2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Selam kizlar bzde smdi doktor kontrolunden ciktik . . Kizimiz 2.150 gr ve 41 cm olms . .32+6 olmus . .1 hafta onden gidiyorz bndan sonra 3 haftada bir kontrol cagirdi 35 ten sonrada her hafta olacakmis ve nst ye bagliyacakmis . .

Maşallah kızlar sevindim..
Benim de kontrol bu pazartesi az kaldı bakalım benim ki ne alemde

Teşekkür ederim :) 1 paket alacağım 10'lu. Artan olursa da sonrasında lazım oldukça kullanırım, ihtiyaç olursa 1 paket daha alırım :)

Maşallah canım. Ben de en son 28+5'te gitmiştim. Ölçümlerde dediğin gibi bazılarında oynamalar vardı bizim de doktor önemsemedi. Gerçi biraz da ölçüm yaparken milimetrik hata paylarına bağlıyorum bunu. Kilosu 1560 gr. boyu 40 cm çıktı bizim minnoşun :) Bir sonraki kontrolüm ay sonunda olacak. İnsan her geçen gün daha çok merak ediyor :)

Benim bebis hala ayaklar asagida dogum pozisyonu almamis.bundan snra almaz cok az gordum bu saatten snra degisen dedi.degisen de normal doguramadi cocugun kafasi yukariya alıştığı icin kanala girmekte zorlaniyor dedi.var mi bu haftadan sonra bebegi normal dogum pozisyonu alan ark.

Oy canım 33 haftaya gelmişsin çok büyümüş artık..
Bende 30. Haftada gittim baş aşağı dönmüştü. Inşallah tekrar dönmemiştir. Öylece bekliyordur.

Selam kızlar nasılsınız, maşallah sizin bebekler almış gitmiş biz daha 29. Haftadayiz , sanırım topigin uufagi benim bebe :) ben dogurdugumda sizin bidiklar neredeyse 1 aylık olacaklar :)
Aynen seninki temmuza sarktı ya ondan canım olsun sağ salim doğsunlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…