- 7 Ağustos 2017
- 388
- 603
- 53
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.781
Benimde bugun kontrol vardı, benimkide dönmemiş.. 36 ya kadar dönebilir dedi doktorum 2 hafta sonra gidince büyük ihtimal dönmüş olur dedi bakalım dönecekmi.. birde döndügünde mutlaka anlarsın dedi.. farklı bir haraketi oluyor dediBenim bebis hala ayaklar asagida dogum pozisyonu almamis.bundan snra almaz cok az gordum bu saatten snra degisen dedi.degisen de normal doguramadi cocugun kafasi yukariya alıştığı icin kanala girmekte zorlaniyor dedi.var mi bu haftadan sonra bebegi normal dogum pozisyonu alan ark.
Oy canım 33 haftaya gelmişsin çok büyümüş artık..
Bende 30. Haftada gittim baş aşağı dönmüştü. Inşallah tekrar dönmemiştir. Öylece bekliyordur.
Benimde bugun kontrol vardı, benimkide dönmemiş.. 36 ya kadar dönebilir dedi doktorum 2 hafta sonra gidince büyük ihtimal dönmüş olur dedi bakalım dönecekmi.. birde döndügünde mutlaka anlarsın dedi.. farklı bir haraketi oluyor dedi
Ben ilk bebiste takmadım sezeryan olduğum için ama kocaman bir göbek kaldı bende bunda takmak istiyorum kaç gün sonra takmak lazım nasil bi korse almak lazım hiçbir fikrim yok kullanan varsa bizede bilgi verse iyi olur vallaKızlar doğumdan sonra korse takan ya da takmayı düşünen var mi
Benim 2 takım hastane çıkışı, 4 tulum birde kendim için emzirme kapağı dışında hiçbirşeyim yokEvet ya bitmiyoki eksikler bitürlü al al insanim ici rahatta etmiyor tamamlamayinca
Bizde yarın 29 olacağız kızıma arkadaş lazım bizde beraber oluruzSelam kızlar nasılsınız, maşallah sizin bebekler almış gitmiş biz daha 29. Haftadayiz , sanırım topigin uufagi benim bebe :) ben dogurdugumda sizin bidiklar neredeyse 1 aylık olacaklar :)
Ben sezeryan doğum sonrası büyük abdesti yaptıktan sonra doktorum izin verdi sanırım 3. Gündü ama devamlı kullanmadım ara ara takip çıkardım çünkü dikisim ağırdi benimki bu ürüne benziyorBen ilk bebiste takmadım sezeryan olduğum için ama kocaman bir göbek kaldı bende bunda takmak istiyorum kaç gün sonra takmak lazım nasil bi korse almak lazım hiçbir fikrim yok kullanan varsa bizede bilgi verse iyi olur valla
Canım ben bu korseyi düşünüyorum.ebebekte de satılıyor fiyatı pahalı biraz 120 lira ama yorumlar olumlu Orda doğumdan hemen sonra takın banyo dışında çıkarmayın yazmış . Özellikle sezaryen olanlar memnun kalmış .yine de tecrubeliler fikrini ya,arsa daha iyi olurBen ilk bebiste takmadım sezeryan olduğum için ama kocaman bir göbek kaldı bende bunda takmak istiyorum kaç gün sonra takmak lazım nasil bi korse almak lazım hiçbir fikrim yok kullanan varsa bizede bilgi verse iyi olur valla
Kızlar doğumdan sonra korse takan ya da takmayı düşünen var mi
Çok sağol canım. Evet gördüm bunu ben yukarda resmini yüklediğim korseye benziyor. Bende hemen takmayı düşünüyorum. Vücudun topsrlanmasina yardımcı oluyor.Bedenini neye göre almak gerekiyor bi fikrin var mi ?Ben takmıştım canm çok faydasını gördüm hiç kalmadı göbeğim bundada takıcam inşallah yeni bitane aldım hastaneden eve dönünce takmaya başlamıştım dooumdan sonra koca göbek hemen gitmiyor ama korseyi takınca kendini çok iyi hissediyorsun:)) ekledim aldığım korsenin fotosunu türkiyede de var die biliyorum.
Bedeni s/m olanı aldım ben gebelikten önceki bedenin neyse onu almak gerekiyor.Çok sağol canım. Evet gördüm bunu ben yukarda resmini yüklediğim korseye benziyor. Bende hemen takmayı düşünüyorum. Vücudun topsrlanmasina yardımcı oluyor.Bedenini neye göre almak gerekiyor bi fikrin var mi ?
Tabi sezereyan farklı ben normal doğum yapmıştım bi sıkıntı olmadı herkes doktoruna danışıp kullanmalı...Sezeryan sonrasi korseyi hemen takmayin zaten Dr buna asla izin vermez bağırsakların yapışma riski var hem yaraya zarar verir yaranın açık kalması lazım dikişe sürtünce aciyordu.
Canım bazı doktorlar sezeryandan hemen sonra da öneriyorlar. Yaranın üstüne gelmezse sorun olmaz sanırım .ben yine de doktorum a soracağım .Sezeryan sonrasi korseyi hemen takmayin zaten Dr buna asla izin vermez bağırsakların yapışma riski var hem yaraya zarar verir yaranın açık kalması lazım dikişe sürtünce aciyordu.
Aa öyleyse bende alırım ya hemen bana dikişlerin patlar dediler kullandirmadilarBen sezeryan doğum sonrası büyük abdesti yaptıktan sonra doktorum izin verdi sanırım 3. Gündü ama devamlı kullanmadım ara ara takip çıkardım çünkü dikisim ağırdi benimki bu ürüne benziyorEki Görüntüle 2136809
Bende alıcam o zaman bu defa bide doktora sorayım kaç gün sonra başla derse artıkCanım ben bu korseyi düşünüyorum.ebebekte de satılıyor fiyatı pahalı biraz 120 lira ama yorumlar olumlu Orda doğumdan hemen sonra takın banyo dışında çıkarmayın yazmış . Özellikle sezaryen olanlar memnun kalmış .yine de tecrubeliler fikrini ya,arsa daha iyi olur
Bu konuda doktorların görüşü farklı kimi hemen ertesi gün ya da bi hafta içinde başlamış takmaya kimininde doktoru hiç izin vermemiş. Ama genel olarak sarkan karnı sikilastiriyor ve takmakta geç kalmamak önemli araştırdığım kadarıyla.Bende alıcam o zaman bu defa bide doktora sorayım kaç gün sonra başla derse artık
Bende düşündüm almayı ama havalar sıcak olacağı için ne kadar takabilirim bilmiyorum.Bu konuda doktorların görüşü farklı kimi hemen ertesi gün ya da bi hafta içinde başlamış takmaya kimininde doktoru hiç izin vermemiş. Ama genel olarak sarkan karnı sikilastiriyor ve takmakta geç kalmamak önemli araştırdığım kadarıyla.
Kişiye göre değişiyor canım kanama takibi yapıyor ebeler yaklaşık 3 saat sonra da oluyor daha geçte sürekli kan almışlardı benden bide tansiyon kontrolü yapılıyor herşey yolundaysa çıkartılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?