- 8 Kasım 2014
- 1.568
- 3.514
- 108
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.901
Benim başından beri bir hafta önden gidiyor canım,bir hafta önden geriden çok önemli değil. Sağlıklı olsun da ,iyi maşallah erken doğum riskini yokmuş. Ben calismaaz raporu aldım evdeyim,ohhh ne rahatmis valla :) kızım var 3 yaşında o biraz yoruyor ama olur o kadarAz önce drdan çıktık. Miniğim 1 hafta önden gitmeye başlamış. Dr şekerlerin yüksek gittiğinden olabilir. Bu durum bebeği irileştirmiş olabilir dedi. Karnımın çok sert olduğunu, bazen nefes bile alamadığımı söyledim. Ölçüm yaptı ve erken doğum tehlikesi olmadığını söyledi.
Bu ayın sonunda yani 32+0'ken çalışamaz raporu verecek dr. Bizden haberler bu kadar.
Ayy evet onlardan sonra sıra bize geliyor,çok heyecanlı valla :)Kızlar mayıs anneleri doğuruyor inşallah bizimkiler zamanında gelirler
Bana da mayıs 15 dedi hayırlısı olsun inşalalh
Ben sormadım doktora canım hiç aklıma gelmedi sorduğun zaman buraya yazabilirmisin
Aramizda 3 gün var❤ bizim de son 51Herkese hayırlı haftalar bizz 34. haftaya girdik son 48 heyecan artıyorrrr kızım geliyor♥
hiç bilmiyorum bu konuda hiç araştırma da yapmadım, bi araştırayım burdan yazarım yine :)Ne marka alicaksin peki cnm?
Maalesef hiç bir bilgim yok oradaki markalara dair ama bebedor iyidir diye düşünüyorumNe marka iyi biliomusun cnm?
Hem doğumdan önceki bedene göre alacaz demek ki sağol canım . Olur inşallah :)Doğumdan önceki bel çevreme göre aldık 52 kiloydum xs/S bedenini aldım
Ben ilk hamileliğimde 38.haftada çatı muaynesi olmuştum. Oğlum makat geliş olmasına rağmen belki bi umut döner diye kontrol etmişti doktorum. 1cm acilmam ve rahim ağzında yumuşama vardı o gün mecburen sezeryana karar verdik daha fazla dönsün diye bekleyemedik açılma olduğu için. Ki doktorum vücudun normal doğuma çok musait çokta kolay dogururdun dedi, beden eğitimi ögretmeniyim jimnastik falanda yaptım normal doğumu çok istiyordum ama yapacak birşey yok nasip. Her doktor çatı muaynesi yapmıyor sanırım ama normalde 38 yada 39 da yapıyorlar geneldeKizlar nasilsiniz nasil gidiyor hazirliklar birsey sorucam ya biz cati muayenesini ne zaman olucaz acaba benim ilk dogum olucak normal yapmak cok istiyorum acaba catida normal mi sezeryan mi belli our mu
Canım baskıcılardan arkası kendinden yapışkanlı etiket gibi bastırabiliyorsun. Ben arkadaşıma hediye hazırlamıştım. Kızına 40 uçurmaya bana geldiğinde sepet hazırladım. Içinde minik kavanozlarda pamuk, çörek otu, un, tuz falan vardı. Etiketlerde de açıklamaları vardı. Sağlam oluyor o şekildeKızlar kolonya şişelerimde hazır çiçekleri ve boncukları silikon tabancasıyla yapıştırdım. Kağıtları da silikon tabancasiyla yapıştırıyım dedim ama hem silikonun izi dışardan belli oldu hemde silikon donunca hemen cıktı kağıtlar. Olmadı silikon yapıştırmadı.. sinirlerim bzluldu yap yap sonra kağıt yapışmasın..
Daha önce camın üstüne kağıt yapıştıran oldu mu aranız da. Neyle tutar bu. Bazi yapıstiricilar kadigi kırıstırıyor mesela japon yapistiricisiKağıdı buruşturmadan güzelce yapıştırmam lazım pritt olur diye düşündüm ama denemedim.. var mı önerisi olan o kadar uğraştım. Sonuca bak
Aramizda 3 gün var❤ bizim de son 51ALLAH izin verirse oğluşummmm geliyorrr
Öyle yap canım beklemeden git yoksa çok can yakıcı oluyorAynen benimde 2 kere cnm:) cok buyumeden gideyim bari yoksa bagircak hale geliom ben
sat'A göre temmuz başı iken ayrıntılı ultrasonda haziran sonu çıktı merakla beklşyorum,dedğin gibi zamanında olsun daKızlar mayıs anneleri doğuruyor inşallah bizimkiler zamanında gelirler
O rahatlığı şu an sadece hayal edebiliyorum ama o bile güzel. Ben şeker hastası olunca işin rengi biraz değişiyor maalesef. Kızıma hamileyken önüne gelen şeker hastalarının çocukları sakat kalıyormuş, ölüyormuş diye haykırdı. Her şeye rağmen kulaklarımı tıkadım. Doğumdan sonra kızımın şekeri düşük çıktı. Bu normal insanlarda bile olabilecek bir durummuş ama kp bu da mı şeker hastası dedi. Ucubeymişim gibi davranılmasından bıktım. Bu hastalık sırtımda bir kambur. Bu hamilelikte de normal insan gibi hareket etmeye çalıştım. İlkinde her gün yürümüştüm ama bunda sadece hafta sonları yürüdüm. Bugün eşime şeker yüzünden bebeğe bir şey olur korkusu yine başladı deyince bu bebek için bir şey yapmadık ki, yürüyüş bile yapmadın diye beni suçladı. Saatlerdir ağlıyorum . Allah korusun ileride çocuklarım şeker hastası olursa sürekli suçlanacağım. Bazen keşke hiç çocuk sahibi olmasaydım diyorum.Benim başından beri bir hafta önden gidiyor canım,bir hafta önden geriden çok önemli değil. Sağlıklı olsun da ,iyi maşallah erken doğum riskini yokmuş. Ben calismaaz raporu aldım evdeyim,ohhh ne rahatmis valla :) kızım var 3 yaşında o biraz yoruyor ama olur o kadar
çalışamaz raporunu sen mi istedin canmAz önce drdan çıktık. Miniğim 1 hafta önden gitmeye başlamış. Dr şekerlerin yüksek gittiğinden olabilir. Bu durum bebeği irileştirmiş olabilir dedi. Karnımın çok sert olduğunu, bazen nefes bile alamadığımı söyledim. Ölçüm yaptı ve erken doğum tehlikesi olmadığını söyledi.
Bu ayın sonunda yani 32+0'ken çalışamaz raporu verecek dr. Bizden haberler bu kadar.
Canım hiç suçlama kendini, bu hastalık insanın elinde değil ki. Bende de gebelikte çıktı şeker. Dikkat ediyorum yürüyüş de yapmaya çalışıyorum ama her zaman olmuyor. Sen şeker hastasının belki ama sana öyle davrananlarin kalbi hasta. Ve bu onların elinde olan bişey. Hiç kendini yıpratma kötü kalpli insanlar yüzünden. Sağ salim alacak kucağımiza inşallah bebislerimiziO rahatlığı şu an sadece hayal edebiliyorum ama o bile güzel. Ben şeker hastası olunca işin rengi biraz değişiyor maalesef. Kızıma hamileyken önüne gelen şeker hastalarının çocukları sakat kalıyormuş, ölüyormuş diye haykırdı. Her şeye rağmen kulaklarımı tıkadım. Doğumdan sonra kızımın şekeri düşük çıktı. Bu normal insanlarda bile olabilecek bir durummuş ama kp bu da mı şeker hastası dedi. Ucubeymişim gibi davranılmasından bıktım. Bu hastalık sırtımda bir kambur. Bu hamilelikte de normal insan gibi hareket etmeye çalıştım. İlkinde her gün yürümüştüm ama bunda sadece hafta sonları yürüdüm. Bugün eşime şeker yüzünden bebeğe bir şey olur korkusu yine başladı deyince bu bebek için bir şey yapmadık ki, yürüyüş bile yapmadın diye beni suçladı. Saatlerdir ağlıyorum . Allah korusun ileride çocuklarım şeker hastası olursa sürekli suçlanacağım. Bazen keşke hiç çocuk sahibi olmasaydım diyorum.
Ben ctesi günü Kraft'ın Garden dönenceli modelini aldım. Bu hafta kargoyla gelecek inşallah. Fiyatı 524 TL. Ölçü 70×110. Aynı ölçüde 516 TL olan vardı ama dönencesi yoktu.
Az önce drdan çıktık. Miniğim 1 hafta önden gitmeye başlamış. Dr şekerlerin yüksek gittiğinden olabilir. Bu durum bebeği irileştirmiş olabilir dedi. Karnımın çok sert olduğunu, bazen nefes bile alamadığımı söyledim. Ölçüm yaptı ve erken doğum tehlikesi olmadığını söyledi.
İlla can sıkıcaklar ya seni de oradan vurmaya çalışıyorlar. Üzme sen kendini. Ya insanlar çok kötü oldular haz alıyorlar.O rahatlığı şu an sadece hayal edebiliyorum ama o bile güzel. Ben şeker hastası olunca işin rengi biraz değişiyor maalesef. Kızıma hamileyken önüne gelen şeker hastalarının çocukları sakat kalıyormuş, ölüyormuş diye haykırdı. Her şeye rağmen kulaklarımı tıkadım. Doğumdan sonra kızımın şekeri düşük çıktı. Bu normal insanlarda bile olabilecek bir durummuş ama kp bu da mı şeker hastası dedi. Ucubeymişim gibi davranılmasından bıktım. Bu hastalık sırtımda bir kambur. Bu hamilelikte de normal insan gibi hareket etmeye çalıştım. İlkinde her gün yürümüştüm ama bunda sadece hafta sonları yürüdüm. Bugün eşime şeker yüzünden bebeğe bir şey olur korkusu yine başladı deyince bu bebek için bir şey yapmadık ki, yürüyüş bile yapmadın diye beni suçladı. Saatlerdir ağlıyorum . Allah korusun ileride çocuklarım şeker hastası olursa sürekli suçlanacağım. Bazen keşke hiç çocuk sahibi olmasaydım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?