- 6 Haziran 2017
- 604
- 537
- 53
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.761
Benimde 29+1 de 1540 gram 41 cm di iyi bence kız mı bebeğinKızlar 29+5 bebeğimin kilosu 1400 gr boyu 40 cm normal mi
Benimde bebeğim baş aşağı dönmüş dogum pozisyonunu almış dedi doktorSenin bebeğin de iyiymiş canım. Baş aşağı dönmüş bebeğim inşallah normal olur.
Selam kizlar bzde smdi doktor kontrolunden ciktik . . Kizimiz 2.150 gr ve 41 cm olms . .32+6 olmus . .1 hafta onden gidiyorz bndan sonra 3 haftada bir kontrol cagirdi 35 ten sonrada her hafta olacakmis ve nst ye bagliyacakmis . .
Maşallah kızlar sevindim..Yeni doktordan çıktık teyzeleri 28+6 yız. Ölçümlerde 2 hafta 1 hafta gibi önce olanlar var ama önemli görmedi. Tahlil verdim kan ve idrar öğleden sonra sonuç göstereceğiz henüz çıkmadı. 41 cm 1480 gr olmuş guzel kuzumbeni cok stresli gördüğünü biraz rahatlamamı tavsiye etti. 3 hafta sonra çalışabilir raporu verecek pazartesi günü yaparız dedi. Çok şükür hersey yolunda
Teşekkür ederim :) 1 paket alacağım 10'lu. Artan olursa da sonrasında lazım oldukça kullanırım, ihtiyaç olursa 1 paket daha alırım :)bende aldim diger dogumlarda soyle kullandigimi hatirliyorum.gece suyum geldiginde hemen onu taktim hastaneye oyle gittim.dogumdan sonra 4 yada 5 adt kullanmisim sonra gece pedlerine gecmisim kenarda birkac tane kalmisti.
ne zaman 7 ay gecti emzirme doneminde adet olmadim sonra bi gece ansizin kanamam basladi okadar fazlaki anca bu depent iyi geldi.dogumdan sonraki ilk adt cok yogun olurmus onu deneyimlemis oldum .iyiki durmus kenarda.
yani iki paket falan almayin ihtiyaca gore bakarsiniz.
Maşallah canım. Ben de en son 28+5'te gitmiştim. Ölçümlerde dediğin gibi bazılarında oynamalar vardı bizim de doktor önemsemedi. Gerçi biraz da ölçüm yaparken milimetrik hata paylarına bağlıyorum bunu. Kilosu 1560 gr. boyu 40 cm çıktı bizim minnoşun :) Bir sonraki kontrolüm ay sonunda olacak. İnsan her geçen gün daha çok merak ediyor :)Yeni doktordan çıktık teyzeleri 28+6 yız. Ölçümlerde 2 hafta 1 hafta gibi önce olanlar var ama önemli görmedi. Tahlil verdim kan ve idrar öğleden sonra sonuç göstereceğiz henüz çıkmadı. 41 cm 1480 gr olmuş guzel kuzumbeni cok stresli gördüğünü biraz rahatlamamı tavsiye etti. 3 hafta sonra çalışabilir raporu verecek pazartesi günü yaparız dedi. Çok şükür hersey yolunda
Evet kız. Senin bebeğin erkek miBenimde 29+1 de 1540 gram 41 cm di iyi bence kız mı bebeğin
İnşallah normal Doğum olurBenimde bebeğim baş aşağı dönmüş dogum pozisyonunu almış dedi doktor
Evet ben de başka bir doktora gitmiştim 28.haftada dönmüş dedi pozisyon alıyor dediSenin bebeğin de iyiymiş canım. Baş aşağı dönmüş bebeğim inşallah normal olur.
İlk bebeğim canım .Evet ben de başka bir doktora gitmiştim 28.haftada dönmüş dedi pozisyon alıyor dedi
Kısmet inşallah seninde ilk mi ben de normal istiyorum ama bakalım son ay belki oluyormus
Evet benimki erkekEvet kız. Senin bebeğin erkek mi
İnşallahİnşallah normal Doğum olur
Yuksek bel kilot canim5 tane kilot demissin cnim.yuksek bel kilotmu diyosun pamuklu?yoksa killan at kilotlardanmi?
Oy canım 33 haftaya gelmişsin çok büyümüş artık..Benim bebis hala ayaklar asagida dogum pozisyonu almamis.bundan snra almaz cok az gordum bu saatten snra degisen dedi.degisen de normal doguramadi cocugun kafasi yukariya alıştığı icin kanala girmekte zorlaniyor dedi.var mi bu haftadan sonra bebegi normal dogum pozisyonu alan ark.
Aynen seninki temmuza sarktı ya ondan canım olsunSelam kızlar nasılsınız, maşallah sizin bebekler almış gitmiş biz daha 29. Haftadayiz , sanırım topigin uufagi benim bebe :) ben dogurdugumda sizin bidiklar neredeyse 1 aylık olacaklar :)
Al bendende o kadar istediğim hiçbirşeyi bulamadım dahaBende hiçbirşey yok daha çanta bile yok ortada :):)
Evet ya bitmiyoki eksikler bitürlü al al insanim ici rahatta etmiyor tamamlamayincaBende daha almadım ya alınacak çok şey var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?