2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim başından beri bir hafta önden gidiyor canım,bir hafta önden geriden çok önemli değil. Sağlıklı olsun da ,iyi maşallah erken doğum riskini yokmuş. Ben calismaaz raporu aldım evdeyim,ohhh ne rahatmis valla :) kızım var 3 yaşında o biraz yoruyor ama olur o kadar

Kizlar nasilsiniz nasil gidiyor hazirliklar birsey sorucam ya biz cati muayenesini ne zaman olucaz acaba benim ilk dogum olucak normal yapmak cok istiyorum acaba catida normal mi sezeryan mi belli our mu
Ben ilk hamileliğimde 38.haftada çatı muaynesi olmuştum. Oğlum makat geliş olmasına rağmen belki bi umut döner diye kontrol etmişti doktorum. 1cm acilmam ve rahim ağzında yumuşama vardı o gün mecburen sezeryana karar verdik daha fazla dönsün diye bekleyemedik açılma olduğu için. Ki doktorum vücudun normal doğuma çok musait çokta kolay dogururdun dedi, beden eğitimi ögretmeniyim jimnastik falanda yaptım normal doğumu çok istiyordum ama yapacak birşey yok nasip. Her doktor çatı muaynesi yapmıyor sanırım ama normalde 38 yada 39 da yapıyorlar genelde

Canım baskıcılardan arkası kendinden yapışkanlı etiket gibi bastırabiliyorsun. Ben arkadaşıma hediye hazırlamıştım. Kızına 40 uçurmaya bana geldiğinde sepet hazırladım. Içinde minik kavanozlarda pamuk, çörek otu, un, tuz falan vardı. Etiketlerde de açıklamaları vardı. Sağlam oluyor o şekilde

O rahatlığı şu an sadece hayal edebiliyorum ama o bile güzel. Ben şeker hastası olunca işin rengi biraz değişiyor maalesef. Kızıma hamileyken önüne gelen şeker hastalarının çocukları sakat kalıyormuş, ölüyormuş diye haykırdı. Her şeye rağmen kulaklarımı tıkadım. Doğumdan sonra kızımın şekeri düşük çıktı. Bu normal insanlarda bile olabilecek bir durummuş ama kp bu da mı şeker hastası dedi. Ucubeymişim gibi davranılmasından bıktım. Bu hastalık sırtımda bir kambur. Bu hamilelikte de normal insan gibi hareket etmeye çalıştım. İlkinde her gün yürümüştüm ama bunda sadece hafta sonları yürüdüm. Bugün eşime şeker yüzünden bebeğe bir şey olur korkusu yine başladı deyince bu bebek için bir şey yapmadık ki, yürüyüş bile yapmadın diye beni suçladı. Saatlerdir ağlıyorum . Allah korusun ileride çocuklarım şeker hastası olursa sürekli suçlanacağım. Bazen keşke hiç çocuk sahibi olmasaydım diyorum.

çalışamaz raporunu sen mi istedin canm

Canım hiç suçlama kendini, bu hastalık insanın elinde değil ki. Bende de gebelikte çıktı şeker. Dikkat ediyorum yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor. Sen şeker hastasının belki ama sana öyle davrananlarin kalbi hasta. Ve bu onların elinde olan bişey. Hiç kendini yıpratma kötü kalpli insanlar yüzünden. Sağ salim alacak kucağımiza inşallah bebislerimizi

Canım şekerin kaç çıkıyor ben dede şeker var benimde en baştan önde gidiyordu 1 hafta önden gitmesi normal bence şimdiye kadar nasıldı ölçümü

İlla can sıkıcaklar ya seni de oradan vurmaya çalışıyorlar. Üzme sen kendini. Ya insanlar çok kötü oldular haz alıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…