2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynı ben daha hiç bir şey yok almadım yaz bebeği onu mu alsam diyorum sonra vazgeciyorum
Benim 2 takım hastane çıkışı, 4 tulum birde kendim için emzirme kapağı dışında hiçbirşeyim yok
Yok kuzum sezeryan sonrasi öneren doktor yok iç dikiş için büyük tehlike çoğu doktor 1 hafta diyor ilk gebelikte izin verilmedi 2. De doktor daha yumusakti tak dedi ama rahat edemedim kaşıntı ve ağrı oldu
Canım bazı doktorlar sezeryandan hemen sonra da öneriyorlar. Yaranın üstüne gelmezse sorun olmaz sanırım .ben yine de doktorum a soracağım .

Kızlar bişey aklıma takıldı normal Doğumdan sonra dikiş atılıyor ya sonra ilişki sırasında bir problem oluyor mu bu dikişler ve her Doğum da böyle dikiş mi atılacak merak ettim

Kızlar bişey aklıma takıldı normal Doğumdan sonra dikiş atılıyor ya sonra ilişki sırasında bir problem oluyor mu bu dikişler ve her Doğum da böyle dikiş mi atılacak merak ettim

Canım zaten 40 gün ilişki yasak biliyorsun dinen de tıbben de o dikişlerde o zamana kadar eriyor.
Dikişsiz doğum yapanlarda var kesik atmasalar bile en kötü ihtimalle çatlıyor onun için genellikle atıyorlar..

Benim ilk doğumdan sonra vardı dikişlerim çoktuda Türkiyedeydim ozmn, 40 ın çıktıktan sonra ilk zamanlar tabi biraz sıkıntı oluyo hissediyosunuz ağrı yani bende öyle oldu. Her doğumda atılcak diye bişey yok ben yurtdışındayım şuan, burda müdehale etmiyolar kesik atmıyolar bakalım merak ediyorum bu sefer nasıl olcak doğumum.

Canım kadınlar kulübünde baktım bazı doktorlar hemen taktirmis. Bazıları da izin vermemiş . Kimisi acıyor demiş kimisi acımadı karnımı topladığı için iyi geldi demiş .deneyip görmek lazım doktoruma soracağım .

Kişiden kişiye değişiyor darsa her doğumda dikiş atılıyor . Eltim 3.çocukta dikiş attirmamis ama pişman olmuş torba gibi oldu diyor :/

benim ilk doğumdan sonra iki dikiş vardı, acı falan olmuyor sadece doğumdan sonra ilk iki gün yumuşak bir yastığa oturuyordum batıyordu biraz sonra hemen geçti , iplerde eridi düştü kendi bir sıkıntı olmadı, bunda da isterim diksinler :) eskisi gibi oluyor maşallah

Bende bu üründen aldım bakalım kullanabilecek miyiz

Kizlar iyi pazarlar...sampuan ve banyo sorasi bebe yagi icin ne markalar aldiniz?tavsiyeler neler ???birde park yatak kullananlariniz veya yeni alanlariniz warmi??

Kizlar iyi pazarlar...sampuan ve banyo sorasi bebe yagi icin ne markalar aldiniz?tavsiyeler neler ???birde park yatak kullananlariniz veya yeni alanlariniz warmi??
Mustela şampuan losyon yağ pişik kremi seti aldım çanta ve alt açma pedi hediyeli. Çanta da gereksiz alt açma pedi iki karış gereksiz yani haberiniz olsun. Bi de sudocrem aldım ayrıca çok iyi diyorlar.

Yaz bebeği olduğu için bebe yağı koku yapıyor haberin olsun kuzum dikkatli kullan bebek rahatsız oluyor park yatak kademeli olanlardan al bebek büyüyunce kaldırma şansın var bizimki mobilya beşik hiç memnun kalmadım şimdiki aklım olsa kesinlikle park yatak alırdım

Yani yazin bebe yagi kullanmamak mi lazim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…