bigaripyolcu
23.Cüz = Eylul987
24.Cüz = ...
25.Cüz = Chun Lee
26.Cüz = Muallime86
27.Cüz = Ucmevsim
28.Cüz = Babylicious
28.Cüz = Nescafe87
30.Cüz = Xra221
AY HESABI
4 hafta + 3 gün bitince, 1. ay
8 hafta + 3 gün bitince, 2. ay
12 hafta + 1 gün bitince, 3. ay
17 hafta + 3 gün bitince, 4. ay
21 hafta + 2 gün bitince, 5. ay
25 hafta + 3 gün bitince, 6. ay
30 hafta + 2 gün bitince, 7. ay
34 hafta + 3 gün bitince, 8. ay
38 hafta + 3 gün bitince, 9. ay
Geriye 1 hafta 4 gün kalıyor 40 haftayı tamamlamak için
Bende aynı durumdayım 3 gündür. Ben nane limon, ıhlamur ve zencefil çayı içtim bitki çayı olarak. Birde ballı süt içtim. Bugün daha iyiyim. En etkilisi Zencefil bal limon karışımı oldu. Geçmiş olsun şimdiden...Kızlar mrb ben bir haftadır hastayım yaa geçmedi burun akıntısı balgam tukuruyorum.bu beni çok yıpratıyor.ne yapmam gerek bişey kullanmıyorum.
Bana ne olur yardım edin sizler ne yaptınız kışın hastalaninca
Ya ben depend almadim hasta bezi aldim acaba iyi yaptim mi
İnşallah canım bende de gebelik sekeri var 2 aydır bende onla uğraşıyorum hele dogsunlar da tüm bu sıkıntılar bitecek Allah'ın izniyle sabırÇok sevindim yazdığınıza, biz hiç konuşmadık daha doğumu ben korkmaya başladım ilk doğumum olacak şuan her şey yolunda gebelik alerjim çıktı ismi pupp 1,5 aydır onunla mücadele ediyorum alerji ilacı kullanıyorum biran önce doğumum olsun istiyorum. Tek isteyim sağlıkla bebeğime kavuşmak, Rabbim hepimizi kurtarsın sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım.
Yeterli olur herhalde sadece depend kullanışlı ve pratik olduğundan daha çok tercih ediliyor benceBende hasta bezi aldım yeterli olur mu acaba bende bilmiyorum.
Birşey demedi canım gayet iyi dedi kilo normal ama ölçüm kağıdına bakınca boy biraz arkadan geliyor ama bende eşimde kısa muhtemelen genetik canım seninki erkek erkekler kızlara göre daha yapılıMaşallah kızın çok tatlı. Canım kilo ve boyu hakkında doktor ne dedi. Günlerimiz aynı benim oğlum ama senin kızından 300 gr fazla ve 5 cm uzun ?
Arkadasim da hasta bezi kullanmisti yeterli demistiBende hasta bezi aldım yeterli olur mu acaba bende bilmiyorum.
Kızlar depend yeterli baya kalın zaten Haziran da tkr bi küloda gerek yökIşte bende bunu merak ediyorum ama ben giyerim sanırım..
beyaz iç çamaşır aldım şu esnek olanlardan onu giyerim üstüne büyük ihtimalle.
Zaten dependi çıkarmak için iç çamaşırını çıkarmaya gerek yok kenardan yırtılıp çıkıyormuş.
lolita555 var binde depend de ben 1 paket aldım büyük boy
Nerden alcaz bu dependi cnm?hangi marketlerde warki?
O zaman benimkide iyidir ben kilosu eksikse diye korkuyorum daBirşey demedi canım gayet iyi dedi kilo normal ama ölçüm kağıdına bakınca boy biraz arkadan geliyor ama bende eşimde kısa muhtemelen genetik canım seninki erkek erkekler kızlara göre daha yapılı
Ya ben depend almadim hasta bezi aldim acaba iyi yaptim mi
Ben ilk dogumumda hasta bezi kullandım kizlar,yeterli de geldi. Ama şimdi depend alacam,herkes büyük rahatlık diyor. Hasta bezi aldıysanız gerek yok tabi, almayanlar depend alsin bence de.Bende hasta bezi aldım yeterli olur mu acaba bende bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?