2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eki Görüntüle 2137043 Kızlar bugun bu tulumlardan aldım 2 tane acaba kullanışlı oluyormu bunlar yazın doğacak çocuk hiç tulumu yoktu
Ben aldım tulum içine bi çıtçıtlı body ile giydiririm dedim çok kalın olmaz die düşündüm sonuçta ayağına çorap giydiriyosun bunu çorapsız giydiririz.

kizlar gribal enfeksiyon gecirdim ilacsiz tam atlattim derken cigerlerime indi sanirim hirilti ve öksürük var clexane ve aspirin kullaniyorm zencefil icsem sikintiolurmu? zencefilinde kan sulandirici etkisi varmis zarari olurmu bilgisi olan yardimci olabilirmi?

Ben içiyorum taze zencefil ama ben gebelikten öncede sık sık tüketirdim tadını seviyorum çünkü bana bi zararı olmuyo ama yinede sen doktoruna danış. Allah şifa versin inş.

Kızlar hamileyken ağda yapmak hakkında ne düşünüyorsunuz epilasyon aletiyle yapsam bir sıkıntı olur mu bilemedim. ???
Ben ağda yaptırıyorum başından beri hatta özellikle son aylarda düzenli yaptırıyorum karnım büyüdükçe kendim yapamıyorum zararı varmı acaba epilasyon hiç yapmadım hamilelik boyunca

Kapı süsümü de sipariş vericem artık geç bile kalmışım. Bi yere sordum temmuz dedi teslim tarihine eli çok doluymuş. Bunlardan birini yaptırıcam sanırım.

Çok tatlıymış canım bende kendim yaptım baya uyguna geldi 20 tl çerçevesi ayıcıklar 15 tl falan tuttu pleksi isim de 15 di başka yere sordum 100 küsür fiyat verdiler aynısına sende bu şekilde bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…