2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar hastane çantası için Depend almayı düşünüyorum. Ama kaç adet lazım olur bilemedim. 10'lu paketleri var. Beden olarakta orta boy ve büyük boy hangisini almak gerekir acaba?
Ben büyük boy aldım valla herşeyim rahat olsun :)

O pusete koyuyorlar genelde canım.travel sustem arabalarda da varya aynı zamanda oto koltuğu.zaten elimizle tutariz koltugukac dk .
hastaneden çıkarken puset ile mı çıkaracaksınız?

kayınvalidem illa port bebe ve çantasını da al diyor. ıkısı fazla mı?

yoksa portbebe almalı mıyım

Kandillimiz mübarek olsun bizde minik kızımızı gördük 1263 36cm ayağını tutmuş onunla oynuyordu bize güzel güzel pozlar verdi bu da fotoğrafı babası kılıklı
Maşallah kızın çok tatlı. Canım kilo ve boyu hakkında doktor ne dedi. Günlerimiz aynı benim oğlum ama senin kızından 300 gr fazla ve 5 cm uzun ?

hastaneden çıkarken puset ile mı çıkaracaksınız?

kayınvalidem illa port bebe ve çantasını da al diyor. ıkısı fazla mı?

yoksa portbebe almalı mıyım
Ben arabamizin pusetini kullanicam canım yeterli bence .diğeri bana çok demode geliyor.sirt cantasi da almayacağım kendi spor sırt çantamı var Decathlon dan aldığım daha önceleri.
Bence fazla olur canim

Ben arabamizin pusetini kullanicam canım yeterli bence .diğeri bana çok demode geliyor.sirt cantasi da almayacağım kendi spor sırt çantamı var Decathlon dan aldığım daha önceleri.
Bence fazla olur canim
puset içine ekstra minder aldın mı canım. çok çukur gibi geldi bana puset...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…