- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.161
Benimde sabah bi uyanıyorum davul gibi olmuşum ama gün içinde geçiyor ben pek şu tüketmiyorum ondan galiba karbonhidrat cok tuketme su tutar bide çok ayakta durma oda sisiriyor insanıKızlar bacaklarım şişiyor ödem sanırım ne yapmam lazım aslında bol su içiyorum bana mısın demiyor.
Tuzu hamuru princi makarnayı hayatından cıkar mutlaka aonra ayaklarını dık yatKızlar bacaklarım şişiyor ödem sanırım ne yapmam lazım aslında bol su içiyorum bana mısın demiyor.
Amin insaALLAH canim ya valla dun misafir vardi o da cok yordu beni ama bidaha kilimi kipirdatmamGeçmiş olsun cnm yat dinlen çok yorma kendini vakti zamanında gelir inşallah hepimizinki
Doktora gorunmedin mi canim sonra birdne sancin artar rahimde acilma olur filan bence gorun derim. Ne kadarliksin? Biz 33+1 olduk bugunSana bısı dıyım mi ben bu durumu bayadır yasıorum sabah klktıgımd bebek solda tas gobegım yamuk artık bıraktık bı yerden sonra
Geçmiş olsun canım. Rahimdeki incelmeyle bu kasılmanın ilgisi var mı acaba? Bir de yatarken karnın bir tarafa yığılması bende de oluyor bu normal birşey değil mi ki? Yani mesela soluma yatıyorsam, karnımın sağ tarafı boşluk gibi oluyor bebek solda şişlik yapıyor. Sağa yatsam aynı şey sağda oluyor. Herkesin böyle değil mi? Merak ettim şimdi.Kuzum simdi doktordan geldim rahimde incelme gordu doktor ultrasonda. O yuzden nst ve alttan muayane istedi. Nst de kucuk kucuk sancilar cikti ebe alttan muayane yapti omrumden omur gitti ya valla cok aci duydum. Rahimde suan aciklik silinme yokmus ama kucuk sancilar cikti doktor erken dogum riskin var dedi dikkat etcez dedi. Oğluşum olacak ALLAHin izni ile. InsaALLAH vaktinde gelir yaa. 5 dakka da bi hissettigim sanci yok ama kasilmalarim oluyo ozellikle geceleri. 2 3 gundur. Dua et bebegim sagsalim zamaninda gelsin insaALLAH.doktor bundan sonra da olursa korkma dedi bana. 34. Haftada ciger gelisimi tamamlaniyor dedi
Kuzum simdi doktordan geldim rahimde incelme gordu doktor ultrasonda. O yuzden nst ve alttan muayane istedi. Nst de kucuk kucuk sancilar cikti ebe alttan muayane yapti omrumden omur gitti ya valla cok aci duydum. Rahimde suan aciklik silinme yokmus ama kucuk sancilar cikti doktor erken dogum riskin var dedi dikkat etcez dedi. Oğluşum olacak ALLAHin izni ile. InsaALLAH vaktinde gelir yaa. 5 dakka da bi hissettigim sanci yok ama kasilmalarim oluyo ozellikle geceleri. 2 3 gundur. Dua et bebegim sagsalim zamaninda gelsin insaALLAH.doktor bundan sonra da olursa korkma dedi bana. 34. Haftada ciger gelisimi tamamlaniyor dedi
Kızlar hediyelik ne dagiticaksiniz bi diyin hele ben bi türlü karar veremedim yahu ...
Hoş daha adını bile bulamadım etikete ne yazdiricaksam artik
Geçmiş olsun canım. Rahimdeki incelmeyle bu kasılmanın ilgisi var mı acaba? Bir de yatarken karnın bir tarafa yığılması bende de oluyor bu normal birşey değil mi ki? Yani mesela soluma yatıyorsam, karnımın sağ tarafı boşluk gibi oluyor bebek solda şişlik yapıyor. Sağa yatsam aynı şey sağda oluyor. Herkesin böyle değil mi? Merak ettim şimdi.
Cnim benim cok sevindim senin de saglikla kucaklamana❤ darisi bize olsun duani eksik etme olur mu❤ suan 33+1 iz insaALLAH az daha dişini sıkar oğluşumAynen cnm 34 doldurduktan sonra korkma. Bak ben 25 haftadan beri erken doğum tehlikesi yaşadım bu sefer inat etti 41 haftada normal olmayınca sezeryan ile biz sonlandırdık :) çok şükür kucağımda şimdi. Dinlenmeye bak sağ salim gelsin paşam
Canim benim resmen 2 3 gündür ozellikle geceleri sagima yatinca bebek saga toparlaniyo gibi kalkiyom ya karnim resmen yamuk kalkiyom eşim bile noluyo diyodu. Ve o sertlik yspiyo rahatsiz ediyodu. Gecen haftaki kontrolumde hicbiseyim yoktu bi haftada degisti. Rahimde incelme gordu ultrasonla bakarken o yuzden acilma olup olmadigindan suphelendi alttan muayane istedi. O toparlanma kasilma iste dedi doktor. Yalanci da olabiliyor boyle de olabiliyo dedi. Nst de istedi. Nstde kucuk kucuk sancilar cikti. Bu sancilarin devami gelirse iste dogum oluyo dedi. Alta dogru baski agri yaparsa mutlaka gel dedi. Iyi ki gitmisim ihmale gelmez cidden. Dikkat etmen lazim dediGeçmiş olsun canım. Rahimdeki incelmeyle bu kasılmanın ilgisi var mı acaba? Bir de yatarken karnın bir tarafa yığılması bende de oluyor bu normal birşey değil mi ki? Yani mesela soluma yatıyorsam, karnımın sağ tarafı boşluk gibi oluyor bebek solda şişlik yapıyor. Sağa yatsam aynı şey sağda oluyor. Herkesin böyle değil mi? Merak ettim şimdi.
Bende kimseye derdimi anlatamıyorum. Karnım çıkmadı diye normalmişim gibi davranıyorlar. Herşeyi geç en basitinden hergün yaptığım iğne bile yetmeli aslında. Annem memlekete gitti arada eve yemek bırakıyordu dün kardeşim diyorki ne var yapacağın 2 tencere yemek, sen işten gelince öküz gibi uyuyorsun biz iki kişiyiz onu ne yapıcaz dedim susuyor bu kez. Eşime bile git ne yersen ye moduna girdim günün sonunda tahammülüm kalmıyor. Ben 37. Haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum. Ayrıca bebek için hala daha erken olduğu iddia edilerek hiçbirşey almama izin vermiyorlar. Hepsi son haftalara kalıyor. Yetişmiyor diyip beni germeyin yahu
Ben 1.5 saatlik yola gitmiştim dönüşte çok yorulmuştum tavsiye etmemKızlar size bişey danışmak istiyorum. Haftaya 32 haftalık olucağım inşallah fakat eşim 4-5 saatlik yola ailesinin yanina gitmek istiyor. Ben gitmek istemiyorum hem yol hem de açıkçası görmek istemediğim için sizce napmalıım? Yolun bebeğe zararı olurmu?
Canm bi git artk istersen doktora ya
İNŞALLAH KÖTÜ BİRŞEY YOKTUR CANIM BİZİDE HABERDAR ET ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
Çok dikkat et canım kendini yorma. Zaten izne ayrıldın sanırım. Benim hamileliğimin başından beri hep sağ tarafta hassasiyet var. Hareketlerini bile genelde sağ tarafımda hissediyorum tekmelerini falan.. Mesela yorulduğumda bile hep sağ tarafım ağrır.. Bunu doktoruma da söylemiştim ama üstünde durmadı, bebek devamlı yer değişir hareketleri de yer değişir falan dedi ama ben nedense her hareketi sağda hissediyorum. Nst'ye bir defa girdim 10 gün kadar önce, herhangi bir problem çıkmadı. 1 hafta sonra kontrolüm var tekrar nst çekilir sanırım.Canim benim resmen 2 3 gündür ozellikle geceleri sagima yatinca bebek saga toparlaniyo gibi kalkiyom ya karnim resmen yamuk kalkiyom eşim bile noluyo diyodu. Ve o sertlik yspiyo rahatsiz ediyodu. Gecen haftaki kontrolumde hicbiseyim yoktu bi haftada degisti. Rahimde incelme gordu ultrasonla bakarken o yuzden acilma olup olmadigindan suphelendi alttan muayane istedi. O toparlanma kasilma iste dedi doktor. Yalanci da olabiliyor boyle de olabiliyo dedi. Nst de istedi. Nstde kucuk kucuk sancilar cikti. Bu sancilarin devami gelirse iste dogum oluyo dedi. Alta dogru baski agri yaparsa mutlaka gel dedi. Iyi ki gitmisim ihmale gelmez cidden. Dikkat etmen lazim dedi
Eşim gidecek hersekilde yalnız kalmaktanda korkuyorum acil birsey olsa ailemdende uzagım yalnız başıma ne yaparım diyeBen 1.5 saatlik yola gitmiştim dönüşte çok yorulmuştum tavsiye etmem
Canım yanlış anlama ama bu durumu eşinle uygun bir dille konuşmalısın bence.. Ailesiyle alakalı bir sağlık problemi mi var yada bir sorun mu var ki gitmek istiyor? E özleştilerse de ailesi çıkıp gelsin o zaman, eşin seni yalnız bırakacağına.. Şaşırıyorşar bazen ya, bu durumda hamile kadın yalnız bırakılır mı kimse de yok diyorsun üstelik.Eşim gidecek hersekilde yalnız kalmaktanda korkuyorum acil birsey olsa ailemdende uzagım yalnız başıma ne yaparım diye
Eşim çok rahat sağolsun canım sanki erken doğum diye bisey yokmuş gibi davraniyor ki bizim bebegimiz önden gidiyor. Memleketini özlemiş 1 mayıs tatili varya o sırada gidicek sanırım açıkca soyledigide yok sadece gidecegini biliyorum ona kalsa bende gidebilirim kendim gitmiyorumCanım yanlış anlama ama bu durumu eşinle uygun bir dille konuşmalısın bence.. Ailesiyle alakalı bir sağlık problemi mi var yada bir sorun mu var ki gitmek istiyor? E özleştilerse de ailesi çıkıp gelsin o zaman, eşin seni yalnız bırakacağına.. Şaşırıyorşar bazen ya, bu durumda hamile kadın yalnız bırakılır mı kimse de yok diyorsun üstelik.
Çok teşekkür ederim bugün sancılarim iyice arttı hastaneye gittim nst de sancım çıktı serum verdiler 2 defa nst ye bağlandım sabahtan beri hastanedeyim yeni geldim magnezyum verdi erken doğum riski var gibi Allahım korusun.
Aynn bnim ayak topuklarim mafoluyo
Evet bnimkide oglan Hayirlisyla bi dogsaydi :)Bnimde esim Bakip bakip seviniyor.Ilk kez baba olucak :))O kadarda buyuk degil bnim karnim.Ilk gebelik kucuk oldu biraZ:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?