- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.661
Kimi doktor 38-39 haftalikken yapıyor kimi doktor doğum eylemi başlayana kadar yapmıyor ama en geç 40 da kesin yapılırKızlar catı muayenesi kaç haftalıkken yapılıyor.
Al bendende o kadar saglikli mi değilmi diye diye kafayı yiycem nerdeyse bi sağlıcakla kucağımiza alsaydık hayırlısıylacanım yaa sıkıntı oluyor herşey böyle..benimde bugün 24 saatlikteki protein miktarı çok azalmış yeni çıktı sonuç çok sevindim.. şimdilik bende hala preeklampsi riski taşımıyorum.. protein min düzeyde tansiyon yok çok şükür inşallah yarınki kontrolde bebeğimin kilosu da iyi çıkar
şu bebişleri sağlıkla alabilsek kucağımıza.. psikolojik olarak yıprandım resmen.. Akli dengem pek iyi değil
normal doğum istiyordum hep, zaman yaklaştıkça korkmaya başladım sezeryan mı olsam diyorum çok kararsızımKimi doktor 38-39 haftalikken yapıyor kimi doktor doğum eylemi başlayana kadar yapmıyor ama en geç 40 da kesin yapılır
Canim simdi dogum oncesi izin hakkimi kullaniyorum. Dogum sonrasi izin hakkim yaniyo yaz tatiline denk geldigi icin. Okullar acildiginda ucretsiz izne ayrilacagim canim evetücretsiz izin mi ayrılacaksın doğumdan sonra canım.
dogumlarimda hep yanimda goturdum.ama okkadan minnaklarki oraya oturtmaya gonlun razi olmuyor.surekli kucaginda tutma kimselere varmememe surekli sarilip yanaciklarini koklama duygusu icinde kucagindan birakamiyorsun.hepsinde kycagimda eve getirdim oto koltuguda arkada bagajda geldiGünaydın kızlar. Hastaneden çıktığınızda bebeğinizi oto koltuğuna oturtma konusunda ne düşünüyorsunuz. ? Ben oturtmayı düşünüyorum sonuçta biz emniyet kemerlerimizi takıyoruz. Eşim de küçücük onu nasıl oraya koyacaz diyo. Niye koyulmasın ki kucakta mı götürelim zaten 3-5 saat değil en fazla 15. 20 dk ev..
Siz ne düşünüyorsunuz?
İyi günlerde kullanalım inşallah canım. Emzirme sütyeni nasıl peki canım? Bez gibi mi? İnce mi yani?Bende 85 biri 85 diğeri. Sonra sepette emzirme sütyeni %50 düştü bende 12 ye aldım uygun oldu inşalalh güle güle kullanırız
Gözün aydın canım,ne güzel görmüşsün minigini :) Benim de 3 yaşını Mayıs'ta dolduracak kızım var ve şimdi yeniden aynı heyecanlar. 1 haziran olacak benim doğum büyük ihtimalle, hemen hemen bir buçuk ay kaldı çok heyecanlı :) Herkese sağlıklı doğumlar inşallahselam kızlar, şimdi doktordan geldim, 1740 gr ve 44 cm olmuş miniğimiz :) kilo alımı yine çok az geride ama kafaya takılacak bişi yok dedi... bol bol dinlenlen her fırsatta hemen toparlıyor dinlenme ile dedi ara öğünleri sakın atlama dedi ki ben zaten hiç atlamıyorum ekstradan yiyroum hep :) bazen de anne ile ilgili olmuyor bu durum dedi sizinki de öyle olabilir dedi.. olacağından yani... neyse sağlıklı olsun da kilo olmasın napayım... bu arada sancılarım oluyordu o yüzden kanal uzunluğuna baktı alttan maşallah 46 cm kanal uzunluğunuz var bu ölçüde erken doğum riski yok 40'a kadar gidebiliriz dedi :) sezeryan olacağım ama yine de olabildiğince son günlere kadar bekletiyor hayırlısı artık bir daha 8 mayısta gideceğiz görmeye.. bizden bu kadar
bu arada, 3 yıl önce bugün bu saatlerde suni sancı veriliyordu bana yine aynı hastanedeydim... şimdi üst komşum doğum yapacak hastanede bekliyor Allahım herkese sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin şu mübarek günde edilen dualarımız kabul etsin..
hayırlı kandiller herkese
seninle günümüz aynı, ve benim de doğumum 1 haziranda olacak büyük ihtimal sezeryan olcağı için dr 1 haziranda yaparız demişti :)Gözün aydın canım,ne güzel görmüşsün minigini :) Benim de 3 yaşını Mayıs'ta dolduracak kızım var ve şimdi yeniden aynı heyecanlar. 1 haziran olacak benim doğum büyük ihtimalle, hemen hemen bir buçuk ay kaldı çok heyecanlı :) Herkese sağlıklı doğumlar inşallah
Aslında ben de pembesini daha çok beğenmiştim. Ama bebişin hastane çıkışından en süslü olanı ekru renk, minik güpür detayları var onunla bir olsun diye bu modeli ekru seçtim ben de :)Canım bende ilk modelin pembesini beğenmiştim başka bulamazsam onu alacağım ikisde çok güzel güle güle kullan
Canım oto koltuğu için çok erken olduğunu düşünüyorum. Oturamazlar çünkü. Oto koltuğu değil de puset kullanılması daha mantıklı, hem koltuğa emniyet kemerleri ile de sabitlenebiliyor.Günaydın kızlar. Hastaneden çıktığınızda bebeğinizi oto koltuğuna oturtma konusunda ne düşünüyorsunuz. ? Ben oturtmayı düşünüyorum sonuçta biz emniyet kemerlerimizi takıyoruz. Eşim de küçücük onu nasıl oraya koyacaz diyo. Niye koyulmasın ki kucakta mı götürelim zaten 3-5 saat değil en fazla 15. 20 dk ev..
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aynen canim ince öyle dolgulu falan değil inceceik bişey görünce bende şaşırdım da yeter ama rahat olsun yeter önemli olan oİyi günlerde kullanalım inşallah canım. Emzirme sütyeni nasıl peki canım? Bez gibi mi? İnce mi yani?
Ondan bahsediyorum bende zaten canım şu travel sistem arabalardakini..Canım oto koltuğu için çok erken olduğunu düşünüyorum. Oturamazlar çünkü. Oto koltuğu değil de puset kullanılması daha mantıklı, hem koltuğa emniyet kemerleri ile de sabitlenebiliyor.
Evde idare eder o zaman :)Aynen canim ince öyle dolgulu falan değil inceceik bişey görünce bende şaşırdım da yeter ama rahat olsun yeter önemli olan o
Ben 2 çocuğumda kullandım çok rahat bebekte rahat ediyor evde arabada çok rahat etmiştim uzerine de iğne oyası sarı örtü atmıştım kimse görmedi kuzumuOndan bahsediyorum bende zaten canım şu travel sistem arabalardakini..
Emniyet kemerini etrafından doluyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?