2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bir de demin bi sitede anne olmanın güzelliklerini her yerde bulursunuz ama zorlukları anlatan resimler aşağıda diye bi başlık vardı. Ben artık anne olmanın güzelliğini hiç bi yerde görmüyorum da okumuyorum da çünkü kimse ondan bahsetmiyor. Etrafımdaki insanlar hep hayatlarının nasıl kaydığından bahsediyor instagram hesaplarındaki anneler ne çile çektiğinden. Gözüm korka koraka 7 yıl erteledim zaten bebek olayını. Ya milletçe ağlamaya söylenmeye alıştık ya da bizi korkunç bir hayat bekliyor.

Evet bende cok kiziyorum surekli boyle diyenlere.hicmi guzelligi yokya evladin olacak senden esinden bi parca.Allahin mucizesi yaniiii

çalışamaz raporunu sen mi istedin canm
Ben istedim. Doğum sonrası iznimi hiç kullanamayacağım ve artık zorlandığım için istedim.
Sağ ol canım. Ben yavrularımı gözümden bile sakınırken ve Allah korusun hasta olurlarsa vicdan azabından zaten ölecekken insana kendini suçlu hissettirmek için fırsat kolluyorlar. İnşallah sağ salim alırız kucağımıza. Allah bunu da nasip edecek elbet .
Nerden aldin peki cnm?kargo dahilmi?model nasil
Ebebekten aldım. Modeli yüklemeye çalışacağım birazdan. Kargo dahil.
Canım şekerin kaç çıkıyor ben dede şeker var benimde en baştan önde gidiyordu 1 hafta önden gitmesi normal bence şimdiye kadar nasıldı ölçümü
1 ay önce sadece suyum fazlaydı. Dr iri olabilir demişti ama ölçüme göre haftasındaydı. Bugün 1hafta önde çıktı. Şekerim tokken bazen 200-240 oluyor. Bu haftalarda insülin ihtiyacı artıyor. Dozu artırıyorum ama bazen etkili olmuyor.
İlla can sıkıcaklar ya seni de oradan vurmaya çalışıyorlar. Üzme sen kendini. Ya insanlar çok kötü oldular haz alıyorlar.
Kesinlikle haz alıyorlar. Sağ olasın. Bazen takmıyorum ama bazen de dolup taşıyorum :)))

Ayyy olur mu canım ya, anne olmak muhteşem bişey. Okuldan çok yorgun gelsemde kızımın gözünün içindeki mutluluk herşeye degiyor. Onu hep özlüyorum, zorlukları tabi var ama hayat zaten zor. Bebek olunca ev öyle doluyor ki, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Kesinlikle zorluğundan ziyade güzellikleri var.

Kocasının ceketi üzerine düşünce hamile kalanların uydurdukları saçmalıklar, bu kadar zorsa nerden türedi bu kadar insan. Evlenmek için ölürler evlenince sakın başını yakma. Çocuk yapınca aman uykusuz kalacaksın yemeyecek içmeyecek sürekli bir sızlanma hali. Ben bu söylemlerle sürekli başımı şişiren bir arkadaşa ölse kurtulacaksın yani dedim nasıl yani öyle şeymi olur dedi. Senin çocuğun öldümü biliyormusun acısını ben biliyorum yanımda tek kelime etme dedim özür diledi.

Eşin ne yapmış mesela bebek için? Densiz babasına sus kes sesini diyebilmiş mi ? Kayınpeder kim oluyorda sana böyle birşey diyebiliyor. Bana benzer birşeyi ima etse olduğu yere gömerim. Hangimizin yarın için garantisi varmışta utanmadan doğmayan çocuğa hastalık yakıştırıyor terbiyesiz adam

reoc sanada kızdım ayrıca, şunlar için gözünden akan tek damla yaşa değmez. Teyzemin kızının hamilelikte hiçbir problemi yoktu çocuğu 10 yaşındayken şekeri çıktı suç kimin şimdi? Sağlıkta hastalıkta Allahtan bunu bile idrak edemeyenler için üzülmemelisin

Evet bende cok kiziyorum surekli boyle diyenlere.hicmi guzelligi yokya evladin olacak senden esinden bi parca.Allahin mucizesi yaniiii
Anne olmak, çocuk sahibi olmak tabiki kolay değil, allah ömür verdikçe sorumlusun ama dünyanın en güzel duygusu bi çocuğa sahip olmak, onunla olgunlasmak , gülmek ağlamak , Çok şükür Rabbime bir evladım var ve ikincisi de yolda. Allah olmayan ve isteyen herkese nasip etsin, sahip olana da layıkıyla, hayırla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Eki Görüntüle 2137584 yada boyle biseymi?titresimli muzikli.ama sanirim bu tam yatmiyo
Park yatak alacaksın zaten canım o yüzden Kesinlikle böyle birşey al , bebek için daha kullanışlı ve eğlenceli ileriki aylar için, Tam yatmıyor ama yaylı zaten demiri ince o yüzden bebeği koydukca zaten uyuyabilecegi kadar egiliyor, Bencee bu tarz birşey al.

Hangini dedin cnim?sen aynisindanmi kullandin?

Bu sanki sabit duruyor gibi ya.yatmiyor gibi cnm.baktim ozelliklerine yatar pozisyon demior.tiny love guzel cnim ama baya pahali oda yaa
Fisher price in var galiba bu tarz şeyleri onların fiyatları nasıl acaba ? Genelde markalar farklı olsa da hemen hemen aynı tarz ürün bunlar. O yüzden iyi araştır canım iki kademeli olan yanı yatan ama makul fiyatlı bulursan al hemen, emin ol bebisin çok sevecek :)

Peki titresimli muzikli mi olmali yoksa lacivert resim attim ya olemi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…