2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Yeni alinan cantalar kokuyor zaten ben de yikadm gecen hafta oyle kullanilmazdi.bu hafta sonu da icini hazirlicam insaallah.suan tasinma ihtimalimz var bi an once olsa keske.nefes almakta sknti yasiyorm ve ozellikle geceleri bunaliyrum psikolojk sknti yasiyorm bi an önce dogurmak istiyorm dayanamiyorum artk ates basiyor karnimin sisligi rahatsz ediyor beni insin istiyorum sinir oluyorum.baya sacmalamaya basladm sakin kalmaya calisiyorum.dua edin bana

Canım Ankara’da oturuyorum ben orda havuzluhan var ordan almıştım hatta baya uyguna gelmişti diye hatırlıyorum nette satan yerler de var ama orda fiyatlar nasıl bilmiyorum
Teşekkür ederim cnm benimde memleket ankara bende insanbuldayim Eminönüne bakayım o zaman iyice agirlasmadan kismetse

Benimde yarın sabah doktor kontrolüm var insallah hersey yolundadır bu aralar ayaklarımı nasıl ateş basıyor anlatamam buzlu suya sokasım geliyor menepozda ne yapıcam hiç bilemiyorum uffff

Herşeyi nerdeyse tam olup ama daha hiç bir eşyayı yikamayan, çanta vs hazirlamayan bir de ben varım sanırım :) işten güçten fırsat olmuyor ki hafta içi sabah çıkıp eve gelmem en erken Akşam üstü 4 u buluyor , anca iş güç Yemek, oğlanla ilgilenmek derken mahvoluyorum, hayırlısıyla rapor alsamda artık bebeğimin işlerine odaklansam

Kullandinmi cnm sen
Ben bondigo kullanmadım ama eskiden bondigonun ayaklarıyla aynı olan fisher price’ın ana kucağını kullanmıştım. E bebekte inceledim bondigoyu fisher price ile karşılaştırınca sallanışı kötü doğru düzgün sallanmıyo. Benimki baya yaylıydı. Çocuk kendi kendini bile sallıyodu hareket ettikçe.şimdi benimkinden üretilmiyo bende hangisinden alacağım konusunda kararsızım ama bir tane ana kucağı alıcam kesin çok işe yarıyo...

Aynen cnim bende kararsizim ya.titresimli muziklimi daha iyi yoksa sadece elle sallananmi bilemedim

Nekadardi cnim fiyati

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…