2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cantayi neden yikadin cnm?evdeki cantanmiydi?yeni aldigin cantayimi yikadin?
Yeni aldığım çantayı yıkadım ben yeni aldığım herşeyi yıkarım
İçine bebek kıyafetlerini kıyamam ki
Yıkamadan icime sinmez.
Ben kizimi bebekken muayeneye goturdugumde eve gelince üstündekileri hep cikarir yıkar yeni kıyafet giydiririm ve anakucagini falan yere koyduğumuz için silerdim
Hatta çoğunlukla kızimı yıkardm
Temiz pijama giydirip karnını doyurur uyuyordum.
Valla çok emek verdim
kızımın kakasını bile temizlerken altını açtığımda
Elimi mutlaka yıkardım öyle poposunu silerdim
Telefonumu mutfak masasında asla koymam mikrop hep
Anahtarlık koymam ve gelen misafir koyarsakoyarsa o masayı çiflerim ve çok sinirlenirim
AVM ye gidince kizm lavaboyu kullandığında kıyafetini gelince hemen kirli çamaşır sepetine atarım onu dolabına yeni giydiyse bile asmam

Kac dakika kaynattin cnm peki?pompan nasil peki?

Bebe yağını niye koydun canım ne gerek var.hemen yaglayacakmisin bebeği
Boşa yük yapamaz ona gerek yok
Evine gidince bebeğini temizce yıka sonra yagla

Kizlar bu pompa kesin sartmi yahu
Doğumdan sonrası için bilemicem ama hastane için hiç gerekli değil bence zaten ilk gün damla damla süt gelecek onuda pompa içinde hapsetmek çok gereksiz. Biberon da aynı şekilde emzik de. Bebeği güzelce emzirip sık sık da memeye elinizde masaj yapıp kaşığa sutunuzu çıkarıp bebeğin ağzına vermek daha yararlı. Mama gerekecek olsa da siringayla ağzına yavaş yavaş vermek daha doğru geliyor biberona alismamasi için. Benim üçüncü bebeğim gelecek gerçekten deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, yanınızda boşa yük etmeyin

Canım hastanede sağma makinesi var zaten genelde hemde nasıl çekiyor.
Yanına alıp yuk etme
Evine geçince gerekirse satmaya baslarsin
Sütün artsın diye bebeğe zaten meme ver hep göğsüne alissin
Biberon falan verme zaten emzirdikten süt gelecek artacak

Çantayı kaç derecede yıkadın ? Bozulmaz mi çanta

Aynen sana katiliyorum cnm. kasiga koyup vermeli bncede.haklisin dogrusu.

Çantayı kaç derecede yıkadın ? Bozulmaz mi çanta
Hızlı yıkama 40 derece hemen kopukleyip durulattim balkona kurutmaliga taktım hiçbir şekilde kırismadi
Sunan tertemiz içime sindi
Bebeğin temiz kıyafetlerini
O kokan çantaya koyamamki
Yeni alınan şeyler plastik gibi kokar zararlı

Kizlar ates olcer sordum ama kimse bisey demedi.alan olmadi galiba ates olcer?????
Ben weewell marka dijital temassiz ateş ölcer aldim canim. Cocuga dokundurmadan ölçüm yapabiliyorsun. Ayni zamanda ortamin, yikandigi suyun da vs derecesini ölçebiliyorsun

Yani bondigomu alayim cnm?
bandigo nasıl bilmiyorum canım kullanisi, rahatlığı hakkında bir bilgim yok maalesef ama o tarz birşey mantıklı.

hastane için şart değil canım ilk bir kaç hafta sadece emzirirsin zaten bebek emer emdikce süt artar ve alışır, Daha ilerisi için alabilirsin bebek olduktan sonra kalan sütü sagmak için. Ben meme + biberon beraber devam etmiştim ilkinde gayet rahat ve keyifli donemlerdi Bizim için , Allah'ın izniyle bunda da öyle yapacağım. Sen de bir anne olarak bebeğin ve senin için en iyisi ne ise o şekilde yap canım, bebek yon veriyor zat n herşeye :)

Haklısın canım. Bazen üst üste geliyor her şey. Böyle zamanlarda daha da duygusallaşıyorum.
Kizlar ates olcer sordum ama kimse bisey demedi.alan olmadi galiba ates olcer?????
Ben kızım için 4.5 yıl önce Weewell temassız ateş ölçer almıştım. Arkadaşın dediği gibi hem banyo suyunu da ölçüyor. Biz gayet memnun kaldık. Ebebek'ten almıştık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…