- 27 Kasım 2011
- 3.238
- 2.354
- 398
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.801
Yok kuzum sezeryan sonrasi öneren doktor yok iç dikiş için büyük tehlike çoğu doktor 1 hafta diyor ilk gebelikte izin verilmedi 2. De doktor daha yumusakti tak dedi ama rahat edemedim kaşıntı ve ağrı olduBenim 2 takım hastane çıkışı, 4 tulum birde kendim için emzirme kapağı dışında hiçbirşeyim yok
Canım bazı doktorlar sezeryandan hemen sonra da öneriyorlar. Yaranın üstüne gelmezse sorun olmaz sanırım .ben yine de doktorum a soracağım .
Kızlar bişey aklıma takıldı normal Doğumdan sonra dikiş atılıyor ya sonra ilişki sırasında bir problem oluyor mu bu dikişler ve her Doğum da böyle dikiş mi atılacak merak ettim
Benim ilk doğumdan sonra vardı dikişlerim çoktuda Türkiyedeydim ozmn, 40 ın çıktıktan sonra ilk zamanlar tabi biraz sıkıntı oluyo hissediyosunuz ağrı yani bende öyle oldu. Her doğumda atılcak diye bişey yok ben yurtdışındayım şuan, burda müdehale etmiyolar kesik atmıyolar bakalım merak ediyorum bu sefer nasıl olcak doğumum.Kızlar bişey aklıma takıldı normal Doğumdan sonra dikiş atılıyor ya sonra ilişki sırasında bir problem oluyor mu bu dikişler ve her Doğum da böyle dikiş mi atılacak merak ettim
Canım kadınlar kulübünde baktım bazı doktorlar hemen taktirmis. Bazıları da izin vermemiş . Kimisi acıyor demiş kimisi acımadı karnımı topladığı için iyi geldi demiş .deneyip görmek lazım doktoruma soracağım .Aynı ben daha hiç bir şey yok almadım yaz bebeği onu mu alsam diyorum sonra vazgeciyorum
Yok kuzum sezeryan sonrasi öneren doktor yok iç dikiş için büyük tehlike çoğu doktor 1 hafta diyor ilk gebelikte izin verilmedi 2. De doktor daha yumusakti tak dedi ama rahat edemedim kaşıntı ve ağrı oldu
Kişiden kişiye değişiyor darsa her doğumda dikiş atılıyor . Eltim 3.çocukta dikiş attirmamis ama pişman olmuş torba gibi oldu diyor :/Kızlar bişey aklıma takıldı normal Doğumdan sonra dikiş atılıyor ya sonra ilişki sırasında bir problem oluyor mu bu dikişler ve her Doğum da böyle dikiş mi atılacak merak ettim
benim ilk doğumdan sonra iki dikiş vardı, acı falan olmuyor sadece doğumdan sonra ilk iki gün yumuşak bir yastığa oturuyordum batıyordu biraz sonra hemen geçti , iplerde eridi düştü kendi bir sıkıntı olmadı, bunda da isterim diksinler :) eskisi gibi oluyor maşallahKızlar bişey aklıma takıldı normal Doğumdan sonra dikiş atılıyor ya sonra ilişki sırasında bir problem oluyor mu bu dikişler ve her Doğum da böyle dikiş mi atılacak merak ettim
Bende bu üründen aldım bakalım kullanabilecek miyizCanım ben bu korseyi düşünüyorum.ebebekte de satılıyor fiyatı pahalı biraz 120 lira ama yorumlar olumlu Orda doğumdan hemen sonra takın banyo dışında çıkarmayın yazmış . Özellikle sezaryen olanlar memnun kalmış .yine de tecrubeliler fikrini ya,arsa daha iyi olur
Dr aksini söylemedikçe bi sıkıntı olmaz benimki minyon gidiyor ama bende eşimde çok kalıplı uzun insanlar değilizO zaman benimkide iyidir ben kilosu eksikse diye korkuyorum da
Bedenini neye göre aldın peki ?Bende bu üründen aldım bakalım kullanabilecek miyiz
Mustela şampuan losyon yağ pişik kremi seti aldım çanta ve alt açma pedi hediyeli. Çanta da gereksiz alt açma pedi iki karış gereksiz yani haberiniz olsun. Bi de sudocrem aldım ayrıca çok iyi diyorlar.Kizlar iyi pazarlar...sampuan ve banyo sorasi bebe yagi icin ne markalar aldiniz?tavsiyeler neler ???birde park yatak kullananlariniz veya yeni alanlariniz warmi??
Mustela şampuan losyon yağ pişik kremi seti aldım çanta ve alt açma pedi hediyeli. Çanta da gereksiz alt açma pedi iki karış gereksiz yani haberiniz olsun. Bi de sudocrem aldım ayrıca çok iyi diyorlar.
Yaz bebeği olduğu için bebe yağı koku yapıyor haberin olsun kuzum dikkatli kullan bebek rahatsız oluyor park yatak kademeli olanlardan al bebek büyüyunce kaldırma şansın var bizimki mobilya beşik hiç memnun kalmadım şimdiki aklım olsa kesinlikle park yatak alırdımKizlar iyi pazarlar...sampuan ve banyo sorasi bebe yagi icin ne markalar aldiniz?tavsiyeler neler ???birde park yatak kullananlariniz veya yeni alanlariniz warmi??
Yaz bebeği olduğu için bebe yağı koku yapıyor haberin olsun kuzum dikkatli kullan bebek rahatsız oluyor park yatak kademeli olanlardan al bebek büyüyunce kaldırma şansın var bizimki mobilya beşik hiç memnun kalmadım şimdiki aklım olsa kesinlikle park yatak alırdım
Bulunduğun ile bağlı eğer çok sıcaksa kullanma kaşıntı ve koku yapıyor.Yani yazin bebe yagi kullanmamak mi lazim ?
O da pişik kremi çok iyi diyorlar.Sudocrem ne icin canim?
Ben de mustela marka yeni doğan şampuanı ve losyonu aldım bebe yağı almadım losyon yeterli diye düşünüyorum...Kizlar iyi pazarlar...sampuan ve banyo sorasi bebe yagi icin ne markalar aldiniz?tavsiyeler neler ???birde park yatak kullananlariniz veya yeni alanlariniz warmi??
Aa o zaman dikiş atmaları daha iyi canım eski haline dönmesi açısından bak bunu duyduğum iyi olduKişiden kişiye değişiyor darsa her doğumda dikiş atılıyor . Eltim 3.çocukta dikiş attirmamis ama pişman olmuş torba gibi oldu diyor :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?