2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar birde şu su havada sallanır ana kucakladı bence kullanışlı değil yaa onu neden alıyorsunuz
Bebekler emniyet kemerini taksanizdq kendini kaydırıyor aşağı sarkar
Ben kızımı anakucagini kemerini kitlesini oturdum bir baktım ki bir ara kendini kemerle kaydırmis anakucagini ucu hava ya kalkmış düşünün ondan kendini bile yere sarkıtir
Ben kesinlikle almam o tarz ürünler hem evde yer kaplar nereye koyacaksın
Birde bebek kıyafetleri sizler neden erken yikadiniz hazırladıniz. Onlar kirlenmezmi tozlanmazmi
Kızlar erken değilmi niye yıkıyorsunuz daha zaman var bence hepinize hemde

Her bebek vaktinde gelmiyor yıkayıp hazır etmekte fayda var dolap içlerinde durduk yere kirlenmezler acil bi durum olsa ne ara yıkayıp kurutup hazır edicez planlı olmakta her zaman iyidir.

Benim 7 haziran 52 günüm kaldı maksimum, odası geldi artık toplansın istiyorum neyi nereye koyucam vs. Bi de erken doğum olursa 37 den itibaren her an gelebilir ben 33. Haftamdayım ancak. Herşeyi hazırlayıp dolabın da yatağın da üstüne örtü örtücem.

Her bebek vaktinde gelmiyor yıkayıp hazır etmekte fayda var dolap içlerinde durduk yere kirlenmezler acil bi durum olsa ne ara yıkayıp kurutup hazır edicez planlı olmakta her zaman iyidir.
Mi-nick sen neelerdeydin ne zamandır gözükmüyorsun. Hazırlıklar nasıl gidiyor?

cantani gulegule kullan canim. ne kadara aldin?

Ne kadara aldın canim cantayi? Valla ayni durumdayiz ordan oraya kostur.. bir de yoruluveriyorum hemen.. temel.ihtiyaclari tamamladik galiba, biraz ic camasiri almam lazim cantaya koycam

Canim ne olacagi belli olmaz ki kiyafetleri yikadik herseyi hazirladik her an hersey olabilir hic birseyin garantisi yok sonucta erken geliveresi tutar o an biseyin hazir olmadigini düşün.. daha kotu olur. Tozlanmaz kirlenmez cunku yikadiklarimi sahsen ben guzelce bir de ustelerini orttum kaldirdim. Cantasina koyulmasi gerekenleri koydum cantanin icinde de kirlenmez herhalde :) ana kucagi da cok kullanisli oluyor arkadasim salonda onla ömru geciyo ilk aylar ozellikle. Minnacik sey yer kaplama yapmaz diye düşünüyorum hem kaplasa da sikinti yok:)

ana kucağının kullanışlı olup olmaması markasına, modeline göre değişir... ben oğlumda onun sayesinde yemek yiyebiliyordum mesela :) kıyafetler için de genelde 32. haftadan itibaren doğum çantasının hazır olması gerekir gerçekten ne olacağı belli olmuyor geçen sene iş arakadaşım çok hazırlıksız bir şekilde doğum yaptı sormuşlar doğum çantan nerede diye o ne demiş :) erken doğmuştu 1 ay.. ben de bir kaç hafta içinde yıkayıp ütülemeyi planlıyorum

Cnm sen oda kokusu yapmıştın malzemelerini nerden aldın aceba bende ondan dusunuyorumda

cantani gulegule kullan canim. ne kadara aldin?
sağol canım aliexpressten ilk defa alısveris yaptık bu çantayı begendik eşim internet alışşverişi için kullanan karttan aldı para yatırdı canta 122 tl bide %10 komisyon mu ne alıyor dedi eşim bize 130- 132 tl falan mal oldu galiba .Pahalı geldi basta Ama cok begendik burada ebebek ve bebek dükkanlarına bakmıştık normal çantaydı bu ıslak bez yeri , bibeberon mama yeri ayrı , kaşık için yer , bebek arabasına takılmak için aparatı falan mennun kaldık yani
Ne kadara aldın canim cantayi? Valla ayni durumdayiz ordan oraya kostur.. bir de yoruluveriyorum hemen.. temel.ihtiyaclari tamamladik galiba, biraz ic camasiri almam lazim cantaya koycam
130-132 tl civarı gibi canım
Evet canım çok yorucu oluyor benimde aksama halim kalmıyor ,ayaklarım agrıyor . Bende haftasonu 3 tane alt iç çamasırı aldım annemde almıs bimden mi 101 den mi yüksek bellli olanalrdan hastane uzak eve gelemeyecez ne olur ne olmaz alalım fazla fazla diyor. Bir kaplı atllet , bir emzirme atleti aldım emzirme sütyeni de alırım . Kaplı atletler cok mantıklı geldi sutyen atlet bir arada giyimide rahatlığıda daha iyi olur düşüncesindeyim bir tane daha alırım . kullanmadan bilemeyecem ama Hangisi kullanıslı olursa ihtiyaca göre alırım artık yazın cok lazım olacak nasıl olsa
Çocuğun eksikleri var daha tamamlayamadık da kendi ihtiyaclarımda bitmedi kendimi unutmusum hiç aklımda değildi çocuğun alıncakları diye koşarken bide anne ihtiyacları çıkıyormuş

Mi-nick sen neelerdeydin ne zamandır gözükmüyorsun. Hazırlıklar nasıl gidiyor?
Girip bakıp çıkıyorum canım çok fazla zamanım olmuyor temizlikle filan uğraştık bu aralar hazırlıklarımız bitti çantalarımız hazır şu an bekleme evresindeyim :)

Yani sence bunlarin hangisini almali cnm?
ikiside bana gore lazim.yanliz ana dizini biraz daha kaliteli bisey alabilursiniz imkaniniz varsa bunlarin pozisyon ayarlama yerleri cabuk gevsiyor.
oyuncakli muzikli olanlar daha uzun sure kullaniliyor sirtina bisey olmaz onlarda tam yatiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…