- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.941
Bu sabah eminönü havuzluhana git
Bende park yatak alacağım birde böyle birşey düşünüyorum kullanışlı olduğunu söylüyor herkes ama bende kararsızım canım
Erkek olacak canım. Kırmızı erkeğe uyar diye düşündüm. Diğer renkler çok koyuydu. Park yatak yanına titreşimli ana kucağı al bence. Biz kızım 2 aylıkken Fisher Price'nin ileride sandalye olan modelini almıştık. 1.5 yaşına kadar oyalandı kızım. Koltuğa kendi kendine çıkabilmek bile mutlu ediyordu onu.Bebegin kizmi cnm?guzelmis ama.yatak filan icinde diil heralde dimi?
İnsanlıktan anlarlar diye çok sustuk canım. Biz sustukça tepemize çıktılar. Şimdi ne ben ne eşim susuyoruz. Keşke daha önce konuşsaydık da bu kadar yıpranmasaydık. Şimdi içimde bir şey tutmuyorum. İnsanlar da altta kalmayacağımı bildiğinden ağzını pek açmıyor.Eşin ne yapmış mesela bebek için? Densiz babasına sus kes sesini diyebilmiş mi ? Kayınpeder kim oluyorda sana böyle birşey diyebiliyor. Bana benzer birşeyi ima etse olduğu yere gömerim. Hangimizin yarın için garantisi varmışta utanmadan doğmayan çocuğa hastalık yakıştırıyor terbiyesiz adam
Bence titresimli müzikli , eğlenceli bişey olmalı, bir iki ay içerisinde etrafındakileri anlıyor bidiklar, Sana da kolaylık olur işin falan olduğunda yanına alırsın oynar bakınır :)Peki titresimli muzikli mi olmali yoksa lacivert resim attim ya olemi?
Canım giremedim bir kaç gündür :) Ürün elime ertesi gün ulaştı, denedim gayet iyi oldu bedeni. Zaten bel kısmı da ayarlı olduğu için sorun yaşanmıyor. Sadece paça boyu biraz uzun geldi onu da annem düzeltecek :)Ben de senin gibiyim canım ben de oradan almayı düşünüyorum eline geçince haber eder misin bedenine ben de karar veremedi m
Günaydın canımGünaydın kızlar
Ayyy olur mu canım ya, anne olmak muhteşem bişey. Okuldan çok yorgun gelsemde kızımın gözünün içindeki mutluluk herşeye degiyor. Onu hep özlüyorum, zorlukları tabi var ama hayat zaten zor. Bebek olunca ev öyle doluyor ki, Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. Kesinlikle zorluğundan ziyade güzellikleri var.
O rahatlığı şu an sadece hayal edebiliyorum ama o bile güzel. Ben şeker hastası olunca işin rengi biraz değişiyor maalesef. Kızıma hamileyken önüne gelen şeker hastalarının çocukları sakat kalıyormuş, ölüyormuş diye haykırdı. Her şeye rağmen kulaklarımı tıkadım. Doğumdan sonra kızımın şekeri düşük çıktı. Bu normal insanlarda bile olabilecek bir durummuş ama kp bu da mı şeker hastası dedi. Ucubeymişim gibi davranılmasından bıktım. Bu hastalık sırtımda bir kambur. Bu hamilelikte de normal insan gibi hareket etmeye çalıştım. İlkinde her gün yürümüştüm ama bunda sadece hafta sonları yürüdüm. Bugün eşime şeker yüzünden bebeğe bir şey olur korkusu yine başladı deyince bu bebek için bir şey yapmadık ki, yürüyüş bile yapmadın diye beni suçladı. Saatlerdir ağlıyorum . Allah korusun ileride çocuklarım şeker hastası olursa sürekli suçlanacağım. Bazen keşke hiç çocuk sahibi olmasaydım diyorum.
Kızlar bunlarda benim yaptığım hastane bebek hediyelerim nasil olmus malzeme alıp yaptim
Buda magnet emzik yaptırdımBunu yaptırdım oda için
Buarada bebişim çamaşırlarını yıkadım utuledim kaldırdım bebeğin çantasını hazırladım benim çantam kaldı çamaşırları bebek deterjanı ve yumusaticisiyla yıkadım etiketleri kestim hepsinin eksikleri çıkardım benim 3 bebeğim bilgi vermek istedim bebekte saçlarda konak oluyor naparsaniz yapın çözümü mustella konak önleyici şampuan sizde alın 4 ay felan onunla yıkayın bebeğinizi ben konak durumuna titizim biraz kaşıntı yapıyor bebekte kuruyor kötü bir görüntü birde pişik için sudo crem kesinlikle olmalı başka hiç birşey geçirmez eczanede var birde milupanin gece çayı yada rezene çayını eksik etmeyin derimBuda magnet emzik yaptırdım
canim bende ucude vardi.park yatak ilk aylar kucucuk bebek icin cok buyuk geliyor.onu 5 yada 6 aylikken kurdum yatak odasinda hemen yatak basimdaydi .gece cok emmeye kalktiklari icin 2 yasa kadar odamda yatiriyor sonra kendi odalarina sutluyorum.ikinci resimdeki sallanir portatif besik dogumdan itibaren ilk 5 yada 6 ay yatak odamda kullandim sonra park besige gectik .cunku dogrulmaya calisiyorlar tehlikeli olmasin.hafif sallaniyor olmasida sak8nlemesi acisindan avantaj.sonuncusu ise oturma odamda ona koyup etrafa bakmasini sagliyordum oda hafif sallaniyor.gunduz uykularini onda uyutuyordum .mutfakta yanima aliyordum.uyku duzeni oturtmamdada yardimci oluyordu.gunduz uykulari onda gece uykulari yatak odasinda boylece gece gunduz ayrima variyordu.Eki Görüntüle 2137581 Eki Görüntüle 2137582 kizlar sizce hangisi alinsa daha pratik olur?park yatak alicam bide bunlara baktim ama
canim bende ucude vardi.park yatak ilk aylar kucucuk bebek icin cok buyuk geliyor.onu 5 yada 6 aylikken kurdum yatak odasinda hemen yatak basimdaydi .gece cok emmeye kalktiklari icin 2 yasa kadar odamda yatiriyor sonra kendi odalarina sutluyorum.ikinci resimdeki sallanir portatif besik dogumdan itibaren ilk 5 yada 6 ay yatak odamda kullandim sonra park besige gectik .cunku dogrulmaya calisiyorlar tehlikeli olmasin.hafif sallaniyor olmasida sak8nlemesi acisindan avantaj.sonuncusu ise oturma odamda ona koyup etrafa bakmasini sagliyordum oda hafif sallaniyor.gunduz uykularini onda uyutuyordum .mutfakta yanima aliyordum.uyku duzeni oturtmamdada yardimci oluyordu.gunduz uykulari onda gece uykulari yatak odasinda boylece gece gunduz ayrima variyordu.
Bence titresimli müzikli , eğlenceli bişey olmalı, bir iki ay içerisinde etrafındakileri anlıyor bidiklar, Sana da kolaylık olur işin falan olduğunda yanına alırsın oynar bakınır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?