- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #28.961
Her bebek vaktinde gelmiyor yıkayıp hazır etmekte fayda var dolap içlerinde durduk yere kirlenmezler acil bi durum olsa ne ara yıkayıp kurutup hazır edicez planlı olmakta her zaman iyidir.Kızlar birde şu su havada sallanır ana kucakladı bence kullanışlı değil yaa onu neden alıyorsunuz
Bebekler emniyet kemerini taksanizdq kendini kaydırıyor aşağı sarkar
Ben kızımı anakucagini kemerini kitlesini oturdum bir baktım ki bir ara kendini kemerle kaydırmis anakucagini ucu hava ya kalkmış düşünün ondan kendini bile yere sarkıtir
Ben kesinlikle almam o tarz ürünler hem evde yer kaplar nereye koyacaksın
Birde bebek kıyafetleri sizler neden erken yikadiniz hazırladıniz. Onlar kirlenmezmi tozlanmazmi
Kızlar erken değilmi niye yıkıyorsunuz daha zaman var bence hepinize hemde
Benim 7 haziran 52 günüm kaldı maksimum, odası geldi artık toplansın istiyorum neyi nereye koyucam vs. Bi de erken doğum olursa 37 den itibaren her an gelebilir ben 33. Haftamdayım ancak. Herşeyi hazırlayıp dolabın da yatağın da üstüne örtü örtücem.Kızlar birde şu su havada sallanır ana kucakladı bence kullanışlı değil yaa onu neden alıyorsunuz
Ben kızımı anakucagini kemerini kitlesini oturdum bir baktım ki bir ara kendini kemerle kaydırmis anakucagini ucu hava ya kalkmış düşünün ondan kendini bile yere sarkıtir
Birde bebek kıyafetleri sizler neden erken yikadiniz hazırladıniz. Onlar kirlenmezmi tozlanmazmi
Mi-nick sen neelerdeydin ne zamandır gözükmüyorsun. Hazırlıklar nasıl gidiyor?Her bebek vaktinde gelmiyor yıkayıp hazır etmekte fayda var dolap içlerinde durduk yere kirlenmezler acil bi durum olsa ne ara yıkayıp kurutup hazır edicez planlı olmakta her zaman iyidir.
cantani gulegule kullan canim. ne kadara aldin?Nasılsınız anneler
Zaman yaklastıca o eksik dısarı cık, bu eksik bu alıncak dısarı cık hepimiz heral aynıyızeksik tamamlama eşimle sürekli dısardayz tabi ben hamiş yavas yavas su içe içe zor oluyor sizlerde aynı mısınz . Yoruluyorum çok ellerim ayaklarımda şişiyor sıcakta daha da zorluyor.Herşeyide sona bıraktık malum şimdide kosturmacadayız.
Hastanede şahit olunca gecelik yetmedi diye gecelik arayışındayım mavi renk sabahlıklı gecelik alacam begenemedim bi ama bir mavi renk yedek gecelik aldım sabahlıkla ortak giyerim düşüncesiyle . iki tane yetmez bir tanede alayım diyombir tane alt üst pijama takımı aldım . Annemde pijama takımı alacakmış . Bir gecelik takımı, ikii yedek gecelik, iki pijama yeter heral Abarttım mı bilmiyorumda ev yakın değil ki, ile gidecez doğuma inşallah en azından yanımda bulunsun sonra benim eşime de gidin gecelik alın demesinler anlamazda o
Lcwaikiki dende kumaş hamile pantolonu aldım geniş pacalı yazın rahat olur giyerim . Kaplı atlet gördüm aldım gecelik içice giyerim emzirirken kolumdan cıkarınca rahat rahat emziririm .Ayrı sutyen ayrı atlet giyecem derdi olmaz düşüncesiyle , Rahat olursa kullanımı daha cok alırım yazın kurtarıcım olur çünkü yaz kış atlet giyen biriyim .
Dün aliexpressten cantamda geldi çoook beğendim . kullanıslı bol gözlü . Hastane çantamı hazırlarken inşallah onuda doldurucam.
Yok canım biseycik olmaz, lastik gibiler zaten daha, Öyle tam yatmasada rahat oluyor onların içleriAma tam yatar pozisyon olmadigi icin zarar vermesin kuzumun sirtina ya(
Ne kadara aldın canim cantayi? Valla ayni durumdayiz ordan oraya kostur.. bir de yoruluveriyorum hemen.. temel.ihtiyaclari tamamladik galiba, biraz ic camasiri almam lazim cantaya koycamNasılsınız anneler
Zaman yaklastıca o eksik dısarı cık, bu eksik bu alıncak dısarı cık hepimiz heral aynıyızeksik tamamlama eşimle sürekli dısardayz tabi ben hamiş yavas yavas su içe içe zor oluyor sizlerde aynı mısınz . Yoruluyorum çok ellerim ayaklarımda şişiyor sıcakta daha da zorluyor.Herşeyide sona bıraktık malum şimdide kosturmacadayız.
Hastanede şahit olunca gecelik yetmedi diye gecelik arayışındayım mavi renk sabahlıklı gecelik alacam begenemedim bi ama bir mavi renk yedek gecelik aldım sabahlıkla ortak giyerim düşüncesiyle . iki tane yetmez bir tanede alayım diyombir tane alt üst pijama takımı aldım . Annemde pijama takımı alacakmış . Bir gecelik takımı, ikii yedek gecelik, iki pijama yeter heral Abarttım mı bilmiyorumda ev yakın değil ki, ile gidecez doğuma inşallah en azından yanımda bulunsun sonra benim eşime de gidin gecelik alın demesinler anlamazda o
Lcwaikiki dende kumaş hamile pantolonu aldım geniş pacalı yazın rahat olur giyerim . Kaplı atlet gördüm aldım gecelik içice giyerim emzirirken kolumdan cıkarınca rahat rahat emziririm .Ayrı sutyen ayrı atlet giyecem derdi olmaz düşüncesiyle , Rahat olursa kullanımı daha cok alırım yazın kurtarıcım olur çünkü yaz kış atlet giyen biriyim .
Dün aliexpressten cantamda geldi çoook beğendim . kullanıslı bol gözlü . Hastane çantamı hazırlarken inşallah onuda doldurucam.
Yok canım biseycik olmaz, lastik gibiler zaten daha, Öyle tam yatmasada rahat oluyor onların içleri
Canim ne olacagi belli olmaz ki kiyafetleri yikadik herseyi hazirladik her an hersey olabilir hic birseyin garantisi yok sonucta erken geliveresi tutarKızlar birde şu su havada sallanır ana kucakladı bence kullanışlı değil yaa onu neden alıyorsunuz
Kızlar birde şu su havada sallanır ana kucakladı bence kullanışlı değil yaa onu neden alıyorsunuz
Cnm sen oda kokusu yapmıştın malzemelerini nerden aldın aceba bende ondan dusunuyorumdaEki Görüntüle 2137081
Çok tatlıymış canım bende kendim yaptım baya uyguna geldi 20 tl çerçevesi ayıcıklar 15 tl falan tuttu pleksi isim de 15 di başka yere sordum 100 küsür fiyat verdiler aynısına sende bu şekilde bakabilirsin
Bondigonun fiyatı cok uygun ama sallanışı kötü geldi bana.Yani bondigomu alayim cnm?
sağol canım aliexpressten ilk defa alısveris yaptık bu çantayı begendik eşim internet alışşverişi için kullanan karttan aldı para yatırdı canta 122 tl bide %10 komisyon mu ne alıyor dedi eşim bize 130- 132 tl falan mal oldu galiba .Pahalı geldi basta Ama cok begendik burada ebebek ve bebek dükkanlarına bakmıştık normal çantaydı bu ıslak bez yeri , bibeberon mama yeri ayrı , kaşık için yer , bebek arabasına takılmak için aparatı falan mennun kaldık yanicantani gulegule kullan canim. ne kadara aldin?
130-132 tl civarı gibi canımNe kadara aldın canim cantayi? Valla ayni durumdayiz ordan oraya kostur.. bir de yoruluveriyorum hemen.. temel.ihtiyaclari tamamladik galiba, biraz ic camasiri almam lazim cantaya koycam
Ateş ölçeri dün aldım gittigidiyordan sipariş verdim. Braun 6020 markası kulaktan ölçer.Kizlar benimde pek eksigim kalmadi sayilir.sampuan filan alicam masrapa alicam.kendime pijama takimi.ama ates olceri nerden alcam bilmiyorum.fikir verin.
Girip bakıp çıkıyorum canım çok fazla zamanım olmuyor temizlikle filan uğraştık bu aralar hazırlıklarımız bitti çantalarımız hazır şu an bekleme evresindeyim :)Mi-nick sen neelerdeydin ne zamandır gözükmüyorsun. Hazırlıklar nasıl gidiyor?
ikiside bana gore lazim.yanliz ana dizini biraz daha kaliteli bisey alabilursiniz imkaniniz varsa bunlarin pozisyon ayarlama yerleri cabuk gevsiyor.Yani sence bunlarin hangisini almali cnm?
Bondigonun fiyatı cok uygun ama sallanışı kötü geldi bana.
Ateş ölçeri dün aldım gittigidiyordan sipariş verdim. Braun 6020 markası kulaktan ölçer.
ikiside bana gore lazim.yanliz ana dizini biraz daha kaliteli bisey alabilursiniz imkaniniz varsa bunlarin pozisyon ayarlama yerleri cabuk gevsiyor.
oyuncakli muzikli olanlar daha uzun sure kullaniliyor sirtina bisey olmaz onlarda tam yatiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?