2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar mrb ben bir haftadır hastayım yaa geçmedi burun akıntısı balgam tukuruyorum.bu beni çok yıpratıyor.ne yapmam gerek bişey kullanmıyorum.
Bana ne olur yardım edin sizler ne yaptınız kışın hastalaninca

Çok sevindim yazdığınıza, biz hiç konuşmadık daha doğumu ben korkmaya başladım ilk doğumum olacak şuan her şey yolunda gebelik alerjim çıktı ismi pupp 1,5 aydır onunla mücadele ediyorum alerji ilacı kullanıyorum biran önce doğumum olsun istiyorum. Tek isteyim sağlıkla bebeğime kavuşmak, Rabbim hepimizi kurtarsın sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza alalım.

Ben bol bol ılık su tüketmiştim boğazımı yumuşatıyordu. Bir de ılık suya bal ve limon karıştırıp içiyordum. Bitki çaylarını tüketmeye korktum ben.

Bende aynı durumdayım 3 gündür. Ben nane limon, ıhlamur ve zencefil çayı içtim bitki çayı olarak. Birde ballı süt içtim. Bugün daha iyiyim. En etkilisi Zencefil bal limon karışımı oldu. Geçmiş olsun şimdiden...

İnşallah canım bende de gebelik sekeri var 2 aydır bende onla uğraşıyorum hele dogsunlar da tüm bu sıkıntılar bitecek Allah'ın izniyle sabır

Maşallah kızın çok tatlı. Canım kilo ve boyu hakkında doktor ne dedi. Günlerimiz aynı benim oğlum ama senin kızından 300 gr fazla ve 5 cm uzun ?
Birşey demedi canım gayet iyi dedi kilo normal ama ölçüm kağıdına bakınca boy biraz arkadan geliyor ama bende eşimde kısa muhtemelen genetik canım seninki erkek erkekler kızlara göre daha yapılı

Kızlar depend yeterli baya kalın zaten Haziran da tkr bi küloda gerek yök

Selam herkese hayirlisi kandiller.bugun bebegimizi gormeye gittik.buyumus kizimiz iki kilo olmus havuc sulari da iyi gelmis olacak ki suyu da iyiymis.fotosunda buyudugu belli bi oncekine gore yerim ben onu yaa:)) sira beklerken doğumhaneden ciglik sesleri geliyordu dogum yapiyordu birisi.cok duygulandm baba kapida volta atip duruyordu endiseyle.en sonunda bebis cikti anneyle, baba agladi anne agladi ben agladim:))) cok etkilendim biz de goruruz insaallah o gunleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…