2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Babynest alan var mı ? Hani bebeği içine yatırmak için ufak yatak gibi ...girdiğimiz son haftalarda hazırlıklar da baya hızlandı, ben de tek seferde eksiklerimi aldım bakalım hayırlısı ile, oğlumun park yatağı vardı zaten onu açtım , sungerini falan havalandiriyorum yatağın, içine aldığım herşeyi yigdim :) ilerleyen zamanlarda da yıkanacak kıyafetleri elden geçiririm artık. Bir de eczaneden alınacak pişik kremi tırnak makaslari ,hijyen ürünleri vs. Kaldı herşeyi hallettikce daha bi heyecan basıyor ikinci olmasına rağmen

Yok canim ben almadim babynest cok gerekli degil bence o ya.aynen cnim benide heycan basti vala.saka maka vakit kalmadi.bende dun baya bi eksikleri hallettim.sampuani dedigin gbi tirnak makasi filan kaldi.park yatak alcaz daha begenemedim bi turlu yahu:/

Ben ağda yaptırıyorum başından beri hatta özellikle son aylarda düzenli yaptırıyorum karnım büyüdükçe kendim yapamıyorum zararı varmı acaba epilasyon hiç yapmadım hamilelik boyunca

Evet cnm karnımız büyüdükçe daha da zorlaşıyor ama açıkçası doktora sormak aklıma gelmedi bakalım bu sefer sorucam unutmazsam.

Bende bunlardan 2 tane aldım eğer kullanışlı olursa sonra da alırız ya bebek doğduktan sonra da alışverişe bahane lazım

Aynen bende ole dusundum cnm.genelde altbust aldim ben ve nerdeyse hepsi 0 3 ay.kilosunu tam net bilemedigim icin suan buyudukce alicam.bu arada kapi susunuz cok guzel ya ben hic beceremem

Aynen bende ole dusundum cnm.genelde altbust aldim ben ve nerdeyse hepsi 0 3 ay.kilosunu tam net bilemedigim icin suan buyudukce alicam.bu arada kapi susunuz cok guzel ya ben hic beceremem
Acayip basit cnm bir silikon tabancası alıyorsun ve herşey hazır yapıştırmak kalıyor bitek

Kizlar ozellikle deneyimli anneler gogus pedi nasil birsey?kimisi cok olumsuz knusmus kimisi alinmali diyor ne diyorsunuz?

Cnm ben deneyimli değilim ilk bebeğim olacak ama çevremden duyduğum kadarıyla göğüs Pedi önemliymis süt akabiliyormus ve buda çamaşıra geçiyormus ben 2 paket aldım birini hastane çantama koydum birini almicam yanıma yada duruma göre onu da alabilirm.

Ne marka aldin cnm peki gogus pedini?

Ben clexane kullanıyorum. 2 kez hasta oldum ikisindede toz zencefilden çay yapıp içtim cok iyi geldi. Bi zararını da görmedim

Kizlar ozellikle deneyimli anneler gogus pedi nasil birsey?kimisi cok olumsuz knusmus kimisi alinmali diyor ne diyorsunuz?
Göğüs pedi lazım bence ben aldım ilk kızımda sütüm çoktu hep akıyodu dışardan görüncek kadar geçiyodu kıyafetlerime ve değiştirmezsen kıyafetini ekşi ekşi kokuyo onun için ped kullanıp ıslandıkça değiştirmek lazım zaten çok pahalı bişey değil al bulunsun.

Kesinlikle lazım,ben çok uzun süre kullanmıştım. Weebaby markaydi yanlış hatirlamiyorsam,yine alacam. Sürekli sütyen degistirmen gerekir yoksa ve ıslak ıslak kıyafetlerine de geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…