2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Merhaba kızlar... hepinize hayırlı doğumlar diliyorum öncelikle...

bi temmuz annesi olarak tabi ki sizi de takip ediyorum..sata göre 28+4 üm ama ultrasona göre de 1 hafta önden gidiyor benim bebişim.. bugün kontrolüm vardı ve ultrasonda bebeğin döndüğünü söyledi doktor... en yakın size sorabilirim bu haftada bebeği baş geliş olan var mı ? yada daha sonra tekrar döner mi merak ettim

Benimde 30 haziran görünüyor dr ya gittim başı dönmüş 2 hafta once yukarıdaydı çok sevindim bu saatten sonra dönmez inşallah diye düşünüyorum yeri darlasmistir

Doktor dedi ki doğuma yaklaştıkça dönme ihtimali azalıyor ama hiç sıfırlanmıyor döne de bilir dedi benim kide 30 . Haftada baş gelişti şuan 34. Hala bas geliş inşallah dönmez canım..
Bu arada neden 66 yozgatlı mısın:)

eşim yozgatlı :) verdiğin cevap içinde teşekkür ederim... çok rahatladım erken gibi geldi çünkü gerçi doktor gayet güzel dedi ama yine de insan başkalarından da duymak istiyor

eşim yozgatlı :) verdiğin cevap içinde teşekkür ederim... çok rahatladım erken gibi geldi çünkü gerçi doktor gayet güzel dedi ama yine de insan başkalarından da duymak istiyor
Ben de yozgatlıyım da canım onun için sordum. Hiç merak etme doğumun normal olacaksa dönmesi iyi bişey.

Bence gayet normal ve iyi bişey benimde 29.haftada dönmüştü baş aşağı doktor olması gereken bu dedi. İki gün önce ebeye tekrar döner mi diye sordum bu saatten sonra kolay kolay dönmez dedi . Bence senin de dönmez

Merhaba kizlar nasilsnz nasil gidiyo hamileikk Az kaldi doguma basladimi dogum stresi sizdede:/
Tam bir stres diyemem ama heyecanla karışık stres diyebilirim. Heyecan daha ağır basıyor. Bir de karnım çok sivrildi. Kızımda yayvandı ve daha rahattım. Sivri karın hareketleri kısıtlıyor ve insanı daha fazla yoruyor.

çok teşekkür ederim siz böyle yazınca içim rahatlıyor

Ilk olunca malesed tecrubesiz oluyoruz her duydugumuzu alasimiz geliyor:) gerci cok da fazla birsey almadim fuzuli olan. Gogus pedi de cok fazla şey olmadi 6 lira verdim sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…