- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.141
Bebek ağırlaştıkça bacaklara daha fazla yük biniyor. 15-20 dk yürüyünce benim de bacaklarım ağrıyor. Senin de oğlun mu olacak? Erkekse karın daha sivri olur derler. 2 haftaya kadar gayet iyiydi karnım. Şimdi patlayacakmış gibi. Eşim bakıp duruyor. Çok hoşuna gidiyor ama ben Diyarbakır karpuzu taşır gibiyim. Çok yorucu.
Yetişir canım herşey paraya ve birazda yardıma bakıyor. Ciakrsin herşeyini bir anda alırsın annen vs. Kim varsa yanında yardım edecek o gelir hemen 1 iki günde halledersiniz. Karnım büyümemiş olabilir ama bebek aynı bebek bazısının karnı cok siser bazısının karnı az ama içindeki yük ağırlık aynıdır. Insanlar anlamıyor işteBende kimseye derdimi anlatamıyorum. Karnım çıkmadı diye normalmişim gibi davranıyorlar. Herşeyi geç en basitinden hergün yaptığım iğne bile yetmeli aslında. Annem memlekete gitti arada eve yemek bırakıyordu dün kardeşim diyorki ne var yapacağın 2 tencere yemek, sen işten gelince öküz gibi uyuyorsun biz iki kişiyiz onu ne yapıcaz dedim susuyor bu kez. Eşime bile git ne yersen ye moduna girdim günün sonunda tahammülüm kalmıyor. Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Ayrıca bebek için hala daha erken olduğu iddia edilerek hiçbirşey almama izin vermiyorlar. Hepsi son haftalara kalıyor. Yetişmiyor diyip beni germeyin yahu
Al benden de o kadar, karnım çok büyük değil diye beni de hala aynı enerji ve kuvvette sanıyorlar ıs yerinde :) eskisi gibi değilim artık yoruluyorum, bi de çok nazlanan şikayet eden bir insan olmadığım için de hala birçok şey bekleniyor ama maalesef artıkYetişir canım herşey paraya ve birazda yardıma bakıyor. Ciakrsin herşeyini bir anda alırsın annen vs. Kim varsa yanında yardım edecek o gelir hemen 1 iki günde halledersiniz. Karnım büyümemiş olabilir ama bebek aynı bebek bazısının karnı cok siser bazısının karnı az ama içindeki yük ağırlık aynıdır. Insanlar anlamıyor işte
Canm bi git artk istersen doktora yaKızlar benim sancılarım ve ağrılarım iyice arttı özellikle akşamları çok fazla oluyor şu an da da ara ara sancı girmeye devam ediyor korkuyorum .. :\
Kızlar bende tırnak makası seti aldım inşlah kullanışlı olur okdr para verdim Tarak almadım bi eşim diyor çocuğun saçı mı olcak bakalım diye hahaha
İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY YOKTUR CANIM BİZİDE HABERDAR ET ÇOK GEÇMİŞ OLSUNKızlar benim sancılarım ve ağrılarım iyice arttı özellikle akşamları çok fazla oluyor şu an da da ara ara sancı girmeye devam ediyor korkuyorum .. :\
ben hala kullaniyorm aspirin ve igne yarin kontrolum var belki aspirini kestirebilir ama igneye sanirim doguma kadar kullancaz belkide dogumdan bi sure sonrada kullandirtabilirler.Kızlar mrb
Benim doktorum coraspirini 30. Haftada bırakmamı istedi bende dün kestim.31. haftaya girdim.
Sizlerde ne zaman bırakacaksın iz iğneye devam ediyorum bişey olmaz dimi ya benim ilk gebeligimde ne iğne ne aspirin kullanmadım.bunda kullanıyorum endiseliyim
Canim aynen genelde sagimda toplaniyor bikac gundur. Nette okudum bu kasilmaymis. Yalanci kasilma da olabilirmis bu donemlerde ama. Duzenli olursa sikintiymis. Doktorum gel bakalim dedi bugun gitcem. Gece ne zaman sagima yatsam gene oldu aynisi toplandi sagima tas gibi oldu
Kuzum simdi doktordan geldim rahimde incelme gordu doktor ultrasonda. O yuzden nst ve alttan muayane istedi. Nst de kucuk kucuk sancilar cikti ebe alttan muayane yapti omrumden omur gitti ya valla cok aci duydum. Rahimde suan aciklik silinme yokmus ama kucuk sancilar cikti doktor erken dogum riskin var dedi dikkat etcez dedi. Oğluşum olacak ALLAHin izni ile. InsaALLAH vaktinde gelir yaa. 5 dakka da bi hissettigim sanci yok ama kasilmalarim oluyo ozellikle geceleri. 2 3 gundur. Dua et bebegim sagsalim zamaninda gelsin insaALLAH.doktor bundan sonra da olursa korkma dedi bana. 34. Haftada ciger gelisimi tamamlaniyor dedi@
Kuzum nasılsın maşallah yolun sonuna gelmişsin. Eğer 5 dk bir olmuyorsa ve sancın yoksa korkma biliyorsun ben 25 haftmda kasılma ve toplanma yüzünden dr gitmiştim ve nstde sancılarım çıkıyordu hastaneye yatırmışlardı. Çok şükür senin öyle birşey değil anladığım kadarı ile ama önlem almak her zaman için iyidir. Cinsiyeti ne bu arada :)
Burdaki bütün hamile anneler sağ salim kavuşsun inşallah yavrularına
Kuzum simdi doktordan geldim rahimde incelme gordu doktor ultrasonda. O yuzden nst ve alttan muayane istedi. Nst de kucuk kucuk sancilar cikti ebe alttan muayane yapti omrumden omur gitti ya valla cok aci duydum. Rahimde suan aciklik silinme yokmus ama kucuk sancilar cikti doktor erken dogum riskin var dedi dikkat etcez dedi. Oğluşum olacak ALLAHin izni ile. InsaALLAH vaktinde gelir yaa. 5 dakka da bi hissettigim sanci yok ama kasilmalarim oluyo ozellikle geceleri. 2 3 gundur. Dua et bebegim sagsalim zamaninda gelsin insaALLAH.doktor bundan sonra da olursa korkma dedi bana. 34. Haftada ciger gelisimi tamamlaniyor dedi
Evet ozellikle gece bebegim resmen bi tarafa toplaniyodu diger taraf bos kaliyodu toplandigi yer semsert tas gibi oluyodu.ozellikle sagima toplaniyo saga yatinca. Sola yatinca duzeliyor gibi oluyor. 2 3 gündür boyleyim. Doktor sagina yatma dedi. Yatmiyorum zaten nerdeyse hep soluma yatiyorum ama ben de insanim:))) tutuluyo arada saga yatiyodumsadece kasılmalardan dolayı mı suphelenıp gıttınız ?
Ben benselam kızlar ne durumdasınız vajına agrısı cekıyor musunuz cok.
Ben benhoş ağrımayan yerin varmı diye bi sor yok heryerim agriyor özelliklede belim kopucak nerdeyse
Sana bısı dıyım mi ben bu durumu bayadır yasıorum sabah klktıgımd bebek solda tas gobegım yamuk artık bıraktık bı yerden sonraEvet ozellikle gece bebegim resmen bi tarafa toplaniyodu diger taraf bos kaliyodu toplandigi yer semsert tas gibi oluyodu.ozellikle sagima toplaniyo saga yatinca. Sola yatinca duzeliyor gibi oluyor. 2 3 gündür boyleyim. Doktor sagina yatma dedi. Yatmiyorum zaten nerdeyse hep soluma yatiyorum ama ben de insanim:))) tutuluyo arada saga yatiyodum
Geçmiş olsun cnm yat dinlen çok yorma kendini vakti zamanında gelir inşallah hepimizinkiKuzum simdi doktordan geldim rahimde incelme gordu doktor ultrasonda. O yuzden nst ve alttan muayane istedi. Nst de kucuk kucuk sancilar cikti ebe alttan muayane yapti omrumden omur gitti ya valla cok aci duydum. Rahimde suan aciklik silinme yokmus ama kucuk sancilar cikti doktor erken dogum riskin var dedi dikkat etcez dedi. Oğluşum olacak ALLAHin izni ile. InsaALLAH vaktinde gelir yaa. 5 dakka da bi hissettigim sanci yok ama kasilmalarim oluyo ozellikle geceleri. 2 3 gundur. Dua et bebegim sagsalim zamaninda gelsin insaALLAH.doktor bundan sonra da olursa korkma dedi bana. 34. Haftada ciger gelisimi tamamlaniyor dedi
En son gittiğimde kafası yukardaydi çok sevindim cunku benimki 39 haftada sezeryan olucak o zamana kadar dayanayim istiyorum ama ağrı çok olunca o dayanmaz gibi geliyo bayramda 9 gün tatil doktorum yok offf düşündükçe afakanlar basıyor beni daha hiç bir işte yapmadım doğuma yakın diyorum ama agirlastikca da nasil olucaksaAgrın olduguna gore dogum pozısyonundasın benım gibi. Valla bilsem ki baskısı erken dogum yaptırmayacak eyv ama cok fena ya hergun dogurucam sanıorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?