2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bebegin kizmi cnm?guzelmis ama.yatak filan icinde diil heralde dimi?
Erkek olacak canım. Kırmızı erkeğe uyar diye düşündüm. Diğer renkler çok koyuydu. Park yatak yanına titreşimli ana kucağı al bence. Biz kızım 2 aylıkken Fisher Price'nin ileride sandalye olan modelini almıştık. 1.5 yaşına kadar oyalandı kızım. Koltuğa kendi kendine çıkabilmek bile mutlu ediyordu onu.
İnsanlıktan anlarlar diye çok sustuk canım. Biz sustukça tepemize çıktılar. Şimdi ne ben ne eşim susuyoruz. Keşke daha önce konuşsaydık da bu kadar yıpranmasaydık. Şimdi içimde bir şey tutmuyorum. İnsanlar da altta kalmayacağımı bildiğinden ağzını pek açmıyor.

Ben de senin gibiyim canım ben de oradan almayı düşünüyorum eline geçince haber eder misin bedenine ben de karar veremedi m
Canım giremedim bir kaç gündür :) Ürün elime ertesi gün ulaştı, denedim gayet iyi oldu bedeni. Zaten bel kısmı da ayarlı olduğu için sorun yaşanmıyor. Sadece paça boyu biraz uzun geldi onu da annem düzeltecek :)

aynı duygular içindeyim :) yorgunluktan ölsem de oğlumu görünce sanki sihirli değnekle bana dokunup yeniden enerji veriyor :) ve o evde yoksa evde bir sessizlik bir boşlukk.. çocuk olmasa hakikaten ev bomboş eskiden napıyomuşuz zaman nsl geçiyormuş hiç bilmiyorum :)

ya canım neden kendini üzmüşsün bu kadar, tamam şeker biraz genetik ama çözümü olmayan bir hastalık değilki... Allah daha kötü hastalık vermesin kaldıki şuan sağlam bir insanın yarın ne olacağını kimse bilemez her an herkes bir hatalık sahibi olabilir Allah dermansız hastalık vermesin, kendini suçlamamalısın sne kendini suçlarsan karşındakilere daha fazla fırsat verirsin seni suçlamaları için...aslında bir suç yok ortada ama her telden insan var ne yazıkki kimsenin seni üzmesine izin verme

Buda magnet emzik yaptırdım
Buarada bebişim çamaşırlarını yıkadım utuledim kaldırdım bebeğin çantasını hazırladım benim çantam kaldı çamaşırları bebek deterjanı ve yumusaticisiyla yıkadım etiketleri kestim hepsinin eksikleri çıkardım benim 3 bebeğim bilgi vermek istedim bebekte saçlarda konak oluyor naparsaniz yapın çözümü mustella konak önleyici şampuan sizde alın 4 ay felan onunla yıkayın bebeğinizi ben konak durumuna titizim biraz kaşıntı yapıyor bebekte kuruyor kötü bir görüntü birde pişik için sudo crem kesinlikle olmalı başka hiç birşey geçirmez eczanede var birde milupanin gece çayı yada rezene çayını eksik etmeyin derim

Nasılsınız anneler
Zaman yaklastıca o eksik dısarı cık, bu eksik bu alıncak dısarı cık hepimiz heral aynıyız eksik tamamlama eşimle sürekli dısardayz tabi ben hamiş yavas yavas su içe içe zor oluyor sizlerde aynı mısınz . Yoruluyorum çok ellerim ayaklarımda şişiyor sıcakta daha da zorluyor.Herşeyide sona bıraktık malum şimdide kosturmacadayız.
Hastanede şahit olunca gecelik yetmedi diye gecelik arayışındayım mavi renk sabahlıklı gecelik alacam begenemedim bi ama bir mavi renk yedek gecelik aldım sabahlıkla ortak giyerim düşüncesiyle . iki tane yetmez bir tanede alayım diyom bir tane alt üst pijama takımı aldım . Annemde pijama takımı alacakmış . Bir gecelik takımı, ikii yedek gecelik, iki pijama yeter heral Abarttım mı bilmiyorumda ev yakın değil ki, ile gidecez doğuma inşallah en azından yanımda bulunsun sonra benim eşime de gidin gecelik alın demesinler anlamazda o
Lcwaikiki dende kumaş hamile pantolonu aldım geniş pacalı yazın rahat olur giyerim . Kaplı atlet gördüm aldım gecelik içice giyerim emzirirken kolumdan cıkarınca rahat rahat emziririm .Ayrı sutyen ayrı atlet giyecem derdi olmaz düşüncesiyle , Rahat olursa kullanımı daha cok alırım yazın kurtarıcım olur çünkü yaz kış atlet giyen biriyim .
Dün aliexpressten cantamda geldi çoook beğendim . kullanıslı bol gözlü . Hastane çantamı hazırlarken inşallah onuda doldurucam.

Eklentiler

• çant.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 125
çok güzel şeyler yapmıssın canım ellerine sağlık . Bu yaptığın kapı süsü mü boyutu küçük mü büyük mü tam anlaşılmıyorda .Bende hastane için kapı süsü düşünüyorum eve gelincede dış kapıya asarım hem . Ben yaptırmayı düşünüyorum da öyle daha mı pahalıya gelir bilemedim . Elimde bu konuda beceriklidir sizleri görünce bi cesarette geldi kendim mi yapsam dedim . Neler lazım canım silikon tabancası şart galiba keçeden figürler satan bir dükkanda buldum orada satılır heral

Eki Görüntüle 2137581 Eki Görüntüle 2137582 kizlar sizce hangisi alinsa daha pratik olur?park yatak alicam bide bunlara baktim ama
canim bende ucude vardi.park yatak ilk aylar kucucuk bebek icin cok buyuk geliyor.onu 5 yada 6 aylikken kurdum yatak odasinda hemen yatak basimdaydi .gece cok emmeye kalktiklari icin 2 yasa kadar odamda yatiriyor sonra kendi odalarina sutluyorum.ikinci resimdeki sallanir portatif besik dogumdan itibaren ilk 5 yada 6 ay yatak odamda kullandim sonra park besige gectik .cunku dogrulmaya calisiyorlar tehlikeli olmasin.hafif sallaniyor olmasida sak8nlemesi acisindan avantaj.sonuncusu ise oturma odamda ona koyup etrafa bakmasini sagliyordum oda hafif sallaniyor.gunduz uykularini onda uyutuyordum .mutfakta yanima aliyordum.uyku duzeni oturtmamdada yardimci oluyordu.gunduz uykulari onda gece uykulari yatak odasinda boylece gece gunduz ayrima variyordu.

Yani sence bunlarin hangisini almali cnm?

Anne olmak harika ve muhteşem bir duygu.
Ben hamileyken Bir bayanın şiirini okudum daha doğmadan hüngür hüngür ağladım
Şiirin adı BEN ANNE OLDUM.
YANİ O KADR FARKLİ BİR DUYGUKİ
bunu emin olun anne olunca anlayacaksınız beni doğunca şimdi görmeden çok hissedilmiyor doğsun yüzünü görün sesini duyun bitti iş.
Haa zormuş elbette ilk anne olanlara gerçekten zor çünkü onu anlamak kavramak zor bakmak zor bütün hayatın değişecek ve hepiniz ilk doğsun o kadınlara bile hak vereceksiniz emin olun:))
Ben hastaneden çıktım geldim ameliyatlı tüm yorgunum günlerdir uyumamisim ağrım var duş aldım uyuyacağım
Normalde yatıp uyursunuz dinlenirim vücut iptal çünkü ama artık bakmakla sorumlu bir bebeğiniz var ve sadece size muhtaç size ait şimdi ben bu bebeğin ANNESİMİYİM BENİMMİ BU BEBEK BENMİ BAKACAGİM DEDİM KENSİ KENDİME ORDA ANNE OLDUGUMU ANLADİM.
VE ZORLANDİM AKSAMLARİ DUSUNUN BEN İLK HASTANEDEN GELİNCR BEBEGİMİ YİKADİM BOYLE CESARETLİ İKEN ERİNMEZKEN ZORLANDİM ZOR YANİ ANLAYACAGİNİZ.DOGMADAN ANLAYAMAZSIN İZ.
AMA SU AN KİZİM 8 yaşında ve onun bir saçının teline canımı veririm
Gözümden sakinirim
O benim herşeyin yaşam kaynağımız
Herşey hayata onun için evimizde
Birde küçük pogacam olacak şimdi
İkincide bakmak neyle karşılaşacağınız bilmek daha kolay olduğu için
Bir dogsada baksam diyorum
Çok kolayına geliyor 8 sene ara versemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…