- 25 Temmuz 2017
- 906
- 939
- 23
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.981
Hayır bende anakucagini alacağımCanim ne olacagi belli olmaz ki kiyafetleri yikadik herseyi hazirladik her an hersey olabilir hic birseyin garantisi yok sonucta erken geliveresi tutaro an biseyin hazir olmadigini düşün.. daha kotu olur. Tozlanmaz kirlenmez cunku yikadiklarimi sahsen ben guzelce bir de ustelerini orttum kaldirdim. Cantasina koyulmasi gerekenleri koydum cantanin icinde de kirlenmez herhalde :) ana kucagi da cok kullanisli oluyor arkadasim salonda onla ömru geciyo ilk aylar ozellikle. Minnacik sey yer kaplama yapmaz diye düşünüyorum hem kaplasa da sikinti yok:)
Bende 30.haftadayim mayısın ilk haftaları başlayacağım 32 33 haftada bebek çantamı bugün yıkadım beni gaza getirdiniz:))ana kucağının kullanışlı olup olmaması markasına, modeline göre değişir... ben oğlumda onun sayesinde yemek yiyebiliyordum mesela :) kıyafetler için de genelde 32. haftadan itibaren doğum çantasının hazır olması gerekir gerçekten ne olacağı belli olmuyor geçen sene iş arakadaşım çok hazırlıksız bir şekilde doğum yaptı sormuşlar doğum çantan nerede diye o ne demiş :) erken doğmuştu 1 ay.. ben de bir kaç hafta içinde yıkayıp ütülemeyi planlıyorum
Aynen bende camlar silincek perdeler yikancak o yüzden daha kıyafet yıkamaya üşeniyorum gibiKızlar evinizin temizliğini yaptınız mı
Ev temiz olmayınca ben bebeğin odasında temizlemek istemiyorum için ne dinmiyor yaa.
Bu yüzden mayısı bekliyorum her yer temizlendi odasınida sileyim
Kıyafetlerini yıkayıp dolabına hazırlayayım diye bekliyorum beşiği yatak odama kuracagim
Aynen ev temizlenmeden bebek odasını temizlemek yerleştirmek hiç içime sinmezAynen bende camlar silincek perdeler yikancak o yüzden daha kıyafet yıkamaya üşeniyorum gibi
Ben de izne ayrılmayı bekliyorum çok iş varDaha temizlik falan ben de yapmadım kızlar. Hastane çantamı da hazırlamadım hiçbirşeyim hazır değilHediyeliklerim de hazır değil... Mayıs 1'inde izne ayrılıyorum. Annemle birlikte yavaş yavaş başlayacağız işte. Bir de daha bebek odasının tek duvarına duvar kağıdı yapılacak. Çok iş var düşününce. Nerden başlayacağını şaşırıyor insan, sıraya koyamıyorum bir türlü.
Çalışıyor olmanın en büyük zorluğuBen de izne ayrılmayı bekliyorum çok iş var
OyO rahatlığı şu an sadece hayal edebiliyorum ama o bile güzel. Ben şeker hastası olunca işin rengi biraz değişiyor maalesef. Kızıma hamileyken önüne gelen şeker hastalarının çocukları sakat kalıyormuş, ölüyormuş diye haykırdı. Her şeye rağmen kulaklarımı tıkadım. Doğumdan sonra kızımın şekeri düşük çıktı. Bu normal insanlarda bile olabilecek bir durummuş ama kp bu da mı şeker hastası dedi. Ucubeymişim gibi davranılmasından bıktım. Bu hastalık sırtımda bir kambur. Bu hamilelikte de normal insan gibi hareket etmeye çalıştım. İlkinde her gün yürümüştüm ama bunda sadece hafta sonları yürüdüm. Bugün eşime şeker yüzünden bebeğe bir şey olur korkusu yine başladı deyince bu bebek için bir şey yapmadık ki, yürüyüş bile yapmadın diye beni suçladı. Saatlerdir ağlıyorum . Allah korusun ileride çocuklarım şeker hastası olursa sürekli suçlanacağım. Bazen keşke hiç çocuk sahibi olmasaydım diyorum.
Maşallah canimKızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 48cm 2550 gr olmuş. Sat a göre 33+2 ultrasonla gire 35+2..
Nst çektiler o da normal cıktı çok şükür. Temizliği bende henüz yapmadım mayısa yapacağım inşallah.. Ama çantam hazir
Oy maşallahh ya. Peki hani böyle sat'a göre daha küçükken aslında önde gidiyorlar ya, o zaman doğum zamanını yine sat'a göre mi belirliyorlar yoksa ultrasona göre mi?Kızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 48cm 2550 gr olmuş. Sat a göre 33+2 ultrasonla gire 35+2..
Nst çektiler o da normal cıktı çok şükür. Temizliği bende henüz yapmadım mayısa yapacağım inşallah.. Ama çantam hazir
Sizle aynı günümüzDaha temizlik falan ben de yapmadım kızlar. Hastane çantamı da hazırlamadım hiçbirşeyim hazır değilHediyeliklerim de hazır değil... Mayıs 1'inde izne ayrılıyorum. Annemle birlikte yavaş yavaş başlayacağız işte. Bir de daha bebek odasının tek duvarına duvar kağıdı yapılacak. Çok iş var düşününce. Nerden başlayacağını şaşırıyor insan, sıraya koyamıyorum bir türlü.
Peki doğum sattami ultrasona goremi olurKızlar bugün kontrolümüz vardı oğlum 48cm 2550 gr olmuş. Sat a göre 33+2 ultrasonla gire 35+2..
Ultrasona göre canim 21 mayis görünüyor şimdilik benimkiOy maşallahh ya. Peki hani böyle sat'a göre daha küçükken aslında önde gidiyorlar ya, o zaman doğum zamanını yine sat'a göre mi belirliyorlar yoksa ultrasona göre mi?
Peki doğum sattami ultrasona goremi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?