- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.681
Bence araç için ve böyle hastaneye kontrole falan taşımak için en kullanışlısı canım, büyük rahatlık.Ondan bahsediyorum bende zaten canım şu travel sistem arabalardakini..
Emniyet kemerini etrafından doluyorsun
Ben büyük boy aldım valla herşeyim rahat olsun :)Kızlar hastane çantası için Depend almayı düşünüyorum. Ama kaç adet lazım olur bilemedim. 10'lu paketleri var. Beden olarakta orta boy ve büyük boy hangisini almak gerekir acaba?
Ben büyük boy aldım valla herşeyim rahat olsun :)
Canımgeçmiş olsun bu arada hamilelik takvimin mi yanlış gümümüz aynı ben şuan 29+2 yimŞuan şükür bişey çıkmadı ne bileyim korktum açıkçası. 30+5 günlük oğlum 41 cm 1540 gram sence nasıl kilosu
Depend dışında lohusa külodu almayı düşünğyormusunuzBen büyük boy aldım valla herşeyim rahat olsun :)
Maşallah canım ya çok tatlıKandillimiz mübarek olsun bizde minik kızımızı gördük 1263 36cm ayağını tutmuş onunla oynuyordu bize güzel güzel pozlar verdi bu da fotoğrafıbabası kılıklı
Ayy maşallah ya ne kadar tatlı bişey bu,çok da net çıkmışKandillimiz mübarek olsun bizde minik kızımızı gördük 1263 36cm ayağını tutmuş onunla oynuyordu bize güzel güzel pozlar verdi bu da fotoğrafıbabası kılıklı
hımm.. o zaman mantıklıCanim simdi dogum oncesi izin hakkimi kullaniyorum. Dogum sonrasi izin hakkim yaniyo yaz tatiline denk geldigi icin. Okullar acildiginda ucretsiz izne ayrilacagim canim evet
hastaneden çıkarken puset ile mı çıkaracaksınız?O pusete koyuyorlar genelde canım.travel sustem arabalarda da varya aynı zamanda oto koltuğu.zaten elimizle tutariz koltugukac dk .
Yok canım doğru ben ultrason ölçümünü yazdımCanımgeçmiş olsun bu arada hamilelik takvimin mi yanlış gümümüz aynı ben şuan 29+2 yim
Maşallah kızın çok tatlı. Canım kilo ve boyu hakkında doktor ne dedi. Günlerimiz aynı benim oğlum ama senin kızından 300 gr fazla ve 5 cm uzun ?Kandillimiz mübarek olsun bizde minik kızımızı gördük 1263 36cm ayağını tutmuş onunla oynuyordu bize güzel güzel pozlar verdi bu da fotoğrafıbabası kılıklı
Ben arabamizin pusetini kullanicam canım yeterli bence .diğeri bana çok demode geliyor.sirt cantasi da almayacağım kendi spor sırt çantamı var Decathlon dan aldığım daha önceleri.hastaneden çıkarken puset ile mı çıkaracaksınız?
kayınvalidem illa port bebe ve çantasını da al diyor. ıkısı fazla mı?
yoksa portbebe almalı mıyım
puset içine ekstra minder aldın mı canım. çok çukur gibi geldi bana puset...Ben arabamizin pusetini kullanicam canım yeterli bence .diğeri bana çok demode geliyor.sirt cantasi da almayacağım kendi spor sırt çantamı var Decathlon dan aldığım daha önceleri.
Bence fazla olur canim
Almadım ama almayı düşünüyorum biraz derin pusetlet canimpuset içine ekstra minder aldın mı canım. çok çukur gibi geldi bana puset...
evt bana da öyle geldi bebek ortasına toplanır top gibi :))))Almadım ama almayı düşünüyorum biraz derin pusetlet canim
Yo bence ayrıca gerek kalmaz sanırım depend kullanışlı bişey içini açmadım ama normal gece pedi alırım sanırım ikisi yeterli olurDepend dışında lohusa külodu almayı düşünğyormusunuz
1 paket aldim içinde 9 ya da 10 tane var. Zaten o ilk günler yeter sonrasında normal ped kullanırımKaç adet aldın peki?
Evet ben de sadece hastanede kullanmak için düşünmüştüm.1 paket aldim içinde 9 ya da 10 tane var. Zaten o ilk günler yeter sonrasında normal ped kullanırım
Peki depend üzerine tekrar külot giyiliyor mu yoksa sadece depend mi giyiliyor acaba?Yo bence ayrıca gerek kalmaz sanırım depend kullanışlı bişey içini açmadım ama normal gece pedi alırım sanırım ikisi yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?