2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Al bendende o kadar saglikli mi değilmi diye diye kafayı yiycem nerdeyse bi sağlıcakla kucağımiza alsaydık hayırlısıyla

selam kızlar, şimdi doktordan geldim, 1740 gr ve 44 cm olmuş miniğimiz :) kilo alımı yine çok az geride ama kafaya takılacak bişi yok dedi... bol bol dinlenlen her fırsatta hemen toparlıyor dinlenme ile dedi ara öğünleri sakın atlama dedi ki ben zaten hiç atlamıyorum ekstradan yiyroum hep :) bazen de anne ile ilgili olmuyor bu durum dedi sizinki de öyle olabilir dedi.. olacağından yani... neyse sağlıklı olsun da kilo olmasın napayım... bu arada sancılarım oluyordu o yüzden kanal uzunluğuna baktı alttan maşallah 46 cm kanal uzunluğunuz var bu ölçüde erken doğum riski yok 40'a kadar gidebiliriz dedi :) sezeryan olacağım ama yine de olabildiğince son günlere kadar bekletiyor hayırlısı artık bir daha 8 mayısta gideceğiz görmeye.. bizden bu kadar

bu arada, 3 yıl önce bugün bu saatlerde suni sancı veriliyordu bana yine aynı hastanedeydim... şimdi üst komşum doğum yapacak hastanede bekliyor Allahım herkese sağlıklı, hayırlı doğumlar nasip etsin şu mübarek günde edilen dualarımız kabul etsin..
hayırlı kandiller herkese

dogumlarimda hep yanimda goturdum.ama okkadan minnaklarki oraya oturtmaya gonlun razi olmuyor.surekli kucaginda tutma kimselere varmememe surekli sarilip yanaciklarini koklama duygusu icinde kucagindan birakamiyorsun.hepsinde kycagimda eve getirdim oto koltuguda arkada bagajda geldi

Gözün aydın canım,ne güzel görmüşsün minigini :) Benim de 3 yaşını Mayıs'ta dolduracak kızım var ve şimdi yeniden aynı heyecanlar. 1 haziran olacak benim doğum büyük ihtimalle, hemen hemen bir buçuk ay kaldı çok heyecanlı :) Herkese sağlıklı doğumlar inşallah

seninle günümüz aynı, ve benim de doğumum 1 haziranda olacak büyük ihtimal sezeryan olcağı için dr 1 haziranda yaparız demişti :)

Canım bende ilk modelin pembesini beğenmiştim başka bulamazsam onu alacağım ikisde çok güzel güle güle kullan
Aslında ben de pembesini daha çok beğenmiştim. Ama bebişin hastane çıkışından en süslü olanı ekru renk, minik güpür detayları var onunla bir olsun diye bu modeli ekru seçtim ben de :)

Canım oto koltuğu için çok erken olduğunu düşünüyorum. Oturamazlar çünkü. Oto koltuğu değil de puset kullanılması daha mantıklı, hem koltuğa emniyet kemerleri ile de sabitlenebiliyor.

İyi günlerde kullanalım inşallah canım. Emzirme sütyeni nasıl peki canım? Bez gibi mi? İnce mi yani?
Aynen canim ince öyle dolgulu falan değil inceceik bişey görünce bende şaşırdım da yeter ama rahat olsun yeter önemli olan o

Canım oto koltuğu için çok erken olduğunu düşünüyorum. Oturamazlar çünkü. Oto koltuğu değil de puset kullanılması daha mantıklı, hem koltuğa emniyet kemerleri ile de sabitlenebiliyor.
Ondan bahsediyorum bende zaten canım şu travel sistem arabalardakini..
Emniyet kemerini etrafından doluyorsun

Ondan bahsediyorum bende zaten canım şu travel sistem arabalardakini..
Emniyet kemerini etrafından doluyorsun
Ben 2 çocuğumda kullandım çok rahat bebekte rahat ediyor evde arabada çok rahat etmiştim uzerine de iğne oyası sarı örtü atmıştım kimse görmedi kuzumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…