2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hediyelik kolonya bi de şeker paketleme yapıcam aldım malzemeleri bu aklıma gelmedi yapabileceğim. Zaten yetiştiremeyebilirim. 80 tl dedi fiyatı iyi geldi bana.

Kizlar ozellikle deneyimli anneler gogus pedi nasil birsey?kimisi cok olumsuz knusmus kimisi alinmali diyor ne diyorsunuz?
Kesinlikle tavsiye ederim ilk oglumda en çok kullandığım şey oldu. Hatta şimdide stokyapmayi dusunuyorum. Özellikle ilk aylar süt fazla geliyor taşıyor kıyafeti ıslatıyor. Bebedor unki güzel. Birkaç marka kullandım ondan memnun kaldım ben.

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hazirliklar birsey sorucam ya biz cati muayenesini ne zaman olucaz acaba benim ilk dogum olucak normal yapmak cok istiyorum acaba catida normal mi sezeryan mi belli our mu

Kimse yorum yapmamis. Ama ben yapayim. Gule gule kullan canim. Ben begendim çantayı. Sadece fiyati fazla geldi. Bazen begenilmeyen bir sey olunca mecbur kalıp alabiliyorsun işte

Teşekkür ederim canım içim rahatladı ben hamileliğimin başından beri düzenli yaptırıyorum eğer zararı varsa diye huzursuz olmuştum içimi rahatlattın :)

Yok canim yok.herkes yaptiriyor hic merak etme.ama benim canim daha cok yandi nedense sende de oyle oldumu?bida gitmeye cekiniyorum ya

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hazirliklar birsey sorucam ya biz cati muayenesini ne zaman olucaz acaba benim ilk dogum olucak normal yapmak cok istiyorum acaba catida normal mi sezeryan mi belli our mu
İlk dogumumda da çatı muayenesi olmadim, normal doğum bekliyordum 39+0da bebek strese girip kalp atışı duzensizlestigi için acil sezaryen olmuştu. Yani doktorlar bazen son ana kadar bekliyor çatı muayenesini

Yok canim yok.herkes yaptiriyor hic merak etme.ama benim canim daha cok yandi nedense sende de oyle oldumu?bida gitmeye cekiniyorum ya
İçime su serptin canım :) ahhhhh biz anne adayları neden bu kadar pinpirikliyiz acaba :) evet son 2 aydır gittiğimde canım çok yandı önceden bu kadar acımıyordu doğuma kadar 2 kere daha yaptırmam lazım

Kızlar kolonya şişelerimde hazır çiçekleri ve boncukları silikon tabancasıyla yapıştırdım. Kağıtları da silikon tabancasiyla yapıştırıyım dedim ama hem silikonun izi dışardan belli oldu hemde silikon donunca hemen cıktı kağıtlar. Olmadı silikon yapıştırmadı.. sinirlerim bzluldu yap yap sonra kağıt yapışmasın..
Daha önce camın üstüne kağıt yapıştıran oldu mu aranız da. Neyle tutar bu. Bazi yapıstiricilar kadigi kırıstırıyor mesela japon yapistiricisi Kağıdı buruşturmadan güzelce yapıştırmam lazım pritt olur diye düşündüm ama denemedim.. var mı önerisi olan o kadar uğraştım. Sonuca bak

Eklentiler

• Screenshot_20180416-021347.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 105
Kimse yorum yapmamis. Ama ben yapayim. Gule gule kullan canim. Ben begendim çantayı. Sadece fiyati fazla geldi. Bazen begenilmeyen bir sey olunca mecbur kalıp alabiliyorsun işte
Canım orijinal değil benim aldığım birebir replika en büyük boyları 100 tl falan bence bu çanta için fiyatı iyi bi bak derim başka renkleri de çok güzel ben eşim de kullansın diye siyah tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…