2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Teşekkür ederim cnm benimde memleket ankara bende insanbuldayim Eminönüne bakayım o zaman iyice agirlasmadan kismetse
Benim de ailem istanbulda ya şuan annemlerdeyim tam tersi yaşıyormuşuz Eminönü ztn dolu çeşit var ama sabah erken git acayip kalabalık oluyor ya

Bende aynı durumdayım herşeyi aldım hiç bir hazırlık yapmadım öylece bekliyor temizlik yapmam gerekli kızımın eşyaları yıkanıp ütülencek çanta hazırlancak sabah saat 7 de evden çıkıyorum akşam 7 de eve giriyorum yapmaya vaktim yok. sadece Bebek çantası ve uyku seti alıcam birde incik boncuk dağıtmalık şeyler kaldı kolonya şişesi falan ayy bayada varmış daha. Çalışınca çok zor oluyor..

Kızlar slm göbek deliğinde gerilmeden dolayı sizi gibi ağrıları olan varmi benim bu hafta göbeğin ağrıyor sızlıyor bayağı
Birde dün sanki isalmisim gibi karnında guruldama hissi vardı kendimi iyi hissetmesini.bugun yatıyorum hala su an

Senle aynı durumdayım dün gece catlayacam oturdum ağladım hüngür hüngür ama nasıl ağlıyorum
Gece 2 de eşim geldi niye ağlıyorsun diyor dayanamıyorum artık
Borçlarımiz var düşünmekten karnıma ağrılar giriyor
Psikolojik baskı var üstümde catlayacam gibiyim çok üzgün ve bitkinim
Yüce rabbim su mübarek günde bize yardım et masum yavrum için karnımdaki
Ne olur bana dua edin kızlar
Çok bunaldım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…