2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hayır bende anakucagini alacağım
Yere yakın olanlardan
Ama şu salıncak gibi olanları diyorum
Hem kaba hem yüksek yaaa tehlikeli

Bende 30.haftadayim mayısın ilk haftaları başlayacağım 32 33 haftada bebek çantamı bugün yıkadım beni gaza getirdiniz:))
İçinede yıkadım kıyafetleri hazırlayayım iki hafta sonra hazırlayayım bari gaza geldim

Bende başlıcam bebek kıyafetlerini yıkamaya ama bi üşengeçlik var çantamı yikicam ilk sonra kıyafetler hem bahar temizliği yapıyorum hem dogum temizliği gibi fazlalık ne varsa evden çıkarıyorum iyi oluyor evde bi tane de oğlum olduğu için zorlanıyorum ama yavaş yavaş yapıyorum işte

Aynen bende camlar silincek perdeler yikancak o yüzden daha kıyafet yıkamaya üşeniyorum gibi

Aynen bende camlar silincek perdeler yikancak o yüzden daha kıyafet yıkamaya üşeniyorum gibi
Aynen ev temizlenmeden bebek odasını temizlemek yerleştirmek hiç içime sinmez
Bende böyleyim her yer kirli
Camları silinip perdeler yıkanacak
Kapılar koltuklar silinecek
Mayısin ilk haftası temizlikçi abla cagricagim
Sonra bebeğin odasını beşiğini dolabını silip kıyafetleri yıkayacağım Allah'ın izniyle sagsaglim yetiştirdim o günlerebende sizinle aynı haftada yım
30. Haftada yım

Daha temizlik falan ben de yapmadım kızlar. Hastane çantamı da hazırlamadım hiçbirşeyim hazır değil Hediyeliklerim de hazır değil... Mayıs 1'inde izne ayrılıyorum. Annemle birlikte yavaş yavaş başlayacağız işte. Bir de daha bebek odasının tek duvarına duvar kağıdı yapılacak. Çok iş var düşününce. Nerden başlayacağını şaşırıyor insan, sıraya koyamıyorum bir türlü.

Ben de izne ayrılmayı bekliyorum çok iş var

O
Oy
Maşallah canim

Oy maşallahh ya. Peki hani böyle sat'a göre daha küçükken aslında önde gidiyorlar ya, o zaman doğum zamanını yine sat'a göre mi belirliyorlar yoksa ultrasona göre mi?

Sizle aynı günümüz
Bende mayısın ilk haftası başlayacağım
Benim kizimn beşiği hazır kurulu ama benim odama alınacak çocuk odasındaki Şifonyer ve Kardolap silinecek
Yıkanan bebek kıyafetleri yerleştirilecek
Ayy düşündükçe benide afacanlar bastı
Allah büyük yaa hepsi olur
Ben kendimi zor tutuyorum yaparım da
Başıma iş açarım diye korkuyorum
Eğil kalk kendimi frenliyemiyorum
O yüzden zor tutuyorum kendimi

Evet kizlar bizde bu persembe basliyoruz temizlige.ardindan boyaci girecek o btircek sora camlar perdeler heryer dip bucak temizlenicek ve daha sora oglusumun odasi duzenlenecek.besigi kurulcak yatak odama.yatak odamla cocuk odasi cok arali.nerdeyse evin bibucunda cocuk odasi.o yuzden yatak odamda olucakbpark yatagi.bide ama kucagi alicam nasipse.daha cantam filan hazir degil benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…