2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benimde bugun kontrol vardı, benimkide dönmemiş.. 36 ya kadar dönebilir dedi doktorum 2 hafta sonra gidince büyük ihtimal dönmüş olur dedi bakalım dönecekmi.. birde döndügünde mutlaka anlarsın dedi.. farklı bir haraketi oluyor dedi

Oy canım 33 haftaya gelmişsin çok büyümüş artık..
Bende 30. Haftada gittim baş aşağı dönmüştü. Inşallah tekrar dönmemiştir. Öylece bekliyordur.

Aynen canm buyudu artk zor doner.seninki de donmemistir sanmiyorum.ben tekmeleri asagida hissettigim icin donmedigi tahmin etmistim mideme de kafasi baski yapiyor anlasiliyor aslnda

Yaa bana cok zormus gbi knustu donmesi.aynen hissedilir bence de ben suan tekmeleri asagida hissediyorm kafayi yukari baski yaptigini hissediyorum hele uyandigimda baya yukarida semsert elime geliyor kafasi:)) uc hafta sonra ben de gitcem ne durumda olcak bakalm kuzucum

Kızlar doğumdan sonra korse takan ya da takmayı düşünen var mi
Ben ilk bebiste takmadım sezeryan olduğum için ama kocaman bir göbek kaldı bende bunda takmak istiyorum kaç gün sonra takmak lazım nasil bi korse almak lazım hiçbir fikrim yok kullanan varsa bizede bilgi verse iyi olur valla

Normal doğumu hiç düşünmedim ben risk almak istemiyorum. Bugün gittiğim doktorda sezeryan kesinlikle dedi. Coraspini 35 te bırakırız iğneyi ameliyat günü belli olunca konuşalım dedi. 38 yada 39. Haftada sezeryan planlamayı düşünüyor. Kan değerlerim normal çıktı ama demiri yada vitaminimi kesmedi. Idrarda eritrosit sınırda çıktı suyu artırmamı istedi ilaca gerek yokmuş

Ben sezeryan doğum sonrası büyük abdesti yaptıktan sonra doktorum izin verdi sanırım 3. Gündü ama devamlı kullanmadım ara ara takip çıkardım çünkü dikisim ağırdi benimki bu ürüne benziyor

Canım ben bu korseyi düşünüyorum.ebebekte de satılıyor fiyatı pahalı biraz 120 lira ama yorumlar olumlu Orda doğumdan hemen sonra takın banyo dışında çıkarmayın yazmış . Özellikle sezaryen olanlar memnun kalmış .yine de tecrubeliler fikrini ya,arsa daha iyi olur

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-14-20-39-51.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar doğumdan sonra korse takan ya da takmayı düşünen var mi

Ben takmıştım canm çok faydasını gördüm hiç kalmadı göbeğim bundada takıcam inşallah yeni bitane aldım hastaneden eve dönünce takmaya başlamıştım dooumdan sonra koca göbek hemen gitmiyor ama korseyi takınca kendini çok iyi hissediyorsun:)) ekledim aldığım korsenin fotosunu türkiyede de var die biliyorum.

Eklentiler

• BA30D129-B176-4BAB-91C8-B5E70B719B65.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 99
Çok sağol canım. Evet gördüm bunu ben yukarda resmini yüklediğim korseye benziyor. Bende hemen takmayı düşünüyorum. Vücudun topsrlanmasina yardımcı oluyor.Bedenini neye göre almak gerekiyor bi fikrin var mi ?

Bedeni s/m olanı aldım ben gebelikten önceki bedenin neyse onu almak gerekiyor.

Sezeryan sonrasi korseyi hemen takmayin zaten Dr buna asla izin vermez bağırsakların yapışma riski var hem yaraya zarar verir yaranın açık kalması lazım dikişe sürtünce aciyordu.

Sezeryan sonrasi korseyi hemen takmayin zaten Dr buna asla izin vermez bağırsakların yapışma riski var hem yaraya zarar verir yaranın açık kalması lazım dikişe sürtünce aciyordu.
Tabi sezereyan farklı ben normal doğum yapmıştım bi sıkıntı olmadı herkes doktoruna danışıp kullanmalı...

Canım bazı doktorlar sezeryandan hemen sonra da öneriyorlar. Yaranın üstüne gelmezse sorun olmaz sanırım .ben yine de doktorum a soracağım .

Aa öyleyse bende alırım ya hemen bana dikişlerin patlar dediler kullandirmadilar

Bende alıcam o zaman bu defa bide doktora sorayım kaç gün sonra başla derse artık

Bende alıcam o zaman bu defa bide doktora sorayım kaç gün sonra başla derse artık
Bu konuda doktorların görüşü farklı kimi hemen ertesi gün ya da bi hafta içinde başlamış takmaya kimininde doktoru hiç izin vermemiş. Ama genel olarak sarkan karnı sikilastiriyor ve takmakta geç kalmamak önemli araştırdığım kadarıyla.

Bende düşündüm almayı ama havalar sıcak olacağı için ne kadar takabilirim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…