- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.121
Sancı derken canım nereden giriyor ve ara ara derken mesela gün içinde sürekli oluyormu ya da dinlenince geçiyormu
Kızlar benim sancılarım ve ağrılarım iyice arttı özellikle akşamları çok fazla oluyor şu an da da ara ara sancı girmeye devam ediyor korkuyorum .. :\
Allah korusun canım, eğer duzenliyse bı kontrol et sonra doktora gitmekte fayda var. Bu haftalarda durdurabilirler ya da ciğer geliştirici iğne falan yapabilirler. Zamanında sağlıkla gelsin minikler
Bnim de bazen adet sancisi gibi giriyo karnima ama iyiyim duzensiz oluyor Korkma Bi acile gorun derim
Ya bende de bikac gundur kasilma var bebegim bi yere toplaniyo kaskati keisliyo rahatsiz ediyo tas gibi oluyo karnim. Aksam Doktoruma yazdim yarin gel bakalim dedi. Yarin gidecegim bakalim insaALLAH korkulacak seyler yasamiyoruzdurKızlar benim sancılarım ve ağrılarım iyice arttı özellikle akşamları çok fazla oluyor şu an da da ara ara sancı girmeye devam ediyor korkuyorum .. :\
Canm dinlenince geçmiyor artıyor ve siddetleniyorsa doktora git doğum sancısı geçmez sürekli şiddetlenirmisKızlar benim sancılarım ve ağrılarım iyice arttı özellikle akşamları çok fazla oluyor şu an da da ara ara sancı girmeye devam ediyor korkuyorum .. :\
Her zaman olmadığı için gitmedim acile haftaya kontrole gidince söylicem doktora bakalım inşallah erken gelmez minigim ..
Genellikle akşamları oluyor hava kararinca başlıyor ağrılarim bazen öyle bir sancı giriyor ki durup dururken, bağırıyorum resmen kısa süreli oluyor hemen geçiyor otururken de oluyor ama gündüz öyle olmuyor ağrım sızım oluyor ama akşamki kadar değil.
Aynen canim kendimizi yormasak bile yoruluyoruz yaa mesela ben çok bi iş yapmamama rağmen hemen öldüm bittim oluyorum.İyi geceler kızlar . Nasılsınız ? Ağrılar erken başlamış inşallah önemsiz çıkar . Artik son dönemler biraz daha kendimizi yormamak gerek ama tabi nerde isler bitmiyor .daha ki hic birseye başlamadım henüz
Bebek ağırlaştıkça bacaklara daha fazla yük biniyor. 15-20 dk yürüyünce benim de bacaklarım ağrıyor. Senin de oğlun mu olacak? Erkekse karın daha sivri olur derler. 2 haftaya kadar gayet iyiydi karnım. Şimdi patlayacakmış gibi. Eşim bakıp duruyor. Çok hoşuna gidiyor ama ben Diyarbakır karpuzu taşır gibiyim. Çok yorucu.Aynen canm bnimkide baya bi sivrildi Bacaklarim cok agriyo ya
Bende bilmiyorum ama gerilmeye bağlıyorum bende.Benim ağrıyordu dün. Neden oluyor acaba gerilmeye bağlıyorum ben.
Bende kimseye derdimi anlatamıyorum. Karnım çıkmadı diye normalmişim gibi davranıyorlar. Herşeyi geç en basitinden hergün yaptığım iğne bile yetmeli aslında. Annem memlekete gitti arada eve yemek bırakıyordu dün kardeşim diyorki ne var yapacağın 2 tencere yemek, sen işten gelince öküz gibi uyuyorsun biz iki kişiyiz onu ne yapıcaz dedim susuyor bu kez. Eşime bile git ne yersen ye moduna girdim günün sonunda tahammülüm kalmıyor. Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Ayrıca bebek için hala daha erken olduğu iddia edilerek hiçbirşey almama izin vermiyorlar. Hepsi son haftalara kalıyor. Yetişmiyor diyip beni germeyin yahuAynen canim kendimizi yormasak bile yoruluyoruz yaa mesela ben çok bi iş yapmamama rağmen hemen öldüm bittim oluyorum.aşırı ağırlastım
Bu tarif ettiğin şey bende de oluyor bazen. Ağrısız bir his, ama genelde karnımın sağ tarafında oluyor. Ama ben bunu kasılma gibi algılamıyorum, bebek bir yerini dayıyor gibi oluyor ve bir kaç saniye sonra da orda büyük bir hareket ediyor. Tehlikeli ve tehlikesiz şeyleri birbirinden ayırmak çok zor tecrübesizken :/Ya bende de bikac gundur kasilma var bebegim bi yere toplaniyo kaskati keisliyo rahatsiz ediyo tas gibi oluyo karnim. Aksam Doktoruma yazdim yarin gel bakalim dedi. Yarin gidecegim bakalim insaALLAH korkulacak seyler yasamiyoruzdur
Canim aynen genelde sagimda toplaniyor bikac gundur. Nette okudum bu kasilmaymis. Yalanci kasilma da olabilirmis bu donemlerde ama. Duzenli olursa sikintiymis. Doktorum gel bakalim dedi bugun gitcem. Gece ne zaman sagima yatsam gene oldu aynisi toplandi sagima tas gibi olduBu tarif ettiğin şey bende de oluyor bazen. Ağrısız bir his, ama genelde karnımın sağ tarafında oluyor. Ama ben bunu kasılma gibi algılamıyorum, bebek bir yerini dayıyor gibi oluyor ve bir kaç saniye sonra da orda büyük bir hareket ediyor. Tehlikeli ve tehlikesiz şeyleri birbirinden ayırmak çok zor tecrübesizken :/
Allah allah :/ Çok sık olmuyor ama dediğim gibi bazen arada bir oluyor. Ben tamamen bebek olarak hissediyordum oysaki. Umarım doğal şeylerdir.Canim aynen genelde sagimda toplaniyor bikac gundur. Nette okudum bu kasilmaymis. Yalanci kasilma da olabilirmis bu donemlerde ama. Duzenli olursa sikintiymis. Doktorum gel bakalim dedi bugun gitcem. Gece ne zaman sagima yatsam gene oldu aynisi toplandi sagima tas gibi oldu
Benim de gun icimde cok olmuyo ama yataktayken sagima yattigimda hep oluyo. InsaALLAH normal birseydir ama icim rahat etmeyecek biraz da evhamli oldugum icim yine de gitcem doktora yaAllah allah :/ Çok sık olmuyor ama dediğim gibi bazen arada bir oluyor. Ben tamamen bebek olarak hissediyordum oysaki. Umarım doğal şeylerdir.
Amin canım :) Ağrısız sancısızsa tehlikesiz olduğunu duymuştum bende. Ama işte bu kasılma sertleşmenin bebek hareketlerine benzediğini bilmiyordum, hatta nasıl birşey acaba bende de oluyor farketmiyor muyum diyordum. Allah zamanlı doğumlar nasip etsin hepimize. Sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallahGünaydın hamisler
Iyisinizdir inşallah okudum çoğu kişi de sertleşme toplanma varmış . Bende var hala oluyor . Randevumda doktora demistim . Çok normal dedi bebek doguma hazırlıyor kendini yoksa nasıl dogacak dedi . Doktorlar bunu normal karşılıyorlar yani sancı yoksa.
Biz hazırlıyoruz da onlar hazirlanmiyor mubizim minnaklarda doğuma hazırlıyor kendini RRabbim hepimize hayırlı , kolay dogumlar göstersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?