- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.021
Aynen ben de gün sayıyorum eve geldiğimde tüm enerjim bitmiş oluyor .surda üç günüm kaldı bitecek inşallah seni çok iyi anlıyorumOh ya ne güzel, gün sayıyorum ben resmen. Çok zorlanıyorum artık
Yeni aldığım çantayı yıkadım ben yeni aldığım herşeyi yıkarımCantayi neden yikadin cnm?evdeki cantanmiydi?yeni aldigin cantayimi yikadin?
Yani sata göre mi doğum tarihi verdi canımDoktor 21 mayıs dedi ama belli olmaz son haftalar tekrar normal haftasına dönebilir dedi.
Hepsini kaynattım canim kuruttum kuruladım koydum bebeğin cantasinada koyduklarim tam takım 10 lü hastane çıkışı 3 tane 5 li zıbın takimi alt acma pişik kremi bebe yağı göğüs pompası ağız bezi 6 tane iki tane penye yelekler bitane tulum ıslak mendil üni beybi 6 7 tane bez prima penye bataniye
Bebe yağını niye koydun canım ne gerek var.hemen yaglayacakmisin bebeğiHepsini kaynattım canim kuruttum kuruladım koydum bebeğin cantasinada koyduklarim tam takım 10 lü hastane çıkışı 3 tane 5 li zıbın takimi alt acma pişik kremi bebe yağı göğüs pompası ağız bezi 6 tane iki tane penye yelekler bitane tulum ıslak mendil üni beybi 6 7 tane bez prima penye bataniye
Doğumdan sonrası için bilemicem ama hastane için hiç gerekli değil bence zaten ilk gün damla damla süt gelecek onuda pompa içinde hapsetmek çok gereksiz. Biberon da aynı şekilde emzik de. Bebeği güzelce emzirip sık sık da memeye elinizde masaj yapıp kaşığa sutunuzu çıkarıp bebeğin ağzına vermek daha yararlı. Mama gerekecek olsa da siringayla ağzına yavaş yavaş vermek daha doğru geliyor biberona alismamasi için. Benim üçüncü bebeğim gelecek gerçekten deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, yanınızda boşa yük etmeyinKizlar bu pompa kesin sartmi yahu
Canım hastanede sağma makinesi var zaten genelde hemde nasıl çekiyor.Kizlar bu pompa kesin sartmi yahu
Çantayı kaç derecede yıkadın ? Bozulmaz mi çantaYeni aldığım çantayı yıkadım ben yeni aldığım herşeyi yıkarım
İçine bebek kıyafetlerini kıyamam ki
Yıkamadan icime sinmez.
Ben kizimi bebekken muayeneye goturdugumde eve gelince üstündekileri hep cikarir yıkar yeni kıyafet giydiririm ve anakucagini falan yere koyduğumuz için silerdim
Hatta çoğunlukla kızimı yıkardm
Temiz pijama giydirip karnını doyurur uyuyordum.
Valla çok emek verdim
kızımın kakasını bile temizlerken altını açtığımda
Elimi mutlaka yıkardım öyle poposunu silerdim
Telefonumu mutfak masasında asla koymam mikrop hep
Anahtarlık koymam ve gelen misafir koyarsakoyarsa o masayı çiflerim ve çok sinirlenirim
AVM ye gidince kizm lavaboyu kullandığında kıyafetini gelince hemen kirli çamaşır sepetine atarım onu dolabına yeni giydiyse bile asmam
Doğumdan sonrası için bilemicem ama hastane için hiç gerekli değil bence zaten ilk gün damla damla süt gelecek onuda pompa içinde hapsetmek çok gereksiz. Biberon da aynı şekilde emzik de. Bebeği güzelce emzirip sık sık da memeye elinizde masaj yapıp kaşığa sutunuzu çıkarıp bebeğin ağzına vermek daha yararlı. Mama gerekecek olsa da siringayla ağzına yavaş yavaş vermek daha doğru geliyor biberona alismamasi için. Benim üçüncü bebeğim gelecek gerçekten deneyimlerimden yola çıkarak söylüyorum, yanınızda boşa yük etmeyin
Hızlı yıkama 40 derece hemen kopukleyip durulattim balkona kurutmaliga taktım hiçbir şekilde kırismadiÇantayı kaç derecede yıkadın ? Bozulmaz mi çanta
Yok canım ultrasona göre verdiYani sata göre mi doğum tarihi verdi canım
20 dk kaynattım cnm pompam cihoo manuelKac dakika kaynattin cnm peki?pompan nasil peki?
Ben weewell marka dijital temassiz ateş ölcer aldim canim. Cocuga dokundurmadan ölçüm yapabiliyorsun. Ayni zamanda ortamin, yikandigi suyun da vs derecesini ölçebiliyorsunKizlar ates olcer sordum ama kimse bisey demedi.alan olmadi galiba ates olcer?????
bandigo nasıl bilmiyorum canım kullanisi, rahatlığı hakkında bir bilgim yok maalesef ama o tarz birşey mantıklı.Yani bondigomu alayim cnm?
hastane için şart değil canım ilk bir kaç hafta sadece emzirirsin zaten bebek emer emdikce süt artar ve alışır, Daha ilerisi için alabilirsin bebek olduktan sonra kalan sütü sagmak için. Ben meme + biberon beraber devam etmiştim ilkinde gayet rahat ve keyifli donemlerdi Bizim için , Allah'ın izniyle bunda da öyle yapacağım. Sen de bir anne olarak bebeğin ve senin için en iyisi ne ise o şekilde yap canım, bebek yon veriyor zat n herşeye :)Kizlar bu pompa kesin sartmi yahu
Haklısın canım. Bazen üst üste geliyor her şey. Böyle zamanlarda daha da duygusallaşıyorum.ya canım neden kendini üzmüşsün bu kadar, tamam şeker biraz genetik ama çözümü olmayan bir hastalık değilki... Allah daha kötü hastalık vermesin kaldıki şuan sağlam bir insanın yarın ne olacağını kimse bilemez her an herkes bir hatalık sahibi olabilir Allah dermansız hastalık vermesin, kendini suçlamamalısın sne kendini suçlarsan karşındakilere daha fazla fırsat verirsin seni suçlamaları için...aslında bir suç yok ortada ama her telden insan var ne yazıkki kimsenin seni üzmesine izin verme
Ben kızım için 4.5 yıl önce Weewell temassız ateş ölçer almıştım. Arkadaşın dediği gibi hem banyo suyunu da ölçüyor. Biz gayet memnun kaldık. Ebebek'ten almıştık.Kizlar ates olcer sordum ama kimse bisey demedi.alan olmadi galiba ates olcer?????
Benim bebeğim de hep iki hafta önce çıktığı için dün doktorum dedi ultrasona göre olacak galiba doğum dedi. Yani 32 şuan benim deYok canım ultrasona göre verdi
Evet benimde 35Benim bebeğim de hep iki hafta önce çıktığı için dün doktorum dedi ultrasona göre olacak galiba doğum dedi. Yani 32 şuan benim de
Az kaldı heyecanlıyım ve ben hiçbir hazırlık henüz yapmadım. Kıyafetleri falan hazır ama çanta falan henüz hazır değilEvet benimde 35
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?