- 29 Eylül 2017
- 1.246
- 1.735
- 63
- 31
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.881
Direk 404 uhu ile yapıştır bence canım o zaman çıkmaz kapıtları yapıştırmıyor silikonKızlar kolonya şişelerimde hazır çiçekleri ve boncukları silikon tabancasıyla yapıştırdım. Kağıtları da silikon tabancasiyla yapıştırıyım dedim ama hem silikonun izi dışardan belli oldu hemde silikon donunca hemen cıktı kağıtlar. Olmadı silikon yapıştırmadı.. sinirlerim bzluldu yap yap sonra kağıt yapışmasın..
Daha önce camın üstüne kağıt yapıştıran oldu mu aranız da. Neyle tutar bu. Bazi yapıstiricilar kadigi kırıstırıyor mesela japon yapistiricisiKağıdı buruşturmadan güzelce yapıştırmam lazım pritt olur diye düşündüm ama denemedim.. var mı önerisi olan o kadar uğraştım. Sonuca bak
çoğu arkadaşlar da yazmış canım bbence olmalı, süt sızıyor hep ve dışardan da görünüyor Ayrıca ekşi ekşi koku yapıp sarı lekeler yapıyor :) Sen al iki kutu.Kizlar ozellikle deneyimli anneler gogus pedi nasil birsey?kimisi cok olumsuz knusmus kimisi alinmali diyor ne diyorsunuz?
bundan 5 sene önce sebamed ile başlamıştım kendime bile kullanıyorum bebğim içinde aldım ama bebe yağı almadım zeytinyağı kullanırımKizlar iyi pazarlar...sampuan ve banyo sorasi bebe yagi icin ne markalar aldiniz?tavsiyeler neler ???birde park yatak kullananlariniz veya yeni alanlariniz warmi??
emzirme sütyeni ve atleti nasip olursa önümüzdeki 2 sene bunlardan takıcaz hep. kaplı olanlar da var atlet de sutyen de çok lazım yazın sıcakta çok daha lazımKizlar dun carsiya cktim ve eksiklerimi nerdeyse tamamladim.emzirme sudyeni ve akleti aldim.acaba biri yetermiydi??3tane hastane icin pamuklu yuksek bel kilot aldim.
ilk zamanlar süt akıyor ve kıyuafetimizi ıslatıyor kesinlikle gerekli ama kötü markalar almayın ucuz diye. kokulu olmamalı hava alabilen olmalı bunlara dikkat etmeli göğüs ucunun hijyenik kalması önemli sürekli takılmaz ama gerekli bir şeyKizlar ozellikle deneyimli anneler gogus pedi nasil birsey?kimisi cok olumsuz knusmus kimisi alinmali diyor ne diyorsunuz?
braun var evde kulaktan memnundum ama temassızları bir araştır derimKizlar ates olcer nasil aldiniz?
ben yapışkanlı a4 kağıdına baskı almıştım kırtasıyede bulabilirsin sonra kesip yapıştırırşınKızlar kolonya şişelerimde hazır çiçekleri ve boncukları silikon tabancasıyla yapıştırdım. Kağıtları da silikon tabancasiyla yapıştırıyım dedim ama hem silikonun izi dışardan belli oldu hemde silikon donunca hemen cıktı kağıtlar. Olmadı silikon yapıştırmadı.. sinirlerim bzluldu yap yap sonra kağıt yapışmasın..
Daha önce camın üstüne kağıt yapıştıran oldu mu aranız da. Neyle tutar bu. Bazi yapıstiricilar kadigi kırıstırıyor mesela japon yapistiricisiKağıdı buruşturmadan güzelce yapıştırmam lazım pritt olur diye düşündüm ama denemedim.. var mı önerisi olan o kadar uğraştım. Sonuca bak
Senin ki kız mıydı Benim ki de erkek.. günlerimiz aynı bakalım önce hangisi gelecekHerkese hayırlı haftalar bizz 34. haftaya girdik son 48 heyecan artıyorrrr kızım geliyor♥
Senin ki kız mıydı Benim ki de erkek.. günlerimiz aynı bakalım önce hangisi gelecek
aynisinin pembesinide ben kendim yaptim. etiket olarakta sticker fatih carcisi varya kayseride orda yazdirdim 30 tanesi 7,5 sanrm hazir etiket oyle yaptirip yapistirabilirsin.Kızlar kolonya şişelerimde hazır çiçekleri ve boncukları silikon tabancasıyla yapıştırdım. Kağıtları da silikon tabancasiyla yapıştırıyım dedim ama hem silikonun izi dışardan belli oldu hemde silikon donunca hemen cıktı kağıtlar. Olmadı silikon yapıştırmadı.. sinirlerim bzluldu yap yap sonra kağıt yapışmasın..
ben de yaptırıcam henz modele karar veremedim ama fikir edinmezni açısından meleğineli çok güzel ama pahalı birazEki Görüntüle 2137064 Eki Görüntüle 2137065
Kapı süsümü de sipariş vericem artık geç bile kalmışım. Bi yere sordum temmuz dedi teslim tarihine eli çok doluymuş. Bunlardan birini yaptırıcam sanırım.
Eki Görüntüle 2137043 Kızlar bugun bu tulumlardan aldım 2 tane acaba kullanışlı oluyormu bunlar yazın doğacak çocuk hiç tulumu yoktu
Kizlar iyi pazarlar...sampuan ve banyo sorasi bebe yagi icin ne markalar aldiniz?tavsiyeler neler ???birde park yatak kullananlariniz veya yeni alanlariniz warmi??
Bana da mayıs 15 dedi hayırlısı olsun inşalalhEvet cnm kız :) Bakalim Mayıs 15 ine hazır ol dedi doktor 1 ay kaldı ondan sonra her an gelebilirmis bebisim
park yatak almam gerekecek benim de ilk 3 ay için beşik var ama sonrası için almam lazım
çoğu arkadaşlar da yazmış canım bbence olmalı, süt sızıyor hep ve dışardan da görünüyor Ayrıca ekşi ekşi koku yapıp sarı lekeler yapıyor :) Sen al iki kutu.
İçime su serptin canım :) ahhhhh biz anne adayları neden bu kadar pinpirikliyiz acaba :) evet son 2 aydır gittiğimde canım çok yandı önceden bu kadar acımıyordu doğuma kadar 2 kere daha yaptırmam lazım
Canım orijinal değil benim aldığım birebir replika en büyük boyları 100 tl falan bence bu çanta için fiyatı iyi bi bak derim başka renkleri de çok güzel ben eşim de kullansın diye siyah tercih ettim
Ben ctesi günü Kraft'ın Garden dönenceli modelini aldım. Bu hafta kargoyla gelecek inşallah. Fiyatı 524 TL. Ölçü 70×110. Aynı ölçüde 516 TL olan vardı ama dönencesi yoktu.Ne marka alicaksin peki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?