2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Direk 404 uhu ile yapıştır bence canım o zaman çıkmaz kapıtları yapıştırmıyor silikon

Kizlar ozellikle deneyimli anneler gogus pedi nasil birsey?kimisi cok olumsuz knusmus kimisi alinmali diyor ne diyorsunuz?
çoğu arkadaşlar da yazmış canım bbence olmalı, süt sızıyor hep ve dışardan da görünüyor Ayrıca ekşi ekşi koku yapıp sarı lekeler yapıyor :) Sen al iki kutu.

Kizlar iyi pazarlar...sampuan ve banyo sorasi bebe yagi icin ne markalar aldiniz?tavsiyeler neler ???birde park yatak kullananlariniz veya yeni alanlariniz warmi??
bundan 5 sene önce sebamed ile başlamıştım kendime bile kullanıyorum bebğim içinde aldım ama bebe yağı almadım zeytinyağı kullanırım
Kizlar dun carsiya cktim ve eksiklerimi nerdeyse tamamladim.emzirme sudyeni ve akleti aldim.acaba biri yetermiydi??3tane hastane icin pamuklu yuksek bel kilot aldim.
emzirme sütyeni ve atleti nasip olursa önümüzdeki 2 sene bunlardan takıcaz hep. kaplı olanlar da var atlet de sutyen de çok lazım yazın sıcakta çok daha lazım
Kizlar ozellikle deneyimli anneler gogus pedi nasil birsey?kimisi cok olumsuz knusmus kimisi alinmali diyor ne diyorsunuz?
ilk zamanlar süt akıyor ve kıyuafetimizi ıslatıyor kesinlikle gerekli ama kötü markalar almayın ucuz diye. kokulu olmamalı hava alabilen olmalı bunlara dikkat etmeli göğüs ucunun hijyenik kalması önemli sürekli takılmaz ama gerekli bir şey
Kizlar ates olcer nasil aldiniz?
braun var evde kulaktan memnundum ama temassızları bir araştır derim
ben yapışkanlı a4 kağıdına baskı almıştım kırtasıyede bulabilirsin sonra kesip yapıştırırşın

aynisinin pembesinide ben kendim yaptim. etiket olarakta sticker fatih carcisi varya kayseride orda yazdirdim 30 tanesi 7,5 sanrm hazir etiket oyle yaptirip yapistirabilirsin.

günaydın kızlar, haftasonu oğlumun doğumgünü nedeni ile fazlası ile yoğun ve yorucu geçti keşke hiç kalkışmasaydım bu doğumgünü işine ya neyse oğluşum çok mutlu oldu değdi tüm yorgunluklara..
Allahtan dr cumaları dinlen diyor bu hafta süper bi tatil beni bekliyor 23 nisanla birlikte dinlenirim bol bol bebeişimin kıyafetlerini ayarlıcam, oğlumdna kalanlara bi bakıcam eksikleri tamamlar yıkar ütüler doğuma hazır olurum :)
sonraki haftada maalesef eşimin köyden amca kızları gelecek bize yatıya ya kendilerni severim, biz her köye gidşimizde mutlaka onlarda vakit geçiririz bize de 5 yıl içinde 2.gelişleri olacak ama böyle zamansız gelinilir mi ya doğuma 1 ay kala yatıya misafir gelinilir mi allah aşkına 1 mayıs haftası millet tatil düşünüyo bizi düşünen yok valla

İçime su serptin canım :) ahhhhh biz anne adayları neden bu kadar pinpirikliyiz acaba :) evet son 2 aydır gittiğimde canım çok yandı önceden bu kadar acımıyordu doğuma kadar 2 kere daha yaptırmam lazım

Aynen benimde 2 kere cnm:) cok buyumeden gideyim bari yoksa bagircak hale geliom ben

Canım orijinal değil benim aldığım birebir replika en büyük boyları 100 tl falan bence bu çanta için fiyatı iyi bi bak derim başka renkleri de çok güzel ben eşim de kullansın diye siyah tercih ettim

Evet siyah, gri olunca beyler de kullanıyor. Bu bakimdan iyi düşünmüşsun canim
Bende cantada ayni rengi seçtim. Yeniden gule gule güzel günlerde kullan :)

Az önce drdan çıktık. Miniğim 1 hafta önden gitmeye başlamış. Dr şekerlerin yüksek gittiğinden olabilir. Bu durum bebeği irileştirmiş olabilir dedi. Karnımın çok sert olduğunu, bazen nefes bile alamadığımı söyledim. Ölçüm yaptı ve erken doğum tehlikesi olmadığını söyledi.
Bu ayın sonunda yani 32+0'ken çalışamaz raporu verecek dr. Bizden haberler bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…